Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai intii felicitari pentru Marutza-Umblareatza!!!!

Dana - am vazut hainutzele din link - nu pot spune ca imi plac toate - dar unele imi plac mult. Evident nici eu nu am fata, dar asta nu inseamna ca imi imbrac baiatul doar in bleu+bleumarin - in plus la fetite hainutzele sunt mult mai ofertante in termeni de culori. Oricum, ca o concluzie - culorile pe care le-as alege eu - rosu, turqoise (in diferite combinatii) si culoarea piersicii (sau banan sau cum ii spune la culoarea asta) - ultima este preferata mea personala....
In alta ordine de idei iti inteleg temerile - ca si eu am trecut prin multe, insa am incredere si incerc sa gindesc pozitiv!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

so..ca sa fiu nitel mai explicita...sunt la colectia de vara doua pagini cu tinute albe.....undeva pe acolo bat.Stilul din link e gipsy...cel putin colectia de iarna e foarte gipsy.Ce urmeaza in vara urmatoare...sunt cu totul de alta inspiratie...romantic retro...cu mici amnunte moderniste.in fiecare an ei schimba designerii....lucru demn de lauda...nu multe case fac asa ceva...tot din ideea de diversificare.no,noi nu am facut modelele....eu numa le colorez...mario le pune in productie.Deci...nu sunt direct raspunzatoare de aspect...insa sunt sigura ca treaba mea o sa fie....foarte interesanta,nu mai vorbesc de cum vor arata pe umerase in magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana, am vazut si eu modelele, mi-au placut tare mult !! Eu nu prea sint fan hainutze de culoare alba, dar pentru fetitze colectia pentru vara mi s-a parut superfaina, mai ales modelele in alb cu aplicatii si cele mov !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu,
felicitari Marei !!! Doamne, ce a crescut ! Sa pui pozici !
Ema,
super faine hainele !!! Imi place albul !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor, multam si sa iasa cum trebuie, ce sa zic, am vazut casuta, misto ca e noa dar cam scump, tre sa ne hotarim zilele astea si nu stiu ce sa fac. eh, da' las' ca trece
mitzu, felicitari marei dar cate luni are de-i asa harnicuta
dana, bafta la colectie, vad ca ai primit suficiente opinii, pai daca zici ca-i romantica musai flori, maci rosii cum ai zis tu da si niste trandafiri asa galbiori ar merge, liliac si alte floricele, iti dai seama ce imprimeuri misto ar iesi? pup la samburele si sa stea acolo unde le e locul.
daria, felicitari prietenei trale, recuperare usoara si bebe sanatos
ma'c sa caut spiderman ca dupa ce n-a vrut nici un costum acu i s-a pus pata, sa vad daca mai gasesc ceva prin magazine.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cristalule..si pina la urma cine a platiti tortul? Faina Maria ta..ma repet!
Alice...ca-n Caragiale!!Tata? Si-a rupt/fracturat..o coasta..mai multe...cine stie?
Roxa ,Pat vrea la sora ta? Sanatate muuulta!
Daria felicitari mamicii optimiste!
Adela felicitari Marei!! Ce trece timpul...de acum..ai pus-o ..te-am incurajat ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, oricum am pus-o!

Andreea, Mara are 11 luni jumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

wow, nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, eu ziceam ca vreo 8-9 luni si ma minunam. bravo ei si felicitari lui tudor ca s-a acomodat la gradi, mie imi vine a plange ca philip asa s-a acomodat in clasa noua si coopereaza la activitati, azi a dus o frunza imensa si le explica frumos copiilor ca a cazut, e toamna, e octombrie etc , am ramasa f impresionata, si nu vreau sa-l mut. sper din inima sa-si ia sotul slujba in baza ca sa-l mai pot duce si de-acu incolo tot aici. am vizitat 2 gradi, da nu se compara.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

News!

1. avem urocultura Deei sterila - iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Multzumesc, Doamne!
2. s-a suparat bunica pe noi, si a plecat trantind usa, a facut scene, dar ERA NEAPARAT nevoie sa-i zic sa incerce sa pastreze un consens cu noi in privinta lui Dani, care azinoapte la 1 mi-a vomat un lighean de mancare...si dece? pt ca bolnav fiind si mucios, l-a indopat bunica-sa peste ceea ce-i dadusem eu cu placinte si iaurt si biscuiti cu apa dupa care l-a ghidilit si fugarit prin casa de nici chilotii nu-i erau altfel decat buni de stors de pe el. Una peste alta i s-a incarcat gatul cu muci de la atata fuga, a mancat pe spartelea si a vomat demential de m-am speriat, dupa acre a dormit neintors toata noaptea pana azi la 11 dimineata cand l-a trezit Andreea tragandu-l de nas. So, bunica a plecat trantind usa si proferand chestii la adresa mea "nerecunoscatoare", "nesimtita"... si asta doar pt ca frumos si decent i-am spus ca nu e in folosul lui sa-l lasam sa faca tot ce-i trece prin cap pt ca e inca mic si nu stie ce-i mai bine pt el, are nevoie de ordine, de program de masa si de somn chiar daca e ea la noi, si nu trebuie sa manance orbeste orice si oricand numai asa de dragul de a-l vedea mancand ca apoi sa-si verse si sufletul icnind, nu? Am gresit cu ceva rugand-o sa ma ajute asa cum cred eu ca am nevoie? voi stiti ce haos se instaleaza la noi acasa cand vine ea si orice ii spunem lui DANI ea rastalmaceste si-i sare in "ajutor" E ora 11 noapptea si ne chinuim sa explicam copilului ca mos Ene se plictiseste asteptandu-l in pat, ca toti copilasii dorm ca sa creasca mari si sanatosi deci si el trebuie sa faca nani, si ea in replica "mai lasa-l sa se joace"....sau la masa "nu vrei o gogoasa in loc de supa?" sau o placinta cu mere?....eeeeeh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

din cat am citit....retin ca trebuie s-o felicit pe mica Mara pt ca merge singurica inainte de 1 an deja, mai aveti vreo 2 saptamani si sarbatoriti primul anisor

Mergi la inceput