Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Alinus, la mine s-a vindecat frumos. E drept ca in primele zile am alaptat numai culcata si nu am fortat prea tare sa stau in fund, stateam asa, "intr-o rana", mai mult pe fesa stanga sa menajez cusatura. Am avut chiar si o gaurica mai mare, ca moasa nu a cusut prea bine, dar s-a inchis si aia, acum toate firele s-au absorbit, cele de suprafata le gaseam pe rand pe hartia igienica. Dar am ingrijit locul cu atentie, am folosit servetele si sapun igienic Lactacid femina (gasita recomandarea aici pe forum). Abia dupa vreo 6 zile am indraznit sa sez pe fund, fortand putin.
Acum noaptea alaptez culcata (ca poate adormim amandoi) si ziua in pozitie sezand!
Sper sa treaca si la tine in curand, sa revii la normal.

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by alehiam

carpatina ma gandeam sa nu mai apara si lista cu toate zilele de nastere... sa o salvam si sa o punem in mailul comun si in fiecare luna sa trecem sarbatoritele lunii. ce ziceti?

eu zic ca daca o punem in mail acolo o sa ramana.. ca nu o sa se mai uite nimeni la ea..

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Spuneti'mi si mie va rog cum vad pozele cu Sonia lu' Ali? ca nu m'am prins unde sunt. Multumesc

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by crishtina

Spuneti'mi si mie va rog cum vad pozele cu Sonia lu' Ali? ca nu m'am prins unde sunt. Multumesc

Vezi ca in pagina 2, ultimul mesaj este scris de Roxali si gasesti in semnatura link-ul catre poze

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Picca si Luy va multumesc , chiar m-am emotionat

Picca suplimentul ptr ce ii mai dai ,nu-ti ajunge laptele tau...daca ii dai suplim dupa ce i-ai dat lapte de mama sa nu fie prea mult si il vomita, trebuie sa stii cam cat ii trebuie la o masa sau sa ii dai ceva antirigurgit(unul mai special).La primul am folosit si e MILUPA AR.Ai grija ca laptele artificial provoaca colici,nu dieta ta(exclus fasole,varza,cafea in exces,porc, nu uita ca se digera greu , deci trebuie dat la 3 ore diferenta...ptr colici la al meu foloseam pastilute homeopatice inainte de masa topite.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Astazi avem de sarbatorit 3 puiuti frumosi care implinesc 2 luni ( eeeei, ce mari s-au facut ! )
La multi ani, Erika de devylla !
La multi ani, Andrei Serban de Roxana !
La multi ani, David de andreeaiosif !
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti cuminti si sa-i iubiti mult pe parintii vostri ! Iar voi, parintilor, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna ziua si de la noi.

In primul rand, la multi ani bebelinilor care implinesc o luna sau doua. Rox, uite ca azi va aniversati si voi.

Noi acum ne-am intors de la doctor. Se pare ca Vladut are o rinita destul de urata (rinoadenoidita), nu ma intrebati cum s-a capsat, ca habar n-am. Nu-i virala, deci nu-i "luata". Azi nopate nu am dormit nici eu nici el. Suntem rupti. Acum doarme in scoica, mai mult la verticala. Ca daca il pun la orizontala se ineaca cu mucii. Important e ca nu e nimic in gat sau plamani. Asa ca zilele astea o sa stau si eu mai de-o parte, sa-mi ingrijesc puiutzul. Sper sa va gasesc la scutece. Ei, las' ca nu ma ratacesc eu...

Sabina , sper ca astazi esti mai bine.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi!M-am saturat de vrmea asta nasoala!
Ieri am facut vaccinul totul ok, nu plansete decat putin cand i-a introdus serul, dupa care zambete la doamana dr! Azi, rezolvat si la ortopedie. Totul bine! Yuhuuuuuuuuu!!! Gata cu doctorii!

Mami, imi pare rau de necaz.
Roxali, admirat floricica!
Roxana, ce poznasa e Alex…simpatica foc
Of, Ana, imi pare rau! Sanatate puiului!
Sabina, sa te faci bine!
La multi ani, Erika de devylla !
La multi ani, Andrei Serban de Roxana !
La multi ani, David de andreeaiosif !

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Am pus si eu 2 foto in contul de pe flikr...sper ca nu is in albumul tau Sabina, ca nu imi dau seama....daca da o sa le sterg.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Ana, imi pare rau de necazul cu Vladutz, noi va uram multa multa sanatate, sa se faca bine repede.
Gabriela, si la noi ieri cam la fel cu repriza de plans si zambetele de dupa, ba chiar buna-dispozitie a tinut pana seara. Numai ca de azi dimineata de la 6 este exact pe dos, maraita rau, plange si reusesc s-o impac cam greu. Asa ca azi am program de dragalit fata ( care momentan doarme, ca de-aia sunt pe DC ).
Astazi asteptam vesti de la ultima noastra mamica, RGE . Si uite ca n-am lasat pe nimeni in urma,plecam in grup la scutece.

Mergi la inceput