Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Si tot din aceleasi considerente, rog pe cele care vor sa voteze sa o faca pana maine la pranz.

p.s. Asa cum am spus cand m-am oferit sa contorizez voturile, am numarat numai pe cele care mi-au fost trimise pe PM.

de Ioana (27.09.2007)

Lui Tati ii place dulcetzuri si papanasi - se pune?!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)

(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by sim_stoian

Si acum, repede, inainte sa ma duc la nani: cine preda stafeta la mamicile de nov-dec? Eu una nu am inspiratie pentru asa ceva. Tomasa, Piciulika, Carpatina, cine se ofera? Hai ca voi scrieti asa frumos si aveti sigur inspiratie. Sau altcineva?

To-ma-sa

To-ma-sa

Eu o respect pe Tomasa prea mult, ca ton, ca stil - deci cred ca ea are caderea sa le zica frumos la cele din urma, cum ne-a tot zis si nou...

Nu ma sustrag, Tomasa, dar zau nu ma ridic la nivel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bernix
Ramona rosca, fara sa-ti pot spune cu siguranta, cred ca daca bb e cetatean roman are toate drepturile copiilor nascuti in tara. Nu-mi aduc aminte ca in lege sa se faca vreo diferenta intre copiii romani nascuti in/in afara tarii, deci ar trebui sa poti depune actele pentru alocatie, trusou si prima de nastere la directia de protectie sociala de domiciliu daca ai domiciliul in RO.
Pentru indemnizatia de maternitate (6 mil/luna)trebuie sa ai platite asigurarile sociale timp de 12 luni consecutiv inaintea nasterii copilului.

Parca Nana stia mai bine cum stau lucrurile cu cetatenii romani ce locuiesc/muncesc in strainatate. Sper sa nu gresesc.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Bernix, asta e daca e platit 12 luni imediat inaintea nasterii, asa-i? (asa ar fi logic, zic eu)

Acuma chiar bag somnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

bumbita, multumesc e un dulcic, sunt indragostita de el... imi vine sa-l mananc... Dar nici ttu nu te lasi mai jos... tu ai 2 comori acasa... si daca ma uit bine Edi seamana putin cu Darius al meu.
M-ai intrebat de greutate... are 5100 gr la 6 sapt... nu e mult dar nici putin... eu zic ca e bine.

Annisiamultumesc...cat despre venitul in Bucuresti... mai greuca e si bebe la mijloc... acuma sa vad, mai caut, poate gasesc si pe aici "paturica" din aia.

Pupici si somnic usor in continuare.

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

RGE
RGE
R-G-E - mami de ursuletz - ce incheie odiseea
pup, pup, pup pt nastere usoara, refacere rapida si bebelin sanatos!

puiutzilor

ce astazi implinesc 2 lunitze,

si nu au avut zi sa sarbatoreasca in septembrie,

astazi au motiv dublu de sarbatoare!!! Asa ca... go party!

Andrei Serban al Roxanei

Erika de Devylla

si David de andreeaiosif

Felicitari mamicilor
Bee, Dantje si Andries si pt puiutzii lor Razvan Dimitrie, Hannah Patricia si Mircea Gabriel[/b], bun venit in aceasta lume! sanatate, noroc si fericire!

Teodora si Mihnea[/b], bun re/venit acasa. E un scump si un frumos fiitu. La capitolul "nici 30" cu kk la poponika subscrie si al meu feciorash, idem si cu hainutzele udate pana la subtzioara.

