Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

pai budinca o facui asa:

2 mere taiate cubulete, o mana de orez care l-am pus putin in apa, un galbenus de ou, amestecate toate, puse in oala de yena, am pus putin zagar vanilat( pt gust a zis dr ca e ok), apa cat sa le acopere si la cuptor cu ele.io am cuptor electric am pu pe 180 grade si SA VEDEM CE IASA!

probleme ca nu ar manca edy io nu imi fac , imi fac probleme ca poate nu o sa imi ajunga si mie

oricum revin la gata sa va zic ce a iesit!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

mersi absoluta

a papat 3 pufuleti si restu am bagat io la mine la ghiozdan, nu ii dau , a gustat si ii ajunge!!!!mai bine ii pun un biscuite in manuta ca si aiai ii plac sa ii roada, si e mai buni, parerea mea.
pup

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by laura_oana

pai budinca o facui asa:

2 mere taiate cubulete, o mana de orez care l-am pus putin in apa, un galbenus de ou, amestecate toate, puse in oala de yena, am pus putin zagar vanilat( pt gust a zis dr ca e ok), apa cat sa le acopere si la cuptor cu ele.io am cuptor electric am pu pe 180 grade si SA VEDEM CE IASA!

probleme ca nu ar manca edy io nu imi fac , imi fac probleme ca poate nu o sa imi ajunga si mie

oricum revin la gata sa va zic ce a iesit!

Am notat retzeta. Mersi fain.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

iunita, cica au microabele parul cu volum...ce m-ai distrat!!! da' parchetu saracu mai rezista la asemenea tratamente? de ce nu-l speli cu pronto si eventual clatesti cu apa curata dupa

ioana, pana nu-l vezi in magazin e greu sa te hotarasti, asa ca trage o fuga la selgros sa nu ramana domnisorul Matei fara scaunel...ce-mi place la el e ca se poate folosi ca masuta si scaunel dupa ce cresc bebelushii si sunt la dimensiuni ca pentru casute de pitici

laura, am sa fac si eu budinca, cred ca e buna reteta

eu n-am fost prea inspirata azi asa ca am fiert aripile de pui, niste dovlecel si morcov pentru piure si asta e...sper sa pape cuconitza..de dimineata mi-a facut-o...i-am dat intai sa suga pt. ca sughita rau si ea nu se mai oprea frate, se conectase de ziceai ce e nemancata de o luna si dupa aia a mai mancat si 2 mere cu jum. de morcov si 2 masuri de cereale...ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata, fetelor! sarbatoritii de ieri si de azi!
Am admirat maimutica Raisa cu tot cu cercei si zambet! Si cum povesteste cu tata.....care pare tare topit!

Amma, carla_lia si noi preferam numai laptic de la mama, alceva cu greu acceptam. Din fericire mai este, dar deja nu mi se pare ok sa nu accepte altceva, ne luptam cu legume, fructe, cereale si acum am vrea sa introducem si carne si galbenus, ca imediat avem 8 luni si inca nu avem 7 500 g. Acum intr-o zi am reusit sa-i dau cereale Humana cu biberonul lipit de sanul meu. Asa a vrut si a mancat aproape 100 ml, altfel nu ajungem la aceasta "performanta".
Cu menstruatia inca nu m-am intalnit nici eu, la Raul mi-a venit dupa un an si o luna (am alaptat pana la un an si 4 luni)

Loradin, pupam gogosica fotomodel, nu pare deloc infuriata!

Elyanne, ma bucur ca sunteti toti bine, ce frumos s-au dezvoltat gemenutii tai, bravo la mamica lor!

Laura_oana, felicitari pentru progrese si pt dintisor! Si hai noroc la Edy!

Mickin, ce mari sunteti! si noi vrem!!!

Crina, Maya ta e rotunjoara bine la fata, parca e si ea o jucarie printre celelalte!

Diana, rusineeeeeee! Adica eu nu am timp si chef de nimic si tu dai cu aquagymul si cu ...patul?

Absoluta, poftim un pupic de la noi sa nu mai fi suparata! lasa ca trece repede si te intorci la pui!

Iunita, esti mortalaaaaa! Ma durea capul infiorator de dimineata si cand am vazut ca am de citit 10 apgini m-am ingrozit.....dar acum am tras un ras bun, parca mi-a mai tracut capul. Eu am facut revolutie la sfarsit de saptamana cu curatenia, ca asta mica linge tot. Paqrchetul l-am sters pronto.....in concentratie f mica, sper sa fie ok, adevarul e ca tot baga in gura si e o munca de sisif sa tot curat si toti sa faca mizerie si ....asta e! fac cat pot, sa speram ca e ok.

Lilidana!!! Ce ma bucur ca esti din nou activa! Ti-ai batut joc de David, l-ai facut zan? si Karina e o dulceata, m-a intrebat Raul de ea "fetita aia din alta tara, care are un fratior....de la tine de la Desprecopii".

Coolutz, la cat de activ e Andrei sper ca nu-ti faci probleme pentru greutatea lui! Ma tot uit pe alei, tot nu am reusit sa ne intalnim!

Ia uitati ce albinuta am aici si inca una!!! I-am luat costumasul (care ii e tare mare) numai pt ca era de albinuta!

Sper sa am timp sa revin ca nu v-am spus de vaccin!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

laudele nu le primesc singura ci impreuna cu Paxela ca de la ea am primit ideea..pup cu ocazia asta si mersi mult.

miroase in bucatrie ........de salivez intruna..yamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Vazut albinutza de Kitty-Ce m-am distrat!Chiar zici ca e o albinutza in costumasul galben.Insa...piesa de rezistentza din albumul tau este poza in care cei doi pui dorm unul langa altul!!! Am stat mult timp sa o privesc.Doamne ce-mi doresc si eu un frate sau o sora pentru Ana.Dar ce ma fac cu soatza"nu si nu".Cica i-a pus capac Ana.Oricum,nu renuntz! Mai lucram la capitolul asta .Am timp!(am zis eu vreo 2 ani)O fi tarziu sa mai fac un copil la 37 de ani?.Cat despre Giulia....la cum arata(are niste ochi superbi)sa vezi coada la usa peste catziva ani!!! Atunci sa te vad!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Loradin, dupa cum vezi nu e prea tarziu la 37 de ani. Si la mine greu a fost sa conving sotul, dar acum e o fericire sa-i vezi pe amandoi cum se iubesc, iar sotul e topit dupa ei. Aseara imi spunea Raul ca el cel mai mult pe lume o iubeste pe Giulia si cand am fost la vaccin aproape plangea de mila ei.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna fetele!
doarme teroristu' si asa am apucat si eu sa pun poze in albumul de 7 luni. nu stiu insa cum sa pun link-ul ca sa le vedeti si voi. asa oare este bine?
http://good-times.webshots.com/photo/2503380530096653195KtETCH

hai ca ma bag si eu la citit
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

am vazut si eu pozele cu albinute si bondari. mama dar ce copii frumosi avem. nu ma mai satur privindu-i. sunt dulci rau de tot si au niste fetisoare de smechere si smecherasi... ii pup dulce pe toti. si FELICITARI tuturaor mamicilor pentru copilasii atat de reusiti.
gata acu' chiar ma bag la citi ca cine stie cat doarme cupilu' si dupa aia trebuie sa papam....

Mergi la inceput