Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaradu spune:
roxanici nu esti in toate zambilele mama draga!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Crina_mio spune:
La multe lunisoare pentru Tudor si pentru toti bondareii si albinutele nascute intr-o zi de 1, nu m-am dus pe prima pagina sa vad care, dar stiti voi mamicile, asa ca primiti de la noi.
Ce m-a distrat Iunia (pentru a nu stiu cata oara) de dimineata!!! Numai tie-ti putea trece prin cap sa speli parchetul cu wash and go. Dar pronto, ca e special pentru parchet ce are mama??? Ca pana la urma tot niste chimicale’s.... si eventual clatesti cu niste apa curate dupa.
roxanici: de cilindru gonflabil suntem oarecum incantate. Nu stim noi sa mergem (nici macar de-a busilea, dar o veni si ziua aia, eu abia astept) ca sa-l putem impinge, dar il invarte pe toate partile, se uita prin fereastra la mingiutele din interior, ne jucam un fel de cuc-bau cu el (are 2 ferestre opuse si ne uitam fiecare prin cate una), se enerveaza cand se termina melodia ca nu poate sa-I dea si ea drumul din nou, asa ca-I tot da cu mana si cilindrul se rasuceste pe loc. Eu zic ca merita. A.. si ce e mai important, are la capetele un fel de margine care poate fi roasa f. bine, asa ca dupa cateva minute de joaca se apuca de rontait.
Vazut si premergatorul multifunctional gasit de karra ... f. frumos, sa ne spui daca Winnie este incantata de el, ca si eu vreau. Aveam de gand sa-I iau un Playgym de la chicco, dar asta mi se pare mai fain.
By the way.. de ce jucarii mai sunt atrasi bebeii vostri??? ca puiul meu se plictiseste de orice f. repede si e mai incantata de pungi, diverse ambalaje fosnaitoare, telefon, telecomenzi, tastatura...
Mie-mi faceti pofta cu atatea retete pe care le preparati bebeilor vostri. Pai noi cat o mai tinem doar cu supa de legume?!?!?! De la ce luna ati inceput sa bagati branzica??? Ca ma gandeam sa-I fac si eu saptamana viitoare.
Val- cum sunteti mai avansate cu diversificatul uita-te la retetele iuniei: http://ruzabuburuza.blogspot.com/2007/10/mancarici-pentru-pitici-pt-6-luni.html
gata, s-a trezit gaza mea, asa ca ma duc sa o rasfat, ca astazi a fost suspect de cuminte. A dormit 2 reprize de cate 2 aore, si acum era la a treia, dar vad ca n0a durat decat 10 minute, dar sa nu exageram cu somnicul, nu???
Daca ar sti ei ce mult or sa-si doreasca cand vor ajunge mari sa doarma mai mult si nu mai au timp.....
Crina si Maya Georgia
elpower spune:
Mi-am mai amintit ca mi-ai zis odata, carmen (radcarmen) ca iti pare bine ca scriu ma ides. Sa nu te superi si ti ca nu am raspuns, da? Sun dusa cu capul. Nu dorm de .... nopti.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Fetelor, dati-mi si mie careva link catre pagina la care a scris Iunia ca eu am orbul gaqinilor. Nu gasesc! Si vreau si eu sa ma binedispun, fie-va mila!
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
sherbi spune:
pai bine mai roxana...tu te plangeai de lipsa de plete la rares si l-ai chelit de tot? sau asta era ideea. sa-i creasca mult si des de-acum incolo?
apropo, nu-ti e frica ca-nghite rares parul de pisicoantza? intrebai si eu asa, ca stiu ca se mai intampla...
si nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca-i tare, da tare frumos rares.
pupici de la mine pt. el, ca de la david nu trimit, ca nu se stie...
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
suportul de baie cica este pentru 7-16 luni, greutate maxima 13 kg. dar si cel sezlong cica era pt maxim 8 kg si noi l-am folosit pana sapt trecuta, adica 9 kg si putin. deci cred ca este bun pana cand i-o incapea fundul in el.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Crina_mio spune:
Ela, memorabilul mesaj al iuniei e la pag. 13 din acest capitol.
cyfjm bvvvvhn hnhcs9p81*Isca (stiti voi albinutelor si bondareilor ce inseamna, nu??)
