Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare!

Cu intarziere.. Bun venit pe lume lui bb Mircea Gabriel! Andries, felicitari, sa-ti creasca flacaii mari!

Si de la noi niste poze din luna octombire, cu sau fara Halloween:

http://family.webshots.com/photo/2957012010058018672KSLrEf

La noi a fost primul Halloween sarbatorit in toata regula... adica a avut costum si am mers la "trick or treat" la mall.. moama da ce alergatura a mai fost, bine ca a durat doar o ora.. apoi am fost intr-un parculet sa vedem niste artificii.. am ajuns acasa la 10 seara rupti de oboseala.. asa ca astazi iar voia sa se imbrace cu 'butterfly dress' de dimineata...

Acu va las si sper sa mai scriu maine dupa ce vad si restul de poze..

tuturor!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

poate ca avem doar bb. dar sa stiti ca acesta va creste si depinde de noi, fiecare in parte cum ii crestem si ce exemple le dam. [red]suntem suficient de mature incat sa nu cedam multimii? credem ca numarul mare de sustinatori ai unui stil de viata sau al unei ideii , da acestora greutate? cititi www.evz.ro/article.php?artid=327506" target="_blank">aici si apoi comentati[red]

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
ca sa ma bucur de aceste zile libere ....ieri au internat-o pe matusa mea in spital, infecite accentuata la un ochi, tensiune oculara 0, suspiciune de glaucom, etc. minunat....ce sa mai zic.
Daria....te inteleg..... spre rusinea mea nici nu am ajuns ieri la cimitir . sper sa o fac maine totusi.
Olivia hehe sa fie in fiecare zi Halloween, nu? vad ca si Bianca vrea la fel....imi dau seama ce bine s-au distrat piticii ieri.
copilul e tare fericit la bucuresit, a mancat ieri de a spart, a capatat un steag (de pus pe masina ), si azi cica are program de herastrau sa vada veveritele. daca or vrea alea sa se arate
barbatul mi-a venit azi-noaptea la 12.30 de la bucuresti asa ca-s cam chiauna....revin dupa ce termin o perfuzie cu cafea.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Pozele intai ca sa nu uit:AndreaM pupam copilasii draguti,Stefi a crescut si este o adevarata domnisoara iar Matei este un zambaret,Olivia ale tale nu se vad,ntz,ntz,ntz,AndreeaP il declar pe Pupi cea mai frumoasa fetita dintre baieti,intreaba mandra"cine este fetitza asta?'meii este extraordinar de dragalas cu tunsoarea lui si bronzat,Anca o pupacim pe Bianca fluturas,arata foarte bine
Noricico deci te inscrii pe lista cu bb3,pe care-l va chema Zoroo inscriem si pe Cristalina ca trebuie musai sa faca si-un baiat care sa-i arate ca ....baietii nu-s ca fetele,dorm si mananca la comanda.......btw Noricico ce energizante ei,ca io sincer seara nu am putere nici povestea sa o mai spun,nu stiu de ce-s asa obosita...sanatate maxima lui Rares si mamei tale....noi in fiecare seara bem ceai cu multa lamaie si miere de albine ca sa alungam bolile..
Dana speel insanatosire grabnica,si eu am fost racita in primul semestru si ma sfatuia doctoritza sa tai o lamaie si s-o pun cu miere la macerat ca-i mai bun decat orice strepsil sau alte pastile....btw cand ai timp vreau si eu reteta pentru masca par,plizzz!!!!
Daria ai mai dus-o pe Giulika la dansuri?....nepoata mea face dansuri asa ca in week-end a invatat-o si pe mandra niste pasi de ...balet io recunosc ca-s lesinata de ras cand o vad cum isi pune manutzele deasupra capului si incepe sa danseze Am zis ca azi iese soarele dar din pacate iar ploua torential... hai sa avem o zi buna si scurta...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Azi e vineri, deci bem, da ?
Vazut si admirat pozele de peste ocean ... ne primiti in vizita la anu` ?
Io n-am vrut sa va supar cu sarbatoarea de ieri, nu stiam ca se tine si in alte zone.
Ioana, pe donsoara G nu am dus-o nicaieri pen`ca nu am gasit nicaieri cu program sambata. Locuim la draqu`n`praznic, alias Oradea. Dar mai caut, doar sa am masinuta sub popou.:-)

So, semnati condica de vineri

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata...
Io's lovita in aripa, am mancat ceva ce mi-a cazut greu ieri (cred) si am bolit toata seara si toata noaptea.
Am venit la servici ca sa ma odihnesc, ca ma ia Maria de proaspata daca stau acasa..:)
Azi dimineata nu am putut sa ii dau Barosanei sa manance ca ma lasasera genunchii...:)
Acu ma doftoricesc colegele, ceai de menta cu smecta si branza foarte sarata. John (care nu e degeaba doctor ) ma indemna sa mananc o ciocolata ca sa nu-mi scada glicemia...

Am vazut poze frumoase cu philip/spiderman si bianca-fluturas...:)
Pupam ca tare sunt frumosi.
Imi place masca ta Andreea...:)

Si acum va rog sa va dati jos de pe pagina Oliviei ca sa vad si eu, ca mie-mi zice "due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now".

O zi frumoasa sa aveti...ceea ce-mi doresc si mie..:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by cristalina
Si acum va rog sa va dati jos de pe pagina Oliviei ca sa vad si eu, ca mie-mi zice "due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now".

si io si io ca am incercat de dimineata degeaba. am apucat sa il vad pe Philip si pe Bianca in schimb, la cele doua cafele sanatate Cristal! vez ca ciocolata e laxativa . vestea buna in schimb e ca whisky-ul nu e
Daria nu se tine in alte zone...din cauza ca nu e decat sarbatoare catolica. pe la 13 mi-am dat seama ca trebuia sa imi iau liber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina cica cea mai buna este afinatate refaci rapid...asta cu venitul la servici cand esti bolnav ca sa te refaci se aplica din plin si la mine.....aseara eu atipisem si mandra canta tare cat o tinea vocea "si tata strigaaa, veta mi-a stricat chiuveta...si bunica geta striga,veta...si emishor striga...."si-a luat pe rand toate cunostintele

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Se pare ca cineva tine tare si bine infipt piciorul pe veveveul Oliviei, ca nici io nu poci vedea pozele !! Dar i-am vazut pe Bianca dragalasha in costum de fluturel si pe Philip bretonel (moam, ce plete are !!!), ii pup cu drag pe amindoi !!
Roxi, deci se pare ca drumul la Bucuresti a fost un succea, daca Pat a mincat bine ! Bravos, si o sa aiba si noroc azi si de vreme mai buna, sa poata alerga veveritele in Herastrau ! Sananate multa matusii tale !
Andreea, da, mi-am schimbat titulatura - io-s fan Lewis Carrol de cind ma stiu, Alice in Tara Minunilor e cartea mea de capatii, si acu chiar ma simt ca-n Wonderland (Romanika e o tara plina de suprize la tot pasul, unde nu te plictisesti nicicind !!). Si ca sa fiu sincera, mai e un motiv pentru care am ales formula asta, dar nu vreau sa intru in "personale" acum, ca vine uichendu si beeeem sa ne veselim !
Ioana, asteptam si filmuletul cu mindra dansind !! Se simte bine, nu ? Nu au mai fost probleme cu burtica si nici cu temperatura ! Cit despre oboseala noastra, hihiii, aici cred ca sintem toate in top !! Pupici multi !!
Olivia, if you ask me, seria Saw e pe departe una dintre cele mai bune in materie de horror ! Preferata mea este partea a treia, mi-a placut in mod extrem, a patra este mai ... psihologica, daca pot spune asa, in detrimentul scenelor bloody si gory !! Multam pentru sugestia cu filmuletul ... pe aici se gasesc greu titluri din acestea, dar cautam ! Acu spre exemplu am aflat despre Gone baby gone al lui Affleck, se pare ca e fain de tot !
Daria, sa inteleg ca azi esti mai bine ca state of mind ... si asta este superok !!
Cristalinule, sanatate multa iti dorim !! Da la ce te-ai lacomit de ti-a fost rau ?? Io tin minte ca frate-miu imi recomanda cu mare caldura cind imi este rau sa beau o bere, ca zice el ca spala raul ... acu nush ce sa zic, eu aleg berea si far sa-mi fie rau, asa ca subscriu la ... "tratamentul" asta (a nu se folosi la serviciu insa, vorba ceea !)
O zi minunata va doresc ... sint pe aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Tocmai ce am aflat o veste trista - cum ca Clexane-ul pe care trebuie sa mi-l fac singura nu e compensat asa ca trebuie sa desert buzunarul ca-mi fac injectia zilnica...

Dar macar am vazut poze frumoase cu Pupi cel pletos si cu Bianca fluturas roz - super!!! Pe ale Oliviei nici eu nu pot sa le vad din motivele enumerate de Cristalina...
Dar vorba Dariei - azi e vineri, vine weekendul asa ca putem sa bem!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput