Piticlonti de iulie-august 2004 (236)
Raspunsuri - Pagina 14
alice2004 spune:
Gabi, 
!! Clexane asta e ceva pentru coagulare ?? Tin minte ca si mie mi-au facut injectii la cezariana cu asa ceva ... dar nu imi mai aduc aminte pentru ce era anume ! Nashpa ca nu se compenseaza, cit tre sa il faci ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Probabil Gabi trebuie sa ia pana naste...La odiseea capsunicilor (de-un leat cu Barosana) era o fata care a avut nevoie toata sarcina de Clexane. O gramada de bani...
Sanatate multa Gabi!
Daca e vineri e de baut asa ca incep io...cu ceai de menta.![]()
Dupa cum se arata
o sa bolesc tot weekendul. Tocmai cand aveam in plan sa ne ducem la nunta unei verisoare, nunta mica, 30 de persoane, numai rudele...ih..N-am mai iesit din casa de ani de zile!
Pupam mamici si pitici, un weekend frumos sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
Salut!!
ieri am ajuns acasa, suntem foarte fericiti!!
nici nu stiu ce sa va povestesc mai repede, mai intai o intrebare: ce pot manca daca alaptez? chiar am lapte si chiar suge dl. Mirciulica, mai rau...vrea cu doamna in gura non stop...?
are cineva un cantar electronic de vanzare?
Andries
szivarvany spune:
Andries - pupam familia fericita ! 

Io`ti zic ce zicea Papadie : ea papa orice !
Eu stiu ca sunt de evitat legumele cu gust puternic, ceapa, usturoi, cele ce fermenteaza de genul varza, conopida, fasole.
Leeloo - 

Cristal - sanatati si la tine ! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Andriesule, bine ai revenit acasa, doamna proaspata mamica !! 
Deja vad ca ti-a raspuns Daria la intrebarea cu meniul, sint de acord cu ea ! Pupici multi tie si baietilor !
Pies - io cintar nu am avut cit Andrei a fost mic, tin minte ca imprumutasem pentru citeva zile unul clasic de la cineva, dar l-am dat inapoi, caci cintarea cu erori si mai multi nervi imi faceam !
Ma bucur ca productia proprie de lapte merge [;D] si ca dl.Mirciulescu are ce sa pape !!
Ca tare-i bine far de bibiroane !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Andries, bine ati revenit acasa, sa fie Mirciulica mancacios si somnoros!
Eu am mancat orice, inclusiv fructe si legume, mai putin cele spuse de Daria.
szivarvany spune:
Andries,
Nu-ti lua cantar !!! Si`asa mergeti la pediatru saptamanal , noi am avut , dar cati nervi mi-a mancat ... doar asta faceam, cantaream cupila !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Multumesc pentru majorete, felicitari si incurajari!! A fost o cezariana la rece cat se poate de normala, clasica
mai putin anestezia care a fost o nebunie totala, pentru doctorita anestezista evident, saraca era precum motanul Tom din desene cand ii arde Jerry una in moalele capului, vede analizele de sange de joi seara, ofteaza lung cand vede hb 7g, doar coagularea era buna, in fine..eu insist pentru peridurala, ea ...ok, imi pune cateterul si-mi mai ia o proba de sange...intra medicii in operatie si vine rezultatul de la laborator...5g...a...si-ncepe circul..frate de 8 ori mi-au luat probe de sange in ziua aia. Nu mai spun ca initial le faceau pe nu stiu ce aparat, apoi doctorul a cerut sa fie lucrate manual, hematoloaga si biochimista de la laborator faceau ture intre laborator si sala, doamne aveau niste fete... din 9 vene intepate mi-au prins doua linii venoase si 7 s-au spart, alea doua linii erau pe mana dreapta, unde avem perfuzie, evident ca probele din dreapta erau mai proaste decat alea din stanga...eu ii incurajam "stati linistiti ca nu mor eu pe masa, am mai trecut prin astea" se uitau la mine ca la felu' paispe.
Nu mai spun ca dupa ce au scos copilul s-a vazut clar prin burta mea o splina de toata frumusetea...tragedie...de unde e, ce face splina aia, ce distruge, ce nu distruge...
Una peste alta, imediat dupa operatie mi-au scos cateterul din spinare, asa.. la 3 minute si mi-au bagat o punga de eritrocite ...sa fie ei siguri ca totusi nu mor...
Andries
szivarvany spune:
Andries,
ma bucur f mult ca esti bine si trecu totul bine !!! Asteptam pozele, da ? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Dadada, chiar asa, asteptam pozele cu protagonista si superstarul Mirciulica !! 
Si pentru ca e vineri si inceput de uichend, parca vad ca iarasi ramin far de net pina la ora plecarii spre casa, drept pentru care ma grabesc sa va urez un sfirsit de saptamina linistit si cu sanatate ! Si nu in cele din urma (pentru ca de acasa slabe sanse sa pot intra simbata si duminica pe DC), s-o urez de LA MULTI ANI pe Caro
, sa fii sanatoasa si fericita, iubita, sa iti vezi printesele mari la casele lor ! 

Alice si Andrei