Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Doar atat vreau sa intreb in afara de Andreiutu mai este vreun copil ce are sub 7 kg????

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Pai la ce fata frumoasa, vesela, care mai joaca si fotbal ai, tu te plangi de kg??? Lasa mami ca se pregateste sa devina un frumos supermodel

Crina si Maya Georgia

Am uitat sa-ti spun ca, daca vrei, dam noi ceva de la noi, acolo, cam de vreo juma de kil, ce zici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Kmi om avea noi 7 kg dar am cantarit-o inainte sa faca kk.....ca daca o cantaream dupa sigur aveam iar 6.800 cat am avut la inceputul lunii...deci si lasa ca trebuie sa fie si clubul fotomodelelor populat nu este asa

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Acceptam sigur, chiar am vazut ca are de unde frumusica Maya, pai Timeea nu a avut crete la picioare niciodata, maine fac o poza sa va arat ce picioare are ea; si foarte frumoasa si camera Mayei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Gata, am vazut si pozici cu Mihaita cu coronita de flori si pe el si am fugit la culcare.

Vad ca e loiniste in seara asta pe aici, ati plecat la colindat fetele???

Sa aveti o noapte linistita si voi si albinutele si bondareii din stup.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kmi, stiu fetita tot asa de 7 luni siii care nu are inca 7 kile, nu te mai stresa, asa e soiul ei.

Crina, e bun cilindrul ala gonflabil? se joaca cupilu cu el sau inca nu e ptr varsta ei.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by MICKYN

Dam si noi raportul ( desi poate nu intereseza pe nimeni)
la 7 LUNI AVEM 10 kg, 72 cm.

ne intereseaza tot despre toti/toate

Magdutah, daca iei cereale cu lapte le faci cu apa daca iei cereale fara lapte le faci cu lapte de la tine sau formula. Nu prea am inteles dilema....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara stup!

Raisa - Super tare bebelina! ce cercei are ea!
Biscuiti - In Romania nu prea am gasit pentru 6 luni, (Hipp are pt. 6 luni) mai mult Nestle pt 8 luni, io din aceia ii dau aku, mai ales ca mi-a zis dr. ca noi avem greutatea de 8 luni (8,200kg).

Doina - o mindrete de baiat! suntem cu ochii (cei albastrii) pe tine sa nu va scapam din ochii.

Diana - Unde mergi la aquagim?

Mickyn De ce crezi ca nu ne intereseaza? Pe noi ne intereseaza, pe toate, fara exceptie La multe kg si la multi cm ! Esuper cum doarme in scaun!(Noi suntm astia din gasca cu ochii albastri)

Pupici
roxygeo si todora maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

kmi ne luam de mana... hai ,nu ma plange ca se face fata mare... stai linistita. sa treaca...
Acu' o sa zici ca am motiv... astia au fost mai mici de la bun inceput, la dublu... da vin iar cu exemplu Elenei, care a fost singura, cu 3 kile le nastere... si la 7 luni avea 6750g (m-a uit de fiecare data cand trec la baieti, ca sa fac comparatia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

quote:
Originally posted by MICKYN

Dam si noi raportul ( desi poate nu intereseza pe nimeni)
la 7 LUNI AVEM 10 kg, 72 cm.

Na ca pe mine ma intereseaza. Poate va prindem din urma la 7 luni desi nu cred ca luna asta a luat doar 200 gr.

Kmi nu mai plange asa e ea nu poti sa o fortezi. Si are picioruse frumoase.

Ciclu mi-a venit cand Vlad avea cinci luni juma cam la 2 saptamani dupa ce nu am mai alaptat si a fost groaznic, sper ca data viitoare sa nu mai fie la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Vizionat poze da nu mai spun de nimeni ca nu vreau sa uit pe cineva, toti sunt ff frumosi

Mergi la inceput