Crina si Maya Georgia
gabi78 spune:
Crina foarte frumoasa camera Mayei si foarte frumoase si jucariile ei. Printsa cred ca stie ca in patutul acela va dormi in curind
despre gris eu am 2 pareri: pediatra de familie imi spune sa nu ii dau pt ca pufoseste si devine rahitic, cica sa ii dau cel mult de 2 ori pe luna, dar pot sa i dau orezz cu lapte sau fidea cu lapte, cu lapte pasteurizat. Cealalta pediatra, mult mai batrina, mi-a spus sa nu ii dau sub nici o forma gris, orez sai fidea cu lapte pasteurizat sau de vaca. Cica daca vreu trebuie sa le fierb separat in apa si apoi sa le amestec cu laptele praf. Explicatie: se amesteca 2 tipuri de lapte in alimentatia lui, adica laptele praf cu cel pasteurizat. Si nu e bine. Eu nu i-am spus insa ca el deja serveste de-astea.
laura_oana cum ii dai piscoturile cu lapte lui Edy? Cu lingurita sau la biberon? Si ce fel de piscoturi?
radcarmen si eu ii dau para lui Tudor pentru ca il ajuta la burtica lui mai mult constipata. Stiu sigur insa ca Nu se recomanda pina la un an (de catre Capraru) pere, prune si piersici. (Cica cei trei P)
parchetul eu il spal cu Domestos ca macar stiu ca mr gindacii...de ciuda. Ce pot sa va sfatuiesc insa este sa nu stergeti perchetul cu spray de mobila!!! Ca desteapta de mine asa a facut si derapa copilul de nu ne venea sa credem..iar el se enerva si noi muream de ris. Asta pe linga faptul ca era si noi sa ne ducem cu zgaibaracele in sus.
absoluta in seara asta cred ca nici nu esti pe DC..cred ca esti la program de pupat...
copil crescut cu/din dragoste.....pai Tudor daca nu ma simte relaxata si vesele nici macar nu deschide gura..O suparare cit de mica daca am si sunt afectata ma simte imediat si refuza mincarea si miriie tot timpul. Daca sunt vesela si vesela si binedispusa....mincare sa fie...ca baga la nesfirsit!
super albinuta giulia, dar cred ca intra si Raul in costumas
frumos baiat ai magdalena sa fie sanatos vladut si mereu vesel!
QUELLE: noi am comandat inante de nasterea lui Tudor niste stelute sa lipim pe tavan. Erau si stelute si ingerasi si mai multe chestii..au venit foarte greu, dar au venit. Intre timp am luat din Cora si am lipit. Acum am comandat si noi din nou niste jucarii pt Tudor. Intr-adevar preturile sunt bune!
Crina_mio multumim pt urare!
si tu roxanici vad ca ai idei cind e vorba de ceva de pus pe cap..dar tot iunita e prima!
Mai erau citeceva de spus/respuns...dar am uitat. Tot am scris de vreo 3 ore mesajul asta. Dar macar am citit/vazut tot.
Va pup..noapte buna!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
laura_oana spune:
mei, io dau piscoturi normale de se gasesc in comert( de le zice unii ca sunt de sampanie!) si da pun 5 piscoturi in castronel, incalzesc lapticu si pun peste , ,pasez cu furculita si gata, papa cu lingurita, pt ca el nu vrea in sticla de lapte nik altceva decat LAPTE!!!
II DAU PISCOTURI DE MULT , II PLAC TARE MULT!
pup
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ramiha spune:
quote:
Originally posted by Val_
Im mod ciudat am devenit mult mai putin toleranta la durere dupa nastere. A mai patit careva? Eu inainte eram foarte rezistenta la dureri, in general, si rar mi s-a intamplat sa iau analgezice.
Da, si eu am remarcat chestia asta... doar ca la mine cred ca e ceva psihic... adica nu mai VREAU sa ma doara... ceva gen "cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt".
Si ca veni vorba de alte schimbari survenite dupa nastere. Acum, la 7 luni, ca sa fac un bilant, pot spune ca ma simt - fizic - mai batrana cu 10 ani decat inainte. O gramada de probleme anterioare sarcinii s-au agravat, si au aparut si altele noi. Asa ca sunt cam ramolita. Ca sa enumar numai cateva: coloana deformata, scolioza, inceput de spondiloza, pb cu stomacul si ginecologice. Plus ca sunt intr-o stare de permanenta zapaceala si uit teribil, de la mana pan la gura. Voi rtesimtiti astfel de modificari?
Raluca, mama Nectariei