Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)
Raspunsuri - Pagina 9
Crina_mio spune:
trick or treat :)
Dimensiuni bb – depind f.f.f mult de producator, dar si in cadrul aceluiasi producator. De exemplu noi avem un trening de la primii pasi pentru 1 an, care e bun, ne ramane in curand mic si o salopeta de raiat pentru 6-9 luni (tot de la primii pasi) care e mare. Body pentru 12 luni care sunt bune (din carefoure cred ca le-am luat) si altele pentru 6 luni (no name) care ne sunt mari. Asa ca... apreciem la fata locului si ii iau din iki, nu neaparat dupa marime..
Vazut pozici si filmulete multe cu bondareii si albinutele noastre. Frumosoi si isteti toti, indiferent de performantele motorii.
Ingerasul David, preagatit de Halloween un scump si jumatate
Iarina – mamaaaaaaaaaaaaa ce atomica e si frumoasa, si isteata si precoce ... [pup
Mark Alexandru – bebe roz fara nimic roz pe el?!?!?! Un dulce si ce mare s-a facut!!!
Adrian umblaretul la 7 luni, speram ca noi la varsta ta macar sa ne ridicam in 4 labute si pe el.
[pup si pe Bianca mare si mumoasa foc.
Revazut poze cu Vladut de Carmen – frumos bebe, frumoasa locatie.....
Vizitat site-ul de printesica Delia de Paxela cu fratiorul sau. Doamne ce copii frumosi ai. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii. L-am salvat la favorite sa I le arat si sotului. Mie-mi plac tare mult pozele albinutelor sau bondareilor nostri care mai au un fratior/surioara. Noi suntem 4 la parinti si tare bine a fdost cat am fost copii dar in special acum mari. Mai ales ca am fost si suntem f. apropiati si ne pozestim totul, ne cerem sfaturi. In lumea sta care devine din ce in ce mai rea, tare bine e sa ai pe cineva apropiat, in care sa ai incredere.. si cred ca cel mai bine rolul asta-l joaca un frate/sora.
Raisa sa-ti traiasca mica vorbareata si sa fie mereu la fel de vesela si bine dispusa
Eliana – success cu imunizarea Elenei, sa se tinsa toti virusii departe de ea si de fratiorii ei [pup
Crina si Maya Georgia
Crina_mio spune:
laura– sa-ti traiasca dintosul. Si ce zici, facem schimb de capete?!!? Ca si pe mine ma doare de morrrrrr. Nu stiu cum am reusit sa racesc, asa ca prestez la greu ceai cu multa lamaie. Am luat si paracetamol (sper ca e OK pentru tzitzi, ca se da si la copii, nu?) si mi-am luat si paragrip. Sper sa-mi treaca repede si sa nu o ia si gogosica mea.
Diana – pai tu si cu relaxare la aquagym si cu nazdravan care se ridica in genunchi?????
Crina si Maya Georgia
Zadi spune:
amma 23 - Ian nu papa la biberon, nu a vrut niciodata si nici suzeta. Lapte formula ii amestec cu cereale de seara si i le dau din castron cu lingurita. Tot din lapte formula (NAN 2) ii fac si branza calcica ( la doua cupe ii pun o pastiluta de calciu lactic).
menstruatia - dupa nasterea lui Ian mi-a venit la 5 luni si o saptamana. Dupa nasterea lui Ingrid fix la 6 luni.
Mentionez ca la ambii copii, pana la 6 luni, am alaptat exclusiv la san (fara apa, fara ceai), la cerere.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
MICKYN spune:
Dam si noi raportul ( desi poate nu intereseza pe nimeni)
la 7 LUNI AVEM 10 kg, 72 cm.
Menstruatia a venit acum o saptamana, deci la 7 luni, desi mai alaptez.
poze Tudor
poze 6 luni Tudor
riloasa spune:
Fetelor, cand vad cat mananca ai vostri imi vine rau. Al meu azi a mancat cel mai bine. Si ii bag in gura doar cand deschide el gura sa bage altceva. Altfel nu vrea sa o deschida. In schimb sucuri bea, ajunge si la 200ml. Nu vrea papa. Nu stiu daca o fi de la dinti.
Ieri a facut febra de la dinti. Ai vostri au facut febra?
Menstruatia nici mie nu mi-a venit. Depinde de fiecare, sunt care le vin la 4, 5 luni, unele dupa ce termina alaptarea.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
magdutah spune:
amma si eu inca il alaptez pe Matei. Dar in pat cu noi nu il tin!!! Poate daca mananca dimineata la 6 si tati trebuie sa se duca la lucru!
In rest la masa de pranz i-am dat pana acum doar morcov, dovleac si cartof, dar de fiecare data ii mai dau si san ...asa macar sa isi clateasca gurita! Saptamana viitoare incepem si carnita, dar nu stiu ce sa fac cu cerealele!!!. Sa le fac cu lapte sau cu apa ??? Asta am de clarificat in urmatoarele 2 saptamani !
De intarcat inca nu stiu cand am sa incerc, caci nu am de dus la lucru, nu am de crescut alti copii, scoala am facut suficient ... si ce e mai important este lapte si in sfarsit a inceput sa imi placa sa il alaptez! Asta dupa primele 4 luni de chin ... Singurul lucru care ma face sa ma gandesc sa il intarc sunt plimbarile! astazi iar am fost la plimbare in alt orasel si cat ii dau sa suga in masina e un chin ... isi rupe gatul uitandu.se dupa ce se intampla afara ...
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
la mine menstruatia a venit la 6 luni ! Am fost asa dezamagita
Magda Matei 9.04.2007
kmi78 spune:
Doar atat vreau sa intreb in afara de Andreiutu mai este vreun copil ce are sub 7 kg????
Crina_mio spune:
MICKYN - de ce crezi ca nu intereseaza pe nimeni??? Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Vazut pozici cu el, ii place in premergator, nu?? La fel cum ii place sa doarma in scaunelul de masa .
Ciclul - mie mi-a venit, spre disperarea mea, la fix 4 luni de la nastere, desi alaptez inca, pe atunci exclusiv. Asa ca fiti fericite cele care ati scapat mai multe luni de rusi (parca asa-i numea cineva pe aici, ca pana m-am prins eu ce sunt cu rusii, tot credeam ca are musafiri din Rusia ).
Eu nu mai vreau diversificare . Pai noi ieseam asa bine la kk numai de la tzitzi si acum.... incepuse sa faca tot mai tare, asa ca am dat pauza la diversificat o saptaman si ne-am reglat asa bine... ieri i-am dat iarasi supa de dovlecel, cu telina, morcov (doar la fiert nu si la pasat) si sfecla rosie. Astazi doar supa de dovlecel cu telina, in plus la fiert am pus si ceapa, morcov si ardei. si rezultatul... nici ieri nici astazi n-am facut kk. pai ce ne facem ???
Am mai pus si noi pozici (nu ca ar face ceva nou, dar sa nu ne uitati) pentru cine are timp de vizionat.
Crina si Maya Georgia
Edit: vazut pozici si cu sora cu oki fumosi al lui Tudor.