Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabi, multumesc de urari. Sper sa doarma macar peste zi, ca altfel e jale. Problema e ca o mai am si pe Miruna care tuseste ca un magar, asa ca eu somn canci. Las' ca-mi trece.

Noi a trebuit sa amanam vaccinul. Maine implinim si noi doua luni, dar am amanat vaccinul pana la mijlocul lunii noiembrie, ca sa fie totul ok.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Slippers, imi pare rau ca Vladut e bolnavior! Uite o sa treaca repede.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Taaare frumusel mai este Robert de crishtina ! L-am admirat luandu-si masa in mijlocul naturii si stand ca un pasha pe perne ...

Cristhina, contul este comun, asa ca nu-i nici o problema ca ai pus pozele acolo.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by alehiam

carpatina ma gandeam sa nu mai apara si lista cu toate zilele de nastere... sa o salvam si sa o punem in mailul comun si in fiecare luna sa trecem sarbatoritele lunii. ce ziceti?

eu zic ca daca o punem in mail acolo o sa ramana.. ca nu o sa se mai uite nimeni la ea..

era o idee pentru ca sa nu fie lista de la inceput prea lunga...

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc Luy

Atunci nu mai sterg fotografiile ....raman acolo.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

multumim pentru urari la 2 luni!
multi ani fericiti si voua!

spuneti-mi - cum il ajut cu constipatia?

va pupa

David si Andreea

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Isabeluta,Gabriela

Sabina sper ca ti-ai mai revenit...fomila a luat superrrrrrr in greutate bv

Ana sanatate puiului!

Eu sant ptr strugurasi

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

carpatina ma gandeam sa nu mai apara si lista cu toate zilele de nastere... sa o salvam si sa o punem in mailul comun si in fiecare luna sa trecem sarbatoritele lunii. ce ziceti?

eu zic ca daca o punem in mail acolo o sa ramana.. ca nu o sa se mai uite nimeni la ea..

era o idee pentru ca sa nu fie lista de la inceput prea lunga...

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Daca punem lista in mailul comun, trebuie sa se ocupe cineva ca in fiecare zi de 1 sa treaca in primul mesaj sarbatoritele lunii respective.
De asemenea, putem sa o lasam si la inceput, cum e acum, oricum o sa dispara lista cu DPN-urile, deci nu va mai fi asa lung primul mesaj.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Multumim tare mult de sfaturi!
O sa incercam ce ati spus ptr fata!
Pupici la toata lumea!
Nu pot sa cred, au nascut toate fetele!!!
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Mamici!!!

Vreau sa va anunt ca am nascut!!!! Sunt mamica si abia abia astept sa ma update-ati pe listuta!

Am nascut joi 25 oct la 12.35 o fetita de 3000g, 49 cm, diametru cr 33 cm, scor Apgar 10!
Travaliul a durat 3 ore si jumatate, cel mai groaznic moment (din punct de vedere al durerilor a fost din momentul dilatatiei 9 pana la coaserea epiziotomiei inclusiv). Am avut epidurala.

Fetita e sanatoasa, e frumoasa foc, e cuminte si papa bine.

Eu nu am mameloane asa ca tb sa ma mulg si ii dau si supliment deocamdata, sper pana vine laptele mai mult (acum papa 30 ml de la mine si max 60 ml lapte praf).

Cand o sa am mai mult timp o sa scriu intreaga poveste a nasterii celui mai pretios lucru de pe lume pentru mine, fetita mea ELIANA

Va sarut si numai bine!
Ne vedem la clubul scutecelor!

39+

Mergi la inceput