Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Radcarmen si eu ii dau para ca este constipat. din cate stiu eu nu exista contarindicatii, adica poti sa ii dai in fiecare zi daca ii place. in legatura cu mancarea mai groasa am increcat si dupa 2 lingurite refuza mancarea si daca insist o vomita, asa ca il mai las o perioada si mai incerc mai tarziu.
Iunita mie mi-a zis doctoru' sa-l spal pe bb in fiecare zi. asa ca noi facem baita si pe cap in fiecare zi. dr zica ca ajuta la crestere, acu' sa fiu sincera mi se pare o gogomanie dar copilului ii place apa si innoata si chiuie la baie si se uda si in cap asa ca il spal si pe cap.

mai citesc si mai scriu ca mai am restante din capitolul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Deci,

laura_oana- unde ai disparut.M-ai lasat sa salivez si ai plecat? Nicio veste!? E buna nu e buna.Mi-ai facut o poftaaaaaa!!!!!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Kitty are albinutza ta niste ochisoooooooori albastri si un zambet smecheresc. Manca-o-ar mama

Magdalena76 Doamne ce mandrete de flacau ai. Si ce paaaaar mare si des are. Initial am crezut ca e fetitza (sper sa nu te superi) dar are niste trasaturi asa fine. Si despre Vlad al meu zice lumea uneori ca parca e fetitza. E un dulce bondarelul tau si mare, nici nu ai zice ca aveti doar 7 luni.

Meeeei Laura_Oana...unde-i budinca? Ai mancat-o tu in locul lui Edy?
Asteptam impresii ca mie imi ploua in gura .

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

meiiiiiiiiiii...a iesit bestiala!!!!

a mancat edy 300 si ar mai fi vrut...

si mi-a ajuns si mie

pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Multumesc fetelor pentru felicitari, dar sunt un pic suparata pe voi, si chiar imi propusesem sa nu mai scriu nimic in forum. DE ce? De cand am intrat in ,,gasca" stupului v-am cerut sfatul,in diferite probleme,de vreo trei ori, si nimic.Nimeni nu a raspuns nimic. Nu-i nimic, mi-am zis,esti noua pe site, si mai trebuie sa treaca timpul.Tudor al meu cand implinea cate o lunita, desi ma laudam de mama focului, nimeni nu -i-a zis si lui ..La multi ani"( a ba nu, 2 fete).Utima oara , pe 29 martie.Oricum , sper sa-mi treaca.Multumesc oricum.

poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Salutare fete vorbarete,

Am intrat un pic sa ne laudam.Mergem din ce in ce mai bine si am invatat sa facem bravo, bravo...

Vroiam sa va spun c-am gasit jucarii convenabile pe www.quelle.com.ro, am facut o comanda, ne-am luat si niste haine pt noi, si vroiam sa va intreb, dc a mai comandat cineva la ei, ce parere aveti?
Cum sunt lucrurile?Ei sunt propti?Nu m-am aruncat la cine stie ce, doar asa de inceput...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

MICKYN pup sa treaca...te inteleg perfec si eu am mai trecut prin ce zici tu si nici io nu am mai scris o bucata de vreme...dar mi-a trecut si acuma ma simt si io bagata in seama.SI NU CRED CA SUNTEM SINGURELE!!!!

si Tudor e un scumpik..pupam sa treaca supararea.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

KMI78, Mihaita al meu are 6440. Chiar nici un bebe nu a facut febra de la dinti? Sunt tare bucuroasa ca a inceput si al sa pape mai bine.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by MICKYN

Multumesc fetelor pentru felicitari, dar sunt un pic suparata pe voi, si chiar imi propusesem sa nu mai scriu nimic in forum. DE ce? De cand am intrat in ,,gasca" stupului v-am cerut sfatul,in diferite probleme,de vreo trei ori, si nimic.Nimeni nu a raspuns nimic. Nu-i nimic, mi-am zis,esti noua pe site, si mai trebuie sa treaca timpul.Tudor al meu cand implinea cate o lunita, desi ma laudam de mama focului, nimeni nu -i-a zis si lui ..La multi ani"( a ba nu, 2 fete).Utima oara , pe 29 martie.Oricum , sper sa-mi treaca.Multumesc oricum.

poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Stai linistita ca si eu am patit sa nu mi se raspunda de cele mai multe ori.Ceea ce ma face sa intru aici este bondarelul meu.Asa ca sper sa te mai linistesti

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Kami78, Martha are 7 kile ( s-au nascut cu aceeasi greutate si la o zi diferenta)...si io ma panikez uneori cand vad cum ceilalti copilasi au si 10 kile...si sunt mai mici decat Martha.
Da imi trece repede...rade, mananca, e activa...dr zice ca-i OK...asa ca...Are si cu cine semna ...cu mine. :)

Intreba o mamica amanunte despre bona...io pot sa dau...da-mi PM sau mail pe yahoo pe florina_s76.

Karla32...si eu ma intrebam ca tine...ce platesc atata bona, cand Martha e cuminte, mananca cum trebuie, se joaca singura, doarme...si mi-am raspuns...imi platesc linistea la servici.

Noi avem doi dintzisori iesiti pe sestache...adica fara simptome. Nu am facut febra, sau stomacel deranjat, sau plansete...

Eu am inceput serviciul si imi pusesem pe birou o poza cu Martha...si de cate ori o vedeam, mi se facea un doooor de ea...asa ca am luat poza de acolo. Greu e dimineata cand plec...pe urma ma obisnuiesc...si cel mai placut e seara cand plec de la birou...nu plec acasa, cum pleaca colegii...plec la copilasul meu.

Mergi la inceput