Piticlonti de iulie-august 2004 (236)
Raspunsuri - Pagina 7
g_ioana spune:
Neatza,neatza,azi este soare,am mai recuperat ceva ore de somn,mandrutza nu a mai facut febra dar cred ca i-am pus dop la poponetz
Insanatosire grabnica mandrelor de Papadica si lui Danutz....Lia multeeu una recunosc ca la mine situatie este inversa,daca ar veni mama sa ma ajute ar fi super...acum la nunta cand a venit coafeza si mandra trebuia sa manance i-am explicat ca bunica este de servici si a fost foarte cooperanta,iar mama ii respecta cu strictete programul
Mitzu,uauuu felicitari pentru Marutza,vorba Oliviei ai cam pus-o de acum si a mea a mers de la 10 luni de-mi sarea inima de cate ori cadea....si sa ne povestesti ce au zis copii cand te-au vazut "Craciunitza"
AndreeaP poate se rezolva si nu mai trebuie sa-l muti pe Pupi,btw mai vreauuu poze cu Pupi dragalasul
Olivia ce costum i-ai luat lui Uka pentru azi?
...si noi avem un bostan o sa iesim azi cu el afara si facem si poze...
...hai sa avem o zi buna...
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata
nici nu stiu pe ce lume sunt, pe aici am tone de treaba, trebuie sa fac absolut tot ce facea si colega mea, plus o tuse seaca si niste muci din aia verzi de gradinita....e tot ce imi lipsea. asa ca va rog daca uit sa raspund cuiva nu va suparati, mai bolduiti-mi odata
distractie placuta celor care se duc la trick or treat azi sau care au serbari. astept poze cu costumele.
Oliv cum si-a fracturat coastele?? ce s-a intamplat? Pat vrea la Bucuresti ca acolo il rasfata toata lumea si se iubeste cu sora-mea si cu unchi-su....fericire mare.
Mitzu felicitari pentru mersul Marei, de acum sa vezi distractie!
Dana-Ema cum te simti? ce fac samburelele? tare frumoasa colectia data de tine, da-s ofticata ca sunt numai hainute de fete
Andreea spor la gasit casa si sa ramaneti la aceeasi gradinita.
Lia bine ca nu are infectie Andreea, felicitari.
nu mai stiu daca trebuie sa mai zic ceva...asa ca incerc sa revin.
o zi frumoasa tuturor!
cristalina spune:
Buna dimineata!
Mitzule/Craciunita, sa-ti traiasca umblareata. va urez sa treaca urmatoarele luni fara prea multe cazaturi...:)))
Lio, sanatate lui Danutz.
Ioana, felicitari pentru dop. Asteptam pozele cu dovleacul.
Olivia, sanatate tatalui tau. Si-a rupt o coasta sau nu am inteles eu bine...!?
Dana, frumoase haine...
Philip, eu va tin pumnii sa iasa bine si sa nu trebuiasca sa schimbati gradinita.
Olivia, pana la urma tortul l-a platit cine l-a mancat, adica nu noi.... Azi cand a adus prajiturile ne-a cerut un pret rezonabil la kilogram...
Ieri am fost cu fetele sa cumpar "cadoulu'" lu' John. Cu Maria intr-o librarie plina de jucarii...Radeau vanzatoarele cu hohote...:))
Pana la urma i-a facut cadou vanzatoarea o inimioara mica asa ca am reusit sa las acolo numai banii pe cartile cumparate.
Voiam sa-i dau azi cadoul dar de cum a intrat pe usa John a inceput Maria..."tati! tati! te iubesc...stai sa-ti dau cadoulu' meu!!!"
Si la servici le-am "sugerat" suav colegilor ca lui John i-ar placea un wok...pen' ca e indragostit de arta culinara
Asa ca a primit un wok de la mama wok-urilor, care e oricum prea greu ca sa il folosesc io
Petreceri placute tuturor, ma duc sa pregatesc platourile pentru invitati...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Haaaappyyyy birthdayyyy toooo Joooohn!!!!!..vezi sa-si ia la seminar si wok-ul ca nu strica sa-i invetze si pe altii:)))))).....si trimite un platou si la Ieshi....
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Helou !
Ieri m-au lasat nenii far de internet, asa ca am disparut brusc si brutal de pe firmament !
