Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
bernix spune:
Sabinelu, tare rau imi pare ca sunt atatea probleme. Sper ca se rezolva usor si cu tine si cu Sofia.
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
afibebe spune:
ei bine scriem si noi pentru ultima oara la aceasta odisee.
vreau sa va multumesc ca ne-ati fost alaturi si la bine si la greu.
a fost minunat si sincer daca o zi trecea fara sa intru sa vad ce mai faceti nu aveam liniste.
consider ca suntem un tot si e extraordinar sa stii ca mai exista si oameni minunati.
sa ne traiasca minunile si sa fie sanatosi cuminti si norocosi.
sanatate celor bolnaviori si sa ne intalnim de maine la papanasi si gogosele daca am retinut bine.
va pupam si va multumim pentru tot.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
isabeluta spune:
Si noi vrem sa va spunem ca va iubim si va multumim pentru toate sfaturile si toate incurajarile, pentru atmosfera optimista si pentru toate momentele frumoase petrecute alaturi de voi pe forum. Pentru proaspete mamici mamici de fetite sau de baietei de la o mamica superfericita ca a fost alaturi de voi la odisee.

Ne reintalnim maine la clubul scutecelor!!!
PS. Dupa perioada asta minunata sunt si eu melancolica, dar sincer mi se umple inima de bucurie cand imi vad puiul zambindu-mi si atunci melancoliile mele dispar ca un fum...
Felicitari RGE ultima noastra mamica din odisee!!!!
La multi ani bebelusilor care azi au implinit 2 luni!!!!!!!!!!
Referitor la discutiile de mai devreme despre alaptat: Bebeul meu sta la tzitzi de voie, nu vrea program. Are e adevarat anumite ore mai ales noaptea cand se trezeste la papa si anumite perioade cand baga somn de voie. Eu il alaptez numai culcat!!! Imi este foarte comod asa si in plus nu ma mai supara nici incheieturile de la maini. Al meu nu vrea sa adoarma decat cu tzitzi in gura. Rareori se intampla sa adoarma singurel in patut si in plus e un alintat: plange in disperare doar pentru ca ramane singur un minut.
Am si eu o intrebare voi ati pus preventiv paracetamol sau eferalgan supozitor lui bebe dupa botez???
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
carpatina spune:
quote:
Tomasa, nici o sansa sa ne dezamagesti
Bey relelor, lasati copilu' sa se alinte un pic!

Hai Tomasa, spune-mi mie.. care ti-era spaima?

de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
se tot uita in fisa ei la data nasterii si spunea ca e cam mare!
Nu ti-a zis "Dumana, cred ca ati luat alt copil cand ati plecat de la clinica" ?
Bravo pentru vestile bune.. la cat mai multe!
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Nu mai e nimeni? N-am si eu cu cine sa ma rad in asteptarea gongului?
de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
bada, io. numacaeu am schimbat cearceafu nr 3..........
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
Si eu, si eu!
Sabina, n-ai cumva o musama sa ii pui in patul Sofiei?
Si eu va multumesc ca existati, ati fost un real ajutor pe perioada sarcinii si sper sa ramaneti la fel si mai departe, la scutece
.
Eliza (06.09.07)
Gabriela77 spune:
Si eu, si eu....
Nu pot lipsi de la schimbarea stafetei.
Felicitari RGE, Miha Stroescu! Bravo, mamici!
Andreea, sanatate bebelului!
Chiar daca am fost mai absenta de cand s-a nascut Sara, voi ati ramas prietenele si sfatuitoarele mele. Tare, tare drag mi-a fost in perioada sarcinii sa impartasesc trairile mele cu voi, tare multe am invatat si tare m-am mai distrat cu voi...
Aprops de bb2 si pe mine ma bate gandul. Nu acum, desigur! Dar neaparat vreau! Pt mine, familia adevarata e cu 2 copii!!
Va pup si va imbratisez pe toate! Sa dea Domnul sa fie sanatosi puii nostri!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)