Alinus de Iulius Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, am folosit batista si am avut si productie. La mine era belea ca nu statea la pompita manuala deloc. Un papanas sa fie, duamna! Eram in negocieri cu bebe. A dormit aseara pana la 8 jumatate si il intrebam ce vrea ca sa doarma la noapte . Asa ca am dansat putin cu girafa si omida, am pus in scena o piesa de teatru si l-am rezolvat
Roxana, poate ii dau si flacaului tau dintii de isi mananca mana asa. Ce, numai io?
Vroiam sa va mai spun cate ceva, dar mi-a plecat la culcare neuronu'. Ia sa incerc totusi.
Carpatina, pai tu pleci cand ne mutam la scutece? Ai deschis atatea capitole la odisee si nu il deschizi pe primul la scutece? Ia zi tu repede!
Tomasa, intrebasei de Tomitza. Eu una nu mai stiu nimic, o sa ii trimit un mail sa vedem daca raspunde.
Stefan nu a facut febra. A adormit pe la 10 aseara si s-a trezit dimneata la 5.30. Asta pentru ca m-am dus pe la el sa vad ce face, sa nu aiba febra. Oricum, ma dureau tare sanii ca erau plini, asa ca a fost bine venita trezirea. Am facut balta in pat asta-noapte si in stanga si in dreapta. Asta e, azi sterilizez pompa si daca mai face la fel la noapte o sa bag putin pompa. Acum doarme in continuare, manca-l-ar mama .
Soooooo, cine deshide primul capitol la scutece?

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

RAMONA, eu cred ca am fostcampioana la bubite si iritatii de tot felul pe fata fetitzei mele, dar atunci nimeni nu discuta pe aici despre asta.........a fost vorba despre foliculita si eritem alergic, avea fata varzaaaaaa, pete rosii si bubite adunate pe o fata cat pumnul, eram disperata.
la inceput le-am lasat in pace crezand ca dispar dar am apelat pana la urma la medic si ne-a recomandat ZYRTEC picaturi antialergice, si o crema ffffffffff buna si pentru fundulet si pentru orice pata de pe corp se numeste ELIDEL, este un tub mic si scup 80 RON dar trec bubitele de seara pana dimineata.
Si...............RABDARE MULTA pentru ca bebelusii sunt predispusi la asa ceva.
Multa sanatate va doresc si asa cum am mai spus........RABDARE fiindca dispar.
SIM, spune-mi si mie in ce consta controlul de 6 sapt la Dr. Tutunaru pentru ca merg si eu vineri si am emotii.
Si mai spune-mi daca ai fost cu Bebe Stefan a trebuit sa stai la rand sau ai intrat mai repede.......si ai intrat cu el in cabinet????
Hai ca te-am bombardat, dar stii tu ce sa imi raspunzi de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

dupa o bucata de timp.Am patit-o rau de tot cu bb,va spuneam ca a avut muci in nas si nu reuseam sa ii scot cu pompita si nici cu batista.Ei bine mucii au coborat in gat si bebe se sufoca.Asa ca marti seara am ajuns la spital cu apnee,perioade de oprire a respiratiei.Am fost internata la V GOMOIU,a facut antibiotic o saptamana,I-a spart vreo 5 vene pana sa ii puna o branula.Am plans de mila lui.A fost groaznic,nu va doresc sa treceti prin asta.Spitalul era plin de copii cu viroza,asa ca am dormit cu el intr-un patut de bb,va imaginati ce somn era pe mine.Ca stateam mai mult treaza sa vad daca mai respira.
Acum suntem acasa,suntem bine.Va doresc numai sanatate.De maine ne mutam la scutece????Adica am incheiat cu odiseea noastra,vom incepe o alta etapa.va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mami25_7, bine ca acum sunteti bine! Multa sanatate! Da' antibioticul de ce i l-au facut?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica, prostiute mari sunt cand sparge, cand se balangane pe balustrada de la scara gata sa cada de la etaj, si lista ar continua.

Bumbita, multumim, uite ca am scapat cu bine pana la urma.

Annisia, chiar voiam sa te intreb prima data cand am vazut pozele de la botez cine e gagica in negru.

Sim, al nostru nu are nici urma de dintisori, e cam devreme. Dar baleste, ca ai vazut si tu. Sora-sa de pe la 4 luni a inceput cu nervozitatea de la dinti si cu balitul si pe la 6 luni jumate abia a aparut primul dintisor.

Mami, multa sanatate puiul, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva.

La noi totul ok, noaptea a trecut normal, totul bine. Azi ma duc cu Alex sa ii fac anrigripalul, adica il voi face si eu. Sunt iar stresata si panicata, cum au racit puii vostri asa, cand nu au frati si surori muciosi, eu ce sa mai zic cu Alex care plimba pe acasa toti virusii de gradinita si nu e chip sa o tin departe de BB sau de lcrurile lui.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput