Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)
Raspunsuri - Pagina 11
magdalena76 spune:
vin si eu la raport ca am tras chiulu' cam de multicel. Asa, azi am implinit 7 luni si bilantul este urmatorul: 75 sau 76 cm (ca se misca nene si n-am fost in stare sa fiu mai exact de atat desi l-am masurat de tanspe ori) si 8,600 kg. Avem 3 dintisori (2 jos so unul sus) si cat de curand cred ca apare si dintisorul nr 4. Inca nu mergem in 4 labute ca inca nu ne-am prins ce trebuie sa miscam prima data asa ca deocamdata stam in 4 labute si ne miscam prin alunecare). De mancat cea mai buna este tzitzi dar ne place si terciul de fructe (mar, morcov, nectarina, para, pruna) si carnita si cerealele.
gata ma bag la somnic. va pup si sper sa mai intru si maine ca vreau sa pun si eu poze
diana_jors spune:
Am timp sa raspund acuma
roxygeo: la aquagym ma duc langa Floreasca, la World Champions Club. Eu sunt multumita de ce fac acolo si de cum ma simt dupa... doar ca imi e cam departe, si sta sotul singur cu Alex o seara pe saptamana... ce sa facem, daca vrea sa ii arate bine nevasta
Asaaaa... deci nu suntem singurii cu prag psihologic de 7 kg Noi l-am depasit (zic eu) cu vreo 50 de grame Cute la picioare? A avut in prima luna, cand a luat un kil jumate in greutate... dup-aia a inceput sa se intinda... el si pielea pe el [:d] si tot fara cute e si in ziua de azi. Asta e, nici tati n-are, si cam cu el seamana... Ma racaie totusi gandul ca acum mananca bine si tot slab e. Probabil asimileaza mai prost, ca si cand alaptam exclusiv avea vreo 5-7 kk pe zi ... acuma s-au redus la 1-2, in functie de cantitatea de morcov Azi iar a mancat seara 330 ml lapte (rugam mamicile de bebei nemancaciosi sa nu bage in seama fraza anterioara ). Sper sa nu dea iar pe-afara scutecul pana dimineata.
Trecem la NAN2 incetul cu incetul, ca sa nu am probleme de respingere... in maxim o saptamana ramanem pe NAN2 si mai vad atunci cat mananca si cat se ingrasa...
Mickyn: ne intereseaza, cum sa nu te rugam si sa treci in tabel, sa le avem acolo pentru comparatii 10 kg ?!
roxanici: cilindru gonflabil avem si noi (doar ca de ata firma)... inca nu e chiar de varsta lui, dar il mai tin ocupat punandu-i-l in fata impiedicat de ceva sa nu inainteze... si tot da cu mana, cilindrul se rasuceste pe loc, se uita mirat ce suna, da iar cu mana... si tot asa. Cand o sa mearga mai bine de-a busilea o sa i-l pun sa il impinga
Eu sper ca n-am uitat nimic... ma mai uit maine (de fapt azi, dar mai dimineata) la PM-uri, ca am primit multe dintr-o data si nu mai stiu la ce am raspuns si la ce nu
(ca sa visati frumos, desi cred ca deja o faceti... fug si eu).
P.S. e ultima noapte in patul asta scartaitor al proprietarilor... maine o sa avem pat silentios sau plapuma pe jos (depinde cum face rost sotul de masina) oricum va fi muuult mai relaxant somnul ca nu mai trebuie sa stam ca statuile toata noaptea sa nu trezim juniorul... si ne-a reveni si noua cheful de una-alta...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
magdalena76 spune:
na ca tot eu sunt. am uitat sa intreb ceva. Vladut manaca orice atat timp cat nu este piure de legume. dar acest orice trebuie sa fie mai diluat si dr mea pediatra ma tot bate la cap sa-i dau mancarea mai groasa. am incercat si o vomita asa ca am lasat baiatu in pace si ii dau cum ii place. inrebarea era cat de gros mananca ai vostri?
lauramar spune:
Am rezolvat actele,am luat biletele pe dat de 9 noiembrie venim acasa.Imi e f. groaza de tot ce urmeaza ca mai am de trimis o gramada de lucruri acasa si ma taxeaza astia rau cu transportul lor dar asta e,cu avionul nu pot lua mai mult de 25 de kg asta inseamna ca nici lucrurile bebelinei nu le pot aduce toate cu noi.Dar cu rabdarea trecem marea si vom trece si peste astea.
KARRA,DOINA sigur ca vreau sa ne intalnim,eu stau pe calea girocului la casa,dupa ce ajung o sa combinam unde si cand sa ne intalnim si cu SELENE daca se poate.
la toate si sper sa mai reusesc sa intru pana plecam daca nu promit ca recuperez acasa doar o sa fiu in concediu pe timp nelimitat(deocamdata)
lilidana spune:
Fetelor,intru pe scurt,ca m-a terorizat copilu' cel mic .
Nu-l mai pot lasa nici un minutel in patut,ca risc sa-l gasesc cu mainile si picioarele rupte sau cu capul spart.
Azi s-a ales cu un cucui...ma disperaaaa,poate vrea cineva sa i-l trimit colet,spre educare .
Deci,am citit printre randuri,am vazut ca mi-ati admirat vrajitoarea/zana/ingerasul .Nu dau nume ca poate uit pe careva,dar va multumesc tuturor si va puuup pe toate.
