Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
Piciulika spune:
Intru si eu.
Sanatate puilor bolnaviori in primul rand.
Felicitari noilor mamici ce vin cu noi disciplinate la scutece - de tine vorbesc, draga RGE! - si BB sanatosi si cumintzei va doresc.
Eu la final de odisee vin sa ma laud cu ursuletzul meu.
Azi a fost o tanti sa-l masoare/verifice etc. Si cand l-a vazut golutz, alert si atzos, se tot uita in fisa ei la data nasterii si spunea ca e cam mare! 
Pai da, ca de la nastere pana azi, asadar in in 23 zile am luat din tzitzi 1'240g!!! Sunt multzumita ca nu-s obosita degeaba.
Caposul lui mama avea la nastere circumferintza craniana 38 cm (oh, da!) - acuma avem 39.2. Crestem, crestem!
Deci clubul de sumo are un membru care se tzine serios de treaba, nu?
Vladuz, ia fa-te repede bine si reia-tzi jobul de papator-sef!
(Apropos alaptat: eu 99% din 'sesiuni' il alaptez culcata - intrebase cineva - si am intrebat consiliatoarea daca trebuie cumva alternate pozitziile, pentru o mai buna golire a sanului samd a spus ca nu; ce ne e comod la amandoi)
Stiu, lauda de sine cam pute, dar asa m-am bucurat ca-i merge bine micului zmeu ca a trebuit sa v-o impartasesc!!!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)
tomasa spune:
Acum dupa ce am citit ce mi-ai scris si tu, Piciuliko, nu-mi mai vine sa scriu nimic...m-am rusinat si inhibat de tot. Ce ma fac? Daca nu sunt la inaltime si va dezamagesc???? 
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Sanatate multa bolnaviorilor si felicitari noilor mamici!
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
andreeaiosif spune:
intrebare pentru fetele care au mai mult de 6 sapt de la nastere: ati inceput sa luati anticonceptionale de vreun fel? sau cum va protejati? ce folositi?
multumesc,
andreea
piccaflor spune:
Tomasa n-ai sa dezamagesti cu siguranta pe nimeni scumpa 

...abia asteptam sa citim mesajul de predare a stafetei!
slippers76 spune:
Eu tot chiauna, tot nedormita, tot cu copii mofturosi si plangaciosi. Dar nu vreau sa ratez ocazia de a va saluta pentru ultima data la odisee. Deci: imi pare bine ca v-am cunoscut, in acest moment faceti parte din viata noastra, sunteti de fapt al cincilea membru de familie
. Nu pot decat sa sper ca experienta asta a fost placuta si de folos pentru toate si toti dintre noi, si legatura se va pastra la fel de stransa si de calda si la clubul scutecelor. Eu sunt asa, mai repezita si mai "din topor" la vorbe, dar un lucru pot sa va spun sigur: va iubesc
!
Si acum raportul de seara:
Va multumesc mult de urarile de sanatate. Suntem un picutz mai bine. Sa vad ce facem la noapte.
Rox, stiu cam de la ce se fac parlitele astea de rinite (ca sunt una posesoare de rinita cronica), dar Vlad n-a incasat nici curenti, nici frig. Asta-i problema. Se mira si pediatra cum de s-a capsat, pentru ca stie cum ii imbrac, ce temperatura am in casa, etc. Asta e! Nu-i un capat de tara si nici grav, e doar suparator si obositor, pentru amandoi.
Picio, sa stii ca Vlad mananca acum pe fond nervos. Daca nu poate sa doarma, mananca. Asa ca poti sa stai linistita, Vladutz nu absenteaza din club. Brava pentru ursuletul tau!
Tomasa, tu nu o sa ne dezamagesti niciodata. N-ai ni-ci o san-sa!
Ma duc sa o potolesc pe Miruna ca sare in patul de la dormitor. Si cred ca e fleasca de transpirata.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
aniast72 spune:
alinus_25, la 3 sapt dupa nastere normala inca se mai simte umflatura. Eu chiar am facut putin puroi pe exterior dar am tratat cu rivanol si baneocin unguent. Nici eu nu m-am menajat, am stat in fund din prima zi. La controlul de 6 saptamani am rugat dr sa-mi scoata nodurile de la firele ramase si dupa aceea a fost mult mai bine.
slippers76, sanatate multa micutului. Si noi ne chinuim cu mucii, mi-e mila de el sa-i pun pompa dar cand stiu ca-i face bine trec peste asta.
MihaStroescu, ia-ti mameloane de silicon de la Avent. Si eu am fost in aceeasi situatie dar daca ii dai copilului supliment nu o sa iti poata stimula lactatia. El trage laptele mult mai bine ca oricare pompa si cu timpul iti va forma si mameloanele. (cam in 2 sapt, asa a fost la mine)
Alice_, la mine a fost racit sotul meu.
Sunt convinsa ca bb a luat raceala de la el.
Sabina, probabil dr. a vazut ca e o raceala puternica, haraia pe gat de mama focului si era plin de muci pe care eu nu reuseam sa ii scot. Gatul si nasul erau inflamate si mai era putin sa-i afecteze si urechile. Din acest motiv cred ca mi-a dat antibiotic. Sigur, nici mie nu-mi convine, mai ales ca mi-au mai spus niste cunostinte ca n-ar fi trebuit dar chiar nu ma pricep. De ce ar fi trebuit evitat?
betty78, sa ne programam vaccinul de 4 luni impreuna...atunci cu siguranta o sa ne vedem 
Roxana, mi-au dat Augumentin.
Vladi va multumeste tuturor pentru urarile de sanatate. 

Andreea,
de Vladimir Constantin
Sabina spune:
Tomasa, asa ceva nu se exista! 
Andreea, antibioticul nenorceste flora stomcala, ciupercute si alte alea pe limbuta....dar fiind bebe alaptat va trevce mu;t mai usor peste. Sanatate!
eu disperata.
Sofia a vomitat, acuma a doua oara, sunt in pauza de schimbatcearcafurile. abia am terminat de clatit alea murdare si bagat la masina.acu pun alea curate.
a luat viroza.
aveti o funie?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Am absentat si eu pe motiv de bebe marait dupa vaccin. Febra nu are, dar vrea atentie multaaaaa. Asa ca m-am executat.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
bebelusilor care azi au implinit 2 luni 
Tomasa, nici o sansa sa ne dezamagesti 
Bebe a adormit, ma duc sa imi fac un ceai si ma bag la kuki. Noapte buna, ne vedem la scutece maine 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
bernix spune:
Vin si io pe ultima suta de metri sa salut pe toata lumea pentru ultima oara aici la odisee.
Recunosc ca am privit cu scepticism la inceput tot ce se petrecea aici insa am trecut printr-o incercare dura si am avut mare, mare nevoie de incurajari, iar voi ati fost fantastic de prezente si de generoase.
Sper la un club al scutecelor cel putin la fel de reusit ca odiseea asta.
Felicitari mamicilor de azi si multa sanatate si puilor bolnaviori!
La multe luni cu sanatate voinicilor care azi implinesc doua luni!
si ne vedem la scutece!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe