Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

salutare fetili...asa mai pe la amiaza

Amma unul pentru tine si unul pentru Lucas de la motzata mea....multumesc frumos pentru informatie si sper sa o ajute cei de acolo pe matusa mea....

Iunia mai fato ai o fetitza tare tare dragalasa

Paxela felicitari pentru mergatoarea Deliuta

Lilidana...pupam pe ingerasul David ce drgalas este parca ar fi o printesa..are mama si o fetita frumusica foc

Carmen felicitari pentru crestinarea nepoatei ...sa ii dea DD sanatate mult ca e cel mai importanta si pentru Darius mucios multi de la noi sa se faca bine...are niste ochisori foarte expresivi... pe ochisorii lui mari

Loradin deloc plicitsitor mesajul tau si ca sa nu mai fii suparici sa stii ca eu nu mi-am serbat ziua cand eram mica decat in familie ca toti copii erau plecati in vacanta de ziua mea . sunt nascuta pe 4 iulie .....daca ma nasteam in America era si mai rau......de multe ori se nimerea sa fiu la bunici la tara si in loc de tort imi facea mamaie o mamaliga si punea lumanari in ea
...eu ca prostuta ma bucuram si de aia...iar gogosica ta infuriata este tare scumpa...cand rade este superba

Karra nu te mai vaieta ca altii se trezesc la 7 si nu am ce sa ii mai fac...parca are ceasu in fund...ca atunci incepe sa se fastaceasca pentru ca se pregateste de kaka...

Anaalina ...vad ca ti-ai propus dar acum sa vedem cum stati cu mancatu....apropo am pus comanda la lapte o sa iti spun daca imi ajunge cica 10-14 zile dureaza de cand o faci....doamne ajuta sa nu fie teapa

Radu de Doina.Tudor sa te faci bine , sa iti treaca si mucisorii aia rai care te mai supara

Diana cum au iesit legumele in folie????/..vad ca ai scris deja raspunsul...ma bucur ca sunt bune si maine incerc si eu ca nici noi nu avem strecuratoare....si aburitoare nu luam momentan

Madybulancea felicitari pentru Razvanelu care vrea sa se ridice si chiar reuseste

[Loradin feliciatri pentru dintisorulk ner 5 si nr 6 ....da voi toti dintosi si noi stirbe nevoie mare

Felicitari pentru mandra de Ramiha...care a adormit singurica ca o fetita cuminte ce este

Carla.Lia bine ai revenit in stub la zumzaiala...felicitari pentru progrese ..care nu sunt putine la numar....chiar de invidiat...in ceea ce priveste mancatul lasa ca suntem mai multe in gasca....ea macar mananca san...dar sunt specimene care nu mai au san si nu mananca nimic decat aer..pupam pe Biencuta...e tare dragalasa si cum zambeste ea smechereste langa plusul ei

Elena felicitari pentru Adrian mergatorul...vreau si eu cupil care merge nici macar de-a busilea nu vrea de ce oare e asa de bleguta ...

Am uitat bilant la 7 luni 7 kg in cap si vreo 69 cm......am ajuns si noi la 7 kg uraaaaaaaaaaaaaa

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Amma23, a mea chiar nu vrea biberon. Nici moarta de foame nu-l vrea. Si daca nu adoarme la tzatza e jale. Intr-o seara am fost la dentist si am facut anestezie. Nu spun ce-am patit in noaptea aia. Am trezit tot cartieru'. I-am dat intr-un final lapte cu seringa, dar pana cand nu a vazut tztzi in gura n-a inchis un ochi. Am zis ca o sa ma duc o sapt. doua la tara la bunici si sa incerc dezvatul si cu tzatzi si cu patul. Asa nu mai ma injura vecinii. Poate doar un sat intreg :))
Ramiha, multumesc e mult pana se ridica prima data, pe urma o sa te rogi sa mai stea si jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by carla_lia

Amma23, a mea chiar nu vrea biberon. Nici moarta de foame nu-l vrea. Si daca nu adoarme la tzatza e jale. Intr-o seara am fost la dentist si am facut anestezie. Nu spun ce-am patit in noaptea aia. Am trezit tot cartieru'. I-am dat intr-un final lapte cu seringa, dar pana cand nu a vazut tztzi in gura n-a inchis un ochi. Am zis ca o sa ma duc o sapt. doua la tara la bunici si sa incerc dezvatul si cu tzatzi si cu patul. Asa nu mai ma injura vecinii. Poate doar un sat intreg :))
Ramiha, multumesc e mult pana se ridica prima data, pe urma o sa te rogi sa mai stea s

Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007

Pai nici al meu nu vrea lapte din biberon.Apa bea, dar lapte zici ca-i pui otrava.Am ncercat cu tot felul de marci, si cu cereala, si cu fructe si cu legume si nu vrea. Gris cu lapte mai tare la lingurita mananca, da la sticla nu! No...ce-i fac?
Ii dau pace, cred ca ...

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Ia priviti o maimutica cu cercei

Avem poze aici

Mergi la inceput

bla bdkjhfksdhgkfdsgdfh

Avem pozici multe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Poze de aici
daca aveti chef si dispozitie.

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Intrebare pt. Amma si pt. fetele care inca alapteaza: v-a venit menstruatia?? daca da, dupa cate luni? ca ma gandesc ca e ceva in neregula la mine. Deja de un an jum nu mai stiu ce-i aia.
Raisafudulu, sa-i stapanesti sanatoasa si voioasa!

Mergi la inceput

Vazut zambaretul de Radu pe nazdravan

Carla multumim frumos

Avem pozici multe aici

Mergi la inceput

fetele ce biscuiti dati la copii...ca azi in parc a mea saliva in parculet la un copilas

Avem pozici multe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Raluca, ce minune!!!
Pe 9 nov se sarbatoreste Sf. Necatrie deci micuta ta isi va sarbatori curand ziua numelui!!!

Pupici

Mergi la inceput