Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
rodicamaries spune:
si eu, si eu... apar in ultimul ceas...
Vreau si eu sa va multumesc pentru toate sfaturile si incurajarile. M-ati ajutat in momente de panica... nu stiu cum as fi trecut peste sarcina si nastere fara voi, am invatat multe aici...Multumesc. Sunteti minunate. Ei, dar acuma sa nu credeti ca scapati de mine...
Raman la scutece... trebuie sa fie si o Baimareanca pe aici, dar propun sa n-o uitam nici pe Rita, si sa continuam sa ne rugam pentru Maya.
Imi trezeste nostalgiii aceasta odisee... imi aduc aminte cu drag cand imi modificam profilul si schimbam numarul saptamanii de sarcina... mi se parea ca trece foarte greu perioada de sarcina, dar acuma, mi-e dor de burtica...
Pupici pentru toate
Va iubesc... sunteti minunate...
Rodica
Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
cecilia L spune:
Nu m-am putut duce la nani fara sa mai intru odata la odisee, o sa-mi fie tare dor de perioada asta, este unica, iar voi ati fost mereu prezente, am invatat multe de la voi, sper sa ne intalnim in formatie completa la scutece, sa lasam toate supararile aici, acolo sa luam numai clipele fericite si sa avem parte numai de momente foarte fericite alaturi de dulcetelele si papanasii nostri (sper ca am inteles bine).

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
Roxana_G spune:
Care e treaba in seara de Halloween? Pfii ce sarbatoare si asta, eu nu ma dau in vant dupa americanisme din astea dar Alex a fost tare fericita azi la gradi. Am ras de m-am prapadit de povestirile ei. Apropos de Halloween, eu am uitat ca la mine in complex sunt numai straini. Si azi cat adormeam eu baiatul, au venit copiii la usa sa colinde. Si a deschis tata disperat sa nu trezeasca bebelusul cu asa sunet prelung. Saracul nu pricepea ce vor copiii si le-a zis ca nu e nimeni acasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
aniast72 spune:
Si eu sunt prezenta. Am stat pana la 22.30 sa dau antibioticul si Panadolul lui Vladi, el a adormit pe la 21.30 in leagan iar cand l-am luat la el in camera sa-l schimb si sa-i dau medicamentele, n-am mai avut cui
. Copilul meu a dormit dus tot timpul cat i-am schimbat scutecul si cat am trecut la pijamaluta. Am reusit sa-i strecor Vigantolul printre gingiute, jumatate de doza de Panadol si atat.
Sabina, sa fie vreun semn ca nu trebuie sa-i mai dau antibiotic? 
Si acum imi iau si eu la revedere de la Odisee, nu pot sa uit cat de mult am visat sa ajung aici, ce drum lung a fost, cate nopti am visat la asta...si acum inchei acest capitol din viata noastra.
Vis a vis de voi, dragele mele colege...nu prea le am cu cuvinte mari, pot sa spun doar atat: Va multumesc ca existati. 

Va pup si ne revedem la scutece.
Andreea,
de Vladimir Constantin
Roxana_G spune:
Am vrut sa va amuz asa pe final de odisee, ma grabesc sa postez pana la miezul noptii, sa va multumesc ca mi-ati fost alaturi in toata perioada asta minunata. Contez pe voi si de acum incolo!
de 1000 de ori
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ramonarosca spune:
Vrem si noi sa multumim din tot sufletul ptr aceasta odisee!
Ptr mine ati fost cel mai mare ajutor, ptr ca fiind singuri aici,voi ne-ati fost alaturi cu sfaturi, incurajari... voi ati fost prieteni, doctori, parinti, frati si surori in aceasta minunata experienta de viata prin care am trecut. La voi am gasit tot timpul ceea ce am avut nevoie pe moment dar si in timp.
Multumim inca odata din suflet!!!
Ramona si
Vladutz
P.S.: Auziti io maine unde intrusa va gasesc?!
ramonaiani spune:
Draga Carpatina, Amar e prinsa rau cu bebe 'Onutza'. Isi cerea scuze ca nu mai are timp sa intre pe forum asa des ... O intelegem si-o iertam, nu--i asa? 
carpatina spune:
Hai sa scriu si eu.. ca mi-e ca terminati si capitolul asta ![]()
E in firea lucrurilor ca, mergand mai departe, sa privesti cu nostalgie spre trecut.. acolo unde amintirile s-au cernut si-au ramas doar clipele frumoase. Pe furis stergem o lacrima.. ne ridicam fruntea spre cer si murmuram o rugaciune de recunostinta ca am ajuns aici. O ultima privire inapoi.. si... gata... ne prindem cu mainile pe la spate - asa ca-n vremea coditelor de liceene - si pasim in alta etapa a vietii! Ramas bun, odisee!
Gandul meu bun catre toate cele care au plecat la drum cu noi si care, fara voia lor, au trebuit sa se opreasca. Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti la finalul drumului cat mai curand. 
de Ioana (27.09.2007)
betty78 spune:
Si eu prezenta.... m-a apucat si pe mine melancolia si parca as mai vrea sa fiu din nou cu burtica. Imi amintesc ca din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata (mai ales ca era Craciunul) am numarat in fiecare zi, zilele care au mai ramas pana nasc. Aveam impresia ca este o eternitate pana o sa vina avenimentul cu pricina, dar acum cand ma uit in urma parca a fost ieri. Imi amintesc cu drag cand calculam DPN-ul si ma gandeam cand o sa deschidem un capitol la odisee......prima pagina
Chiar nu imi vine sa cred ca am ajuns aici...am momente in care trec pe langa bebe si nu imi vine sa cred ca este al meu...parca ieri numaram zilele pana la marele eveniment. Vreau sa va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine atat in momentele grele cat si la bucurii. A mai trecut o etapa din viata noastra, dar gata cu nostalgia si sa ne vedem cu bine la scutece
Si eu ma gandesc la bb 2, dar la noi e mai greu mai ales ca bb Mario e facut prin Fiv dar nu ma dau batuta.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario