Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Gema, pentru ca am facut cezariana controlul a constat in eco abdominala. M-am dus cu bebe si am intrat primii. Am intrat cu bebe in cabinet. Lui Tutu chiar ii face placere sa vada bebelusii, sa stii. A stat de vorba cu Stefan putin, cred ca l-ar fi smotocit putin, dar era racit cand am fost eu. Cand ajungi la cabinet, te postezi langa usa lui, le rogi pe fetele care sunt sa te lase sa intri in fata. Mie chiar mi-a zis Tutu cand am fost ca nu intelege de ce unele mamici care vin cu bebelusii nu cer voie sa intre in fata.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Fetelor, eu o sa mai am treaba azi si cred ca nu mai intru pana dupa-amiaza. Vine si mama la noi sa ne mai ajute cu ultimele pregatiri pentru botez. Va doresc o zi frumoasa!
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Annisia spune:
Hei, cam putine voturi.... De ce nu va implicati in alegerea denumirii de la scutecele? Pai din trei pareri ce sa alegem?? Hai bagati carbuni ca mai sunt doar cateva ore si liniile de votare se inchid!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Sim spor la treaba.
Fetele trimiteti PM lui Carpatina pentru a vota, degeaba va spuneti aici parerea, grabiti-va ea la 12 pleca ....pa, ne mai vedem cu ea la scutece hihi.
Ma bucur ca sunt bine copilasi dupa vaccin.
La multi ani!!!!!!!!! tuturor celor care azi implinesc o luna sau doua.
Mami, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, va doresc sanatate multa, uita un pupic pentru voi sa uitati repede prin ce ati trecut.
Nastere usoara, se pare ca tu inchei lista bebelusilor de la odisee.
RGE
Noi la 13 mergem la dr pediatru sa-i facem un control lui bebe(nu la dr. lui bb), voiam sa-l vada cineva sa-l examineze de sus pana jos, dr lui bb nici nu l-a mai dezbracat de cand s-a uitat la buric, mai mult de o luna, daca eu zic ca-i curge ochisorul sau are muci bine, daca nu e sanatos.....oi fi eu nebuna, dar chiar vreau sa fiu linistita.
Fetele care ii dati numai san lui bb, voi ati reusit sa-i faceti program de masa?????????? Eu nu pot,noi papam la 2-2,30 sau chiar 3-4ore, depinde cat de bine a papat la masa anterioara, daca nu-i dau sa papa cand ii este lui foame urla sau isi ciugule manuta.
Azi e ultima zi la odisee, parca nu as vrea sa trecem la scutece, mie mi-a placut aici.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
adimercedes spune:
Cecilia, asa face si a mea. Am citit ca nu e de asteptat sa faci program de masa asa de repede. Cred ca ia ceva vreme. Eu o sa vad cum o sa fie peste inca cateva saptamani . Ciugulit manutza stim si noi. Si urlat pana ne innegrim.
Am fugit.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
andreeaiosif spune:
voi aveti probleme cu constipatia la bebe?
david al meu are 2 luni si e constipat, face stimulat cu termometrul la 2-3 zile. are alimentatie mixta si san si bibe.
cum ati rezolvat, cele care ati avut?
multumesc.
andreea
carpatina spune:
Mah.. noua nu ne trec bubitele de pe fata.. parca se fac si mai rele si mai cojoase... Asa ca am decis sa ma duc diseara la doctor. Ceea ce inseamna ca plecam maine dimineata. Ceea ce inseamna ca va mai astept optiunile pentru nume pana pe la ora 22 (ora Romaniei).
Si ca pot deschide eu la noapte usa la clubul scutecelor... asta daca nu e altcineva care-si doreste musai sa o faca ea.
P.S. Annisia, mai cearta-le o data ca a avut ceva efect
de Ioana (27.09.2007)
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Buna dimineata,
La multi ani!!!!!!!!! tuturor celor care azi implinesc o luna sau doua.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
Hi hihi, nu implineste nimeni astazi 1 luna pt ca suntem in 31 si septembrie nu are decat 30 zile.
Mami, sanatate multa lui Andrei. Cred ca la voi a fost situatia ca si la Mario a lui Betty.
Fetele ca re ati nascut vaginal, si mai aveti si o cusatura, cat timp v-ati simtit umflate in zona cu pricina?
Ca eu acum la 3 saptamani (dupa controlul de luni)ar trebui sa bag si niste ovule, si e cam umflat si dureros pe acolo, si mai si intzeapa rau cusatura. Cei drept, nici nu prea m-am menajat si am cam stat in poponica pt prichindelul meu sa-i dau sa pape. Voi din ce pozitii alaptati?
Alinus de Iulius Teodor
alehiam spune:
deci am ajuns in ultima zi din odiseea aceasta ... de maine incepem un nou capitol.
carpatina ma gandeam sa nu mai apara si lista cu toate zilele de nastere... sa o salvam si sa o punem in mailul comun si in fiecare luna sa trecem sarbatoritele lunii. ce ziceti?
noi suntem bine. ne pregatim de botez (luy, n-am avut inca botezul)si sper sa fie vreme bunicica in weekend. In rest suntem maraiti mai des si ca toti ceilalti bebei vrem mult la mami in brate si uneori sa dormim doar acolo. Sper sa nu fie probleme cu astea la petrecerea de botez. Sunt un pic necajita ca nu stiu cu ce sa ma imbrac duminica si nici nu am ajuns sa ma tund un pic, iar sa caut ceva sau sa merg la coafor cu bebe dupa mine nu prea merge. sper sa gasesc ceva sambata, cand il pot lasa pe print cu tati lui.
cecilia ce program sa-i fac micutzului? papa cand are chef cel mai des... cand cred ca s-a stabilizat si isi face un program, o iau de la capat cu altul nou. si tot asa papa la 2-4 ore.
alinus_25 eu ii dau sa pape stand pe un fotoliu ... cand ma prinde oboseala rau de tot, ii mai dau sa pape intinsa in pat: asa ma mai odihnesc si eu cat papa el
edit: micutilor care aniverseaza 2 lunite
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)