Lia, ma bucur tare pentru rezultatele analizei ! Ce tz-am spus io ca va fi bine ?? Cit despre mama ta, parca o vad pe maica-mea, asa face si ea cu andrei, io o tot rog sa imi respecte cerintele si ea ma ia cu "lasa, si ce daca ?" si in ce priveste masa si iesitul afara si culcatul si jucatul ... daia gizmoul e superincintat cind o vede, ca stie ca i se permite orice. Asa ca nu esti singura... si la mine maica-mea se supara pe noi si ne cearta ca nu o chemam mai des sa ne ajute (hihiii, cum drequ sa ne ajute cind ea face mai rau ?). Pupici si lui Danutz !
Andreea, ai gasit costum ? Petrecere frumoasa zi de helouin si bafta sotului, sa iasa asa cum iti doresti si sa fie toata lumea fericita si linistita ! Chiar, sa nu uiti sa faci si poze cu Pupi spidermenit !
Roxi, spor la trebi si sanatate !! Am inteles cum e cu Bucurestiul, sora ta sta aici !!
Olivia, sanatate si ginduri bune pentru tatal tau !! Dar cum a reusit "performanta" cu pricina ? Sper ca nu e nik grav !!
Ioana, hehe, dop ?? Bine ca mindrulita nu mai face febra, o sa fie bine ai sa vezi !!
Daria, pe unde esti in dimineata asta ??
Papa, pupici si sanatate fetelor ! Distractie in grup si la voi vad ca aveti !!
Inca o data La Multi Ani Johnului , sa fie sanatos si banos si bucataros, sa foloseasca avec plezir cadoul !! Cristalina, eu cam evit sa intru cu andrei in librarii, ca nu scap siguramente de ceva achizitii de acolo ! carticele, jucarii ... dastea ... si asa frumos incepe sa spuna "o vreau pe asta - si pe asta, si uite ce frumoasa e asta, mi-ar place mult sa ma joc cu ea"...
Mitz, hahaaa, de acu inainte iti uram rabdare muuulta si ... rabdare cu carul si atentia necesara, ca Marutza a iesit la explorat personalmente !! Formularea "ai pus-o" este extrem de obiectiva !!
Gata ... mai scriu si later ... o zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Buna dimineata. Pic de somn ... am avut o noapte in care donsoara G a tinut neaparat sa ma impinga cu picioarele in spate, burta, cap ... asa k m-am carat dar a venit dupa mine Ca e fun !
Cristal - sa va traiasca John o mie de ani cu sanatate si simt al umorului si optimisc si tot ce mai vreti voi !
Astept poze ... cine are poze noi ??? ...
Sunt prin zona ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
LMA pentru John sot de Cristalina - sa va traiasca si sa foloseasca wok-ul - astept si eu retetele!!!
Rox - multa sanatate iti doresc - si eu sunt la fel de coapta si zau daca stiu cum as putea sa fac sa-mi treaca mucii astia....
Kim - pai cum si-a rupt coastele tatal tau?? A cazut, sau cum?
Philip - iti tin pumnii sa nu trebuiasca sa schimbati gradinita - nici pentru Pupi nu ar fi bine ca abia ce s-a acomodat...Ai gasit pina la urma costum? Banui ca da...
Lia - bine ca te-ai linistit cu analizele Deei! Te inteleg cu Danuts si mama ta si eu personal iti dau dreptate. Voi hotariti ce si cum si ea ar trebui sa respecte asta. Evident ca il va si rasfata, dar poate isi poate indrepta rasfatul in alte sensuri...
Mitzule - deci peste scurt timp aveti "ruptul turtei", nu?
Daria - te inteleg perfect ca si eu capat picioare in cap in fiecare noapte!!! Stefan doarme cu capul peste perna lui tac-su si din cind in cind arunca cite un picior care nimereste in capul sau spinarea mea...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
multi ani fericiti, john, alaturi de fetele tale!
szivarvany spune:
Lia - ce ma bucur, ce ma bucur pt analizale bune ale bebelinei !!! Si pupam rasfatatul sef ! Si inca astept pozicileee !
Rox - spor la trebi !
Io n-am kef de nimiiic, aici ploua marunt si mor de somn, inca
Daria & GIULIA(2004 08 16)