Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)
Raspunsuri - Pagina 8
RaisaFudulu spune:
fetele care aveti chef sa vedeti o fetita vorbareata
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
ramiha spune:
asa e ,Lili_g, pe 9 nov e ziua ei. O s-o ducem la Manastirea Radu Voda. Primul ei mic pelerinaj
Raluca, mama Nectariei
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by carla_lia
Intrebare pt. Amma si pt. fetele care inca alapteaza: v-a venit menstruatia?? daca da, dupa cate luni? ca ma gandesc ca e ceva in neregula la mine. Deja de un an jum nu mai stiu ce-i aia.
Raisafudulu, sa-i stapanesti sanatoasa si voioasa!
Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007
la 6 luni de la nastere...daca inca suge des e normal sa nu-ti fi venit inca...
eu sunt cam suparata, am incercat azi sa-i dau putin lapte Humana , sa-i vad reactia si a facut iarasi pete rosii in jurul gurii, ca si la cerealele cu lapte...sa fie alergie la lapte? ea a baut formula in prima saptamana de viata, apoi doar tzitzi...stiti cumva cum se manifesta alergia la lapte?
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Amma23 spune:
Mie mi-a venit ciclul la 4 luni ale lui :-).Sora mea a alaptat pana la 2 ani si i-a venit dupa ce-a intarcat, asa ca e normal.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
doina.todor spune:
RaisaFudulu vorbareatza, e super, si lui Radu i-a pacut "discursul" ca a raspuns in aceeasi limba.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
RaisaFudulu spune:
Multumim fetelor pentru complimente.....daca seamana cu masa la vorbarie atunci sa se pazeasca al meu sot
Asta e disperat de-a binelea i-am zis sa ii ia biscuit si a gasit de la Nesle si nu i-a luat ca sunt de la 8 luni in sus...alfel exista si unde ii gasesc ca la farmacii nu a gasit decat din astia
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
elyanne spune:
Am fost la revizia de 8 luni (mai devreme, altfel trebuia sa merg singura altadata)...
Andreiu a luat in greutate .... 50 de grame ... are in total 6500g
Mihai a luat 350g si are 7 kile.
In lungime nu i-am mai masurat, era tarziu, aglomerat... La 9 luni...
Ma asteptam sa ia putin sau chiar deloc, dupa viroza prelungita... chiar ii spusesem dr. ca daca luna asta iau 50g io ma declar multumita.
Despre burta lui Mihai... a ras doctorul de mine... unde vad io burta mare... si dupa ce l-a cantarit zise ca are burta mai mare pt. ca a luat in greutate... mama denaturata... daca pana acum am avut copii cu talie de viespe... S-a marit diferenta intre Mihai si Andrei la 500g... normal ca Mihai are burta mai mare decat Andrei... mi-am gasit termen de comparatie, cand i-am analizat
A fost si tac'su cu Elena la dr. la Victor Babes... Si ne-a dat tratament de imnizare. Sper sa dea rezultate si sa nu mai ne aduca viroze pe acasa. Ramane de vazut, dureaza 3 luni.
Mai avem voie:
- dovlecei, ardei umpluti cu carne de pui sau vita.
- ciorba de perisoare, si altfel de ciorbe, acrita cu bors
- smantana si unt in mancare
Avem voie de toate... ce e permis pana la un an/3 ani (adica fara capsuni, kiwi si restu de genu, fara alune, nuci etc., fara miere, fara sare, fara porc... nu imi aduc aminte care mai sunt... dar itelegeti ce vreau sa zic)
Dispar... nu am citit ot, nu raspund la nimic acum
diana_jors spune:
Intru pe fuga, ca plec imediat la aquagym
RaisaFudulu: morcovul, ardeiul si rosia au iesit excelente... cartoful a fost mai degrama copt decat fiert, dar i l-am dat asa si l-a mancat cu placere (n-am citit nicaieri ca nu s-ar putea da cartof copt)
O sa pun si eu cand ma intorc poze cu nazdravanul meu in genunchi la marginea patutului ca poate nu ne credeti pe cuvant
Am vazut si poze si filmulete cu bebei care deja fac de toate
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
laura_oana spune:
buna seara , fetele cochetele
am o durere de cap de azi dimineata de imi vine sa imi dau jos capul si sa umblu asa FARA!!!
acuma sa va zic ce mai face edy:
de 2 zile stie sa de-a "NOROC" cu manuta dreapta( va rog)si se amuza tare.si azi il las pe copil in grija lu tasu sa se mai ocupe si el de fi-su sa pot sa fac linistita papa, si ce credeti ac il invata: SA SCOATA LIMBA!!!!! e asa de amuzat de chestia asta ...poftim educatie la copil!!!sa mai lasi copilu cu ta-su!!!!
elena...lasa draga ca or sa faca si ai nostrii ce fac altii, ia gandeste ca mine: al meu face ce altii nu fac!!!
va las ca mai am ceva treaba...mai revin daca pot
aaaaaaaaa...am avut o noapte groaznica cred ca a2 in 7 luni jumate a urlat edy de mi se rupea inima...deci ...avem si al 2 DINTE!!!!se simte la pipait!
pup
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007