Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

mda, nu se vede linku', bineinteles...intra pe pro bebe (legat) la scaun si masuta de masa 2 in 1, Baby Care

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by lauramar

Am rezolvat actele,am luat biletele pe dat de 9 noiembrie venim acasa.Imi e f. groaza de tot ce urmeaza ca mai am de trimis o gramada de lucruri acasa si ma taxeaza astia rau cu transportul lor dar asta e,cu avionul nu pot lua mai mult de 25 de kg asta inseamna ca nici lucrurile bebelinei nu le pot aduce toate cu noi.Dar cu rabdarea trecem marea si vom trece si peste astea.

KARRA,DOINA sigur ca vreau sa ne intalnim,eu stau pe calea girocului la casa,dupa ce ajung o sa combinam unde si cand sa ne intalnim si cu SELENE daca se poate.

la toate si sper sa mai reusesc sa intru pana plecam daca nu promit ca recuperez acasa doar o sa fiu in concediu pe timp nelimitat(deocamdata)

POZE

si eu si selene tot acolo stam.....eu pe langa judetean ea pe Lidia.....laanga salcamilor....si nici Doina nu sta departe de noi...ea e pe eroilor...deci sigur ne vedem

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loradin

Neata,
am facut cafeaua si nu am cu cine sa o savurez!

Imi da cineva si mie o retzeta pt grisul cu lapte? Habar nu am sa-l fac.De fapt am idee dar nu stiu cantitatile.Mama soacra a incercat sambata trecuta sa-i faca dar nu a iesit.Era gros si cleios! Nici eu nu l-as fi mancat!

Minunea noastra la 8 luni

Eu cand il fac pt ea pun un pahar de 200-250ml lapte si 2 lg de gris...daca iese prea gros mai pun lapte pana se mai innmoaie..... Anei

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

KMI draga mea nu-ti ami fa probleme din cauza greutatii aminteste-ti ca s-a nascut parca cu 2900g deci nu o poti compara cu un copil nascut cu 3500g la aceeasi varsta.....si inca ceva e vioaie...si frumoasa deci nu ai de ce sa-ti faci griji are ea timp sa puna pe ea...
va

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa, vreau o cafeaaaaa mareeee

am niste nervi...a baut edy acu de dimineata doar 200 ml lapte( din 280-300 cat bea de obicei)dar ..asta e

am o intrebareeeeeee:

am fo la dr ieri si mi-a zis ca pot sa ii fac budinca de mere cu putin orez si sa pun un galbenus de ou si sa bag totul la cuptor!!!!
dar io tuta de mine nu am intrebat cum exact sa fac!!!!DACA STIE CAREVA DESPRE ASA CEVA VA ROG SA MA AJUTATI!!!!!

EDY sta in patut si face vocalizeeee si "aiaiaiaaaaiiiii"

ma duc sa beau cafea si mai revin!

pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_oana

am niste nervi...a baut edy acu de dimineata doar 200 ml lapte( din 280-300 cat bea de obicei)dar ..asta e

am o intrebareeeeeee:

am fo la dr ieri si mi-a zis ca pot sa ii fac budinca de mere cu putin orez si sa pun un galbenus de ou si sa bag totul la cuptor!!!!
dar io tuta de mine nu am intrebat cum exact sa fac!!!!DACA STIE CAREVA DESPRE ASA CEVA VA ROG SA MA AJUTATI!!!!!

pup

uite www.reclama mascata//avertizare/retete-culinare/pentru-bebelusi/budinci/" target="_blank">aici mai multe retete
Daca cumva apare albus de ou il scoti si pui doar galbenus...ca albusul da aalergiii

Luna 8

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karra80

quote:
Originally posted by laura_oana

am o intrebareeeeeee:

pup

uite www.reclama mascata//avertizare/retete-culinare/pentru-bebelusi/budinci/" target="_blank">aici mai multe retete
Daca cumva apare albus de ou il scoti si pui doar galbenus...ca albusul da aalergiii

Luna 8

Zice ca reclama...hai sa-i pacalesc...yite link-ulo aici fara spatii dinainte si dupa "mami"
http://www. mami .ro/retete-culinare/pentru-bebelusi/budinci/

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

multumesc

auziti ..edy s-a nascut cu 3.900 si la 7 luni avea 7.900!!!! si face kk de 4 ori pe zi altadata si de 5!!! a zis dr ca asa e el , are tranzitul mai rapid si arderile la fel.atata timp cat de dezvolta bine ..sa il las in pace! si mananca de sparge gura lumii!cand i-am zis ieri al dr ca papa si 6 piscoturi cu lapte a zis:"cred ca 4 ar fii suficiente!", si i-am zis ca am incerca si a inceput sa urle la castron si i-am mai facut si a papat tot! si atunci am avut si eu liniste iun casa! a inceput sa rada!

atat....urlaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare fetele!

Loradin am baut deja cafeaua gandindu-ma la voi si din urma.

Eliana ma bucur ca toate is in regula cu bebeii. Deci te-ai alarmat degeaba. Bine ca e totul in regula.

Raisa, da vorbareatza e bebelina ta. Baba, buba...e o scumpa cu cata patima vorbeste. Si e si mai frumoasa cu cercelusi. Bine ca ai insistat la sotul tau sa ii puneti de la Vlad pentru albinutza ta.

Vazut si pe micul uraias Tudor . 10 kiiiiiiiile??????????? Bravo mami.

Noi, cu toate ca papam bine, suntem subtirei si habar nu am cum de. Am o prietena a carei fetitza papa mult mai putin decat Vlad si e deja cu un kil mai grea si e cu o luna mai mica. Dar la cat e de Duracell nici nu ma mir. Nu sta o clipa nici cand papa. Si are arderi intense.

Intrebare: stie careva daca exista o restrictie in ceea ce priveste para. de cate ori pe saptamana se poate da? Ca al meu daca nu e para, bleah fructe. Asa ca toate mesele de dimi tre' sa contina musai un pic de para.

Am vazut-o si pe Maya, e o dulce grasunica.

Kmi draga da cu cine vrei tu sa semene Timeea? Ca si tu esti slaba. Las-o ca daca e vesela, sprintena inseamna ca isi ia energie din ce papa si ii ajunge. Noi suntem baietel si abia avem 7 kile si vreo 200 gr. Asa ca nu te mai stresa.

Magdalena76, ai incercat sa ii ingrosi treptat mancarica, adica putin cate putin in fiecare zi. Si al meu isi facea greata la inceput dar acum e realtiv ok. Doar ca nici acum nu suporta sa simta ceva mai mare in guritza ca isi face greata.

Sper ca nu am uitat ceva important. Daca da, imi cer scuze

Pupici si mai revin.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Mihael@ bineinteles ca tot pe ala il vazusem si eu si tot asa, mi s-a parut cam grosolan si de-asta vroiam sa-l vad "live". am vazut ceva la selgros si este o oferta la 1 mil. inainte era 2 mil 200 ... parca.

gris cu lapte normal ca nu le dam in exces ... noi ii dam 1 data/saptamana sau la 2 sapt. oricum, e pe toane ... cand mananca de rupe ... cand ne scuipa.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput