Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
miaunici spune:
Pupici si de la noi,
in mare suntem bine, asteptam cu nerabdare intalnirea cu pediatra de luni, sa vedem ce o sa ne spuna despre Andreiutz.
Se pare ca nu mai scapam de musafiri, rude, prieteni si acest aspect ne cam necajeste un pic, dar trec ele toate greutatile astea. Mi-e doar frica sa nu apara vreun pui de microbel mai ales ca vad ca sunt destui bebici cu problemutze, iar in plus noi nu papam nici lapte de la mama ca nu prea mai are saraca si suntem mai mult pe formula. Asa ca sistem imunitar ioc.
Dorim si noi multa sanatate puilor bolnaviori, sa scape cat mai repede si mai usor de necazuri.
Roxana multumesc mult de info cu pediatrii, mi-am notat numele lor acum astept ziua de luni sa vad ce zice madame Oros daca este cazul sa vad sau nu un pediatru. Ideea e ca m-a cam speriat pediatra noastra de cartier care mi-a spus ca ar fi piciorul drept cu problemutza si cum la noi pe forum era deja psihoza creata, mi-a picat numai bine vestea. Deh...
La multi ani si de la noi pentru cei care aniverseaza azi 2 lunite, sa fie sanatosi, voiosi si sa-si bucure parintii.
Sper sa nimeresc si eu la clubul scutecelor, sa nu ma ratacesc pe forumul asta, ca tare bine mi-au mai prins sfaturile si parerile voastre.
Pupici de la Iulia si bebe Andrei
Ank83 spune:
fetelor puiutul meu se constipa si nu face kk decat cu supozitor sau termometru.E alaptat la san... alte metode mai stiti cu care ar face singur cachitzi??
Ank Raul 17.10.2007
afibebe spune:
la multi ani sarbatoritilor si Rge felicitari, sa traiasca bebe.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
betty78 spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Dar stii de ce?o explicatie medicala...
Crishtina & Robert
09.09.2007
nu mi-a spus...si adevarul este ca nu am intrebat, dar ma gandesc ca daca esti inca sub efectul antibioticelor, omori virusii atenuati care sunt introdusi prin vaccin, iar daca esti racit si nu ai luat antibiotic, oricum imunitatea organismului este scazuta, iar prin vaccin se introduc alti virusi, mai atenuati cei drept, dar este posibil sa te imbolnavesti si mai rau, deorece organismul este slabit. Eu una stiu ca am facut acum cativa ani un vaccin antigripal si eram putin racita, raceala care s-a prelungit toata iarna, din cauza vaccinului...deci cred ca asta este motivul
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
piccaflor spune:
Nu-mi vine sa cred ca am incheiat odiseeaaaa....parca ieri ne laudam cu circumferinta burticilor...
Multa sanatate puiutilor bolnaviori
La multi ani prichindeilor sarbatoriti azi
Felicitari ultimilor proaspete mamici
Roxali nu se satura doar cu tziti pt ca dupa ce maninca continua sa-si bage minutele in gurita si sa plinga...maninca circa 60 ml lapte artificial dupa tziti...si 90 fara san inainte...deci n-ar fi mult...el vomita din cauza colicilor...se forteaza sa faca kk sau parturi si uneori in loc de asta,rezultatul e ca-i vine laptele inapoi...
Granule homeopatice i-am dat si eu insa degeaba...
Pupici pt toata lume si ne vedem la scutece
PS:Tomasa subscriu si eu...nu putea fi nimeni mai potrivit decit tine pt predarea stafetei
Roxana_G spune:
Miaunici, mamico nu e psihoza cu piciorusele, cred ca numai Andrei are probleme, si parca Matteo al lui Picca. Vezi ca pediatrii de cartier sunt tare panicosi, eu imi amintesc ca la Alex m-am dus disperata la ortoped din pricina aluia de familie si pana la urma nu avea nimic fata. Macar la Andrei se vede ceva.
Mamicile cu pui mai mari, de gradi, azi cautam ceva pentru Alex sa ii mai ocup timpul si am gasit ceva super aici www.didactic.ro/materia-invatamant-prescolar-45-planuri-tip1" target="_blank">http://www.didactic.ro/materia-invatamant-prescolar-45-planuri-tip1 Aici sunt teste de evaluare pentru gradi, insa Alex zice ca sunt joculete. Deja am facut vreo 10 si am imprimat si pentru mai tarziu, acum i-am dat o pauza ca e cam obositor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Roxana,o sa scanez reteta si ti-o trimit mai tarziu
Acum am musafiri, ma rog urmeaza sa ajunga
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Roxana,o sa scanez reteta si ti-o trimit mai tarziu
Acum am musafiri, ma rog urmeaza sa ajunga
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
Nu e problema, cand poti. Si te rog trimite-mi si detalii despre mesajul vostru la piciorus. Nici eu nu pot acum cu Alex pe aici, dar diseara iti dau PM cu detalii procedura.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
Situatia la voturi, cu o ora si jumatate inainte de inchiderea urnelor
Bobocei 9 Adimercedes, alina_m, Andries, tomasa, andreeaiosif, alehiam, marunzika,
aeperju, alina.clau
Strugurasi 3 Pinacolada, kriss79, alice_,
Papanasi 8 Cecilia, gabriela77, roxana_g, moldoveanca, slippers76, annisia, devylla, piccaflor
Dulceturi si papanasi 16 carpatina, sim, georgi_ana25, luy, mihailescu_teodora, mandarinutza, alinus_25, piciulika, miaunici, ramonaiani, sabina, danuta6, ligeea, Yaia, terrapin, betty78,
Papanasi si gogosele 1 isabeluta
de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
buna,
au am fost cam lenesa, nu am mai scris, dar acum pe ultima suta de metri am reusit sa citesc tot din urma
in primul rand insanatosire grabnica piticilor bolnaviori , e nasol tare cu racelile astea, sper sa trecem cu bine peste urmatorul val de gripa
bun venit noilor bebelusi si felicitari proaspetelor mamici
iar celor sarbatoriti zilele astea
noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de botez, am emotii, sper sa fie totul bine
Miru e cumintica , mai face seara galagie inainte de somn, rasfatul e de vina , da nu se poate fara
azi a dormit toata ziua , de fapt de aseara de la 9 jumate pana azi la 5 a stat treaza doar asa cate jumatate de ora cand ii era foame si schimbam scutecul, sper sa doarma bine la noapte
miercuri mergem si noi la vaccinul de 2 luni , sper sa nu raceasca pana atunci
va doresc o seara placuta
P.S. multumim mamicilor cu experienta care ne-au fost alaturi si ne-au impartasit din experientele lor si asteptam continuarea la scutece
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)