Am vrut sa va pove mai multe,ca am avut o zi interesanta,dimineata la curs si dupa -masa cand am mers cu piticii la "colindat" de Halloween,la un mall.
Sunt placut surprinsa de acest obicei nord-american,sunt multe de zis,n-am timp acum,dar uitati ca am castigat si eu-cu echipa mea-un premiu,"the scariest pumpkin",asta e "opera" noastra (eu am fost designer-ul )
http://good-times.webshots.com/photo/2971888800100779612etEoTm
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
loradin spune:
Neata,
am facut cafeaua si nu am cu cine sa o savurez!
Gata! A iesit si dintele nr 6! Un cosmar neica! Dureri,saliva la greu si stari de indispozitie.Cam asa as defini eu perioada asta!
O mare rugaminte.M-am hotarat sa-i fac si eu gris cu lapte astazi! Ieri m-a sunat o prietena si mi-a zis ca medicul ei nu ii recomanda grisul cu lapte deoarece "mananca,calciul din organism si favorizeaza anemia! Voi ce stiti?
Imi da cineva si mie o retzeta pt grisul cu lapte? Habar nu am sa-l fac.De fapt am idee dar nu stiu cantitatile.Mama soacra a incercat sambata trecuta sa-i faca dar nu a iesit.Era gros si cleios! Nici eu nu l-as fi mancat!
Astazi m-am uitat la pozele micutzilor! La toate! Mi-ar trebui pagini intregi sa-i laud pe toti.Sunt frumosi toti dar mai ales fff fericiti!Felicitari mamicilor! Buna treaba ati facut!Cat despre bondari....unul mai frumos ca celalalt.Avem de unde alege......!!!!.Asa de mult imi doresc si eu baietel! Dar daca nu va fi sa fie am sa ma multumesc cu un "ginerica"!!!! Sunt culmea nu? Anei abia ii dau dintzii si eu visez cai verzi pe pereti!
Mi-am inveselit dimineata si cu filmuletzele vizionate.Ce frumos vorbesc cu taticii!!! Ce haiosi sunt cand mananca! Niste minuni aveti fetelor! Frumos stup! Multi de la noi!
Minunea noastra la 8 luni
ioanaradu spune:
neata fetele!
hai ca dau eu o cafea inainte sa plec. de fapt nici nu stiu ce mai caut eu acasa la ora asta ... dar e o vreme!!!!
quote:
Originally posted by Mihael@
eu sunt cam suparata, am incercat azi sa-i dau putin lapte Humana , sa-i vad reactia si a facut iarasi pete rosii in jurul gurii, ca si la cerealele cu lapte...sa fie alergie la lapte? ea a baut formula in prima saptamana de viata, apoi doar tzitzi...stiti cumva cum se manifesta alergia la lapte?
mie pediatrul mi-a zis ca humana/milumil au o concentratie mai mare de amidon si e posibil sa dea alergii la bebei. incearca sa-i dai lapte HA si vezi daca face la fel. mimoza mica si mamica
P.S. pune te rog, o poza cu scaunelul de lemn, ca azi-maine ar trebui sa ajung sa ma uit si eu. oricum ... sambata nu mai pot sa ma prezint la matei fara scaun.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
gris cu lapte:
la 2 cani de lapte (milli/zuzu) punem 1 lingurita rasa de zahar sau 1-2 fructoza (de la farmacie) si 2-3 linguri de gris. ca trebuie sa iasa mai moale.
acum chiar plec la munca!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Elena.2006 spune:
Neata!
Vin si eu la o cafea!
Raisa da vorbareata pitica ta si ce cercelusi are, ii sta bine asa!La intrbarea ta pot sa spun ca la mine a venit la doua luni dupa nastere, desi alaptam exclusiv...
Elyanne ai vazut ca te-ai alarmat degeaba?Bine ca sunt sanatosi!
Laura Oana un pupic lui Edy pentru ca l-a chinuit dintisorul.
Mickin ce dolofanel scump ai, si ce ochi albastrii are!
Magdalena76eu ii dau un piure f. moale ca sa zic asa, semi-fluid, am incercat mai gros dar nu inghite si isi face sila .Poate mai incolo, acum e important sa pape, zic eu.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
Mihael@ spune:
ioana, scuza-ma, n-am uitat sa pun poze dar imi trebuie un cablu sa le descarc in calculator si n-am reusit sa ajung sa-l cumpar. Dar uite www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Scaunel-si-masuta-din-lemn---2-in-1---Baby-Care/1013/" target="_blank">aiciunul asemanator cu al meu...tot de la Baby Care am luat dar e mai dragut al meu...in poza pare grosolan dar sa stii ca nu-i asa, e foarte fain si convenabil la pret (175 RON aici la noi la tara)
merci de raspunsul cu laptele, si eu m-am gandit sa incerc cu HA , problema e ca as da banii degeaba ca as consuma foarte putin pana expira, ca nu intentionez sa-i dau la biberon , voiam sa-i pun in cereale sau sa-i dau cu biscuiti cateodata...din asta Humana as fi luat pe jumatate cu o prietena...
lilidana, felicitari pt. cel mai fioros dovleac...mai povesteste-ne ce obiceiuri mai aveti pe acolo, ca e interesant
loradin, si eu am citit la fel despre gris, insa banuiesc ca atunci cand e consumat in exces, nu?
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii