Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema - si eu vreau detalii depsre tine si burtica :-) Pupam Ricu sa treaca raceala repede !

Despre culori ... io`st limitata ... prefer mov, rosu, roz, dar avem hainute de toate culorile !

Si sar`na pt urarile facute bebelinei si mamicii, transmit tot !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dana-ema io n-*am inteles ixact ce vrei,da' am o scuza buna,imi lipsesc neshte ore de somn,am retinut doar culori,mie imi place tare mult verdele,da' nuantze deschise si galben spre portocaliu

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

madam spiil, prima coloare la care m-am gindit fu frez da`mi plac si albul si cremul da` ca s-o scurtez ce ai scris tu acolo mi se pare super ok. acu`, nah, c-am zis, ajtept cu interes colectia si daca ai nevoie de manechin tz-o trimit pe ilinca, ghini? ca aliura de manechin are;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema baga maica link ca doar nu le vinzi hainele alea
am retinut doar chemarea, acu trebuie sa citesc si din urma ca timp...deloc

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=vCVLVe-VX40" target="_blank">ani multi cu sanatate pies, voi si io curs intensiv pentru pasa;))

quote:
Originally posted by cristalina

Multumim de urari.
"Draga John" implineste maine o frumoasa varsta, nu schimba inca prefixul dar il serbam la servici cu mare tam-tam.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumim doamna pasarika.
(Noroc ca John nu lectureaza pe DC in timpul liber ca m-ar alerga prin casa...:)))

Dana, eu la fetele mele le iau hainute si bleu/albastru. Noi nu avem preferinte la culori, in afara de ce ati scris voi noi mai avem hainute frumoase in combinatiile alb cu albastru/bleu, galben-portocaliu cu putin kaki...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Andries, sa va traiasca copilasul si sa creasca mare si voinic! iar tie refacere rapida!

Daria, sanatate bebelusei Maria!

Cristal, sa-ti traiasca sotul! Ai acasa barbat exemplar si nu i-ai cumparat totuletz...tz,tz...

Alice, parca l-ai descris pe Tudor, asa e si el, mai ales cand avem musafiri...Adica exact atunci cand nu ma pot ocupa de el.

Trebuie sa va spun ca Mara merge singurica. Suntem foarte incantati de vreo doua zile, ca si-a dat drumul la mers si bate camera in lung si in lat cu mersul ei de ratusca cracanata. Si in acelasi timp a inceput sa mearga si in patru labe. Pana acum mergea taras, acum a prins dintr/o data ambele tipuri de mers. Si tot ieri i-am dat sa bea cu paiul si a fost tare incantata, i-a iesit din prima.

Tudor e ok, merge la gradinita fara comentarii, nu mai plange (s-a intamplat si asta in sfarsit!). Dupa cum va mai spuneam, pentru ca m-am trezit sefa peste comitetul de parinti, am avut de alergat o gramada ca sa cheltui cu folos banii din fondul grupei. Am cumparat mocheta si am taiat-o in bucati mici si am festonat-o, pentru scaunele. Am alergat doua zile sa cumpar masini si papusi pentru 26 de copii (ca nu aveau deloc, au doar jucarii din acelea de construit). Am avut si limita de pret...nu va dati seama ce greu e sa gasesti masinuta sau papusa cu maxim 15 lei. Pana la urma am facut o afacere buna, in sensul ca am iesit chiar mai ieftin decat mi-am propus si am in masina doi saci mari, unul cu masini si altul cu papusi si seturi din acelea de bucatarie (farfurioare, tacamuri, etc). Sunt ca Mos Craciun ..De-abia astept sa le duc azi si sa le vad fetzisoarele....

cam atat de pe la Sibiu, va pup si sunt pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

daca am voie...uite linkul:
www.mim-pi.nl
dati la kolection si pe urma la summer 2007
ce ziceti?
ce am eu in lucru sunt o idee mai rafinate...de unde si trebe culori mai neutre,de clasa sa spunem...plus ca materialele sunt...foarte de pretentii.una peste alta....arata grozav in viziunea mea la final....dupa ce iese...v-o arat.
So...sa nu las curiozitatea atirnata...am sapte saptamini,stresu cit casa pina fac trei luni...tatal fericit la auzul vestii...cit pe ce sa bage capul in monitor...ca lui nu-i iesea la socoteala....doua inimioare.doctorul ba isi ridica ochelarii pe nas,ba isi dregea vorba....nu stia cum sa spuna mai slefuit.Eu n-am vorbit in ziua aia,mario la fel...ne tot gaseam ceva de facut ca sa nu incepem a vorbi.a doua zi lucrurile au intrat in normal...insa stam linistiti pina la trei luni...sa nu avem surprize ca data trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Mitzule, ce mai trece vremea !! Pupici multi multi pentru Marutza !! Imi aduc aminte cit de simpatici sint copiii la virsta primului pas, deunazi am gasit un filmulet cu Andreiushu exersind mersul !! Si felicitari pentru noile achizitii, stiau nenii aia de acolo de ce te fac shefa !! Ma bucur ca Tudor s-a acomodat cu gradinita, acu o sa vina vremea cind o sa plinga ca de ce nu il duci la copii, hahaaa !!
Dana, am notat adresa site-ului, am sa cercetez si eu ! Si tinem pumnii sa fie bine cu simburelele !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

mitzule, felicitari! meyy, cind a trecut timpu` asta!
madam spil tin pumnii sa fie bine, n-are cum altfel fug sa vad lincu`

Mergi la inceput