Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hai mey Daria ca ne tinushi cu sufletu la gura, nu stiam ce faceti !! Am uitat ca traim in Romanika si paici mai dispare apa ... curentu ... gazele ... nah, bine ca ni le dau si inapoi totusi !
Si tu chiar crezi ca nu te intrebam DE CE ??? Zi-ne mama draga ce ti se intimpla ? Sau si la voi la Oradea e vreme de depresie cam ca aici in capitala ?? Pupici multi si te asteptam sa revii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nuuu, la noi e soareee, primavara !
Dar ziua de 1 noiembrie e asa o zi trista La noi e sarbatoarea mortilor.
In rest, n-am nimic de raportat. Nimic bun.
Si chestia asta ma enerveaza

Si Giulia m-a nerfat Ca io nu cant bine Adica io cantam "ne jucam, ne jucam" si ea urla ca nuuu, mami, tu nu auzi bine, se canta "ne jucaam, ne jucam" , na, sa mai zic io ceva

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ntzzz, ntzzz, cum brei nu ai nimik bun de spus ?? Pai ai un copil sanatos si frumos care pe deasupra se pricepe la dans si la cintat (pune mina si invata sa cinti, ca o sa ai de furcaaa !!). Asta nu e destul de bun pentru tine ??
Cum bre primavara la Oradea ? Glumesti, nu ?? Altfel, chiar ca nu vad motiv sa fii depresurizata ... cit despre sarbatoarea mortilor, uel, nu pot spune prea mult, doar ca noi cu ale noastre, ei cu ale lor !! (Banuiesc insa unde te duce gindul, sper sa nu ma insel). Multe pentru tine si a big hag, sa treaca ginduriliii negre !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - azitrimit muuult soare de la Oradea !
Na, ca ieri a plouat toata ziua, azi e fain !
Leeloo - multumim pt vestile despre Andries
Nora - ai zis ceva de bb3 ? Nu da

Ce aveti cu dentistul ? Io merg din 3 in 3 luni, si intotdeauna e "ceva"

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

www.apha.shutterfly.com
ultimul album e cu poze de halloween acumulate in ultimele 2 saptamani. evident, cele in care suntem mascati sunt de ieri.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

neata, acu ca am citit si vizionat intru si eu sa-mi dau cu parerea:
arbitrica e beton, plus ca-i si talentata la facut parul, pai asa nora as vrea si eu
andrea, stef se inalta vazand cu ochii si are niste gene superbe iar bebeul sa-l mananci nu alta, de altfel am vazut cum il admiri. pup
de dentist nu mi-e frica, in clasa intai ma duceam fara sa ma cheme nimeni, cum mi se mai misca ceva prin gura ma si duceam sa-mi mi-i scoata. da' tot eu rontaiam si pastilele ca pe bomboane, am fost un copil mai original :)
daria, Dumnezeu s-o odihneasca in pace si tie o imbratisare sincera
dana, multa sanatate si las' ca vine el si timpul sexului, zi-i lui mario sa mai aiba ceva rabdare.
nu's cea-m vrut sa mai zic dar mai intru cand mi-oi aminti

philip&andreea

Mergi la inceput

ah, alice, imi place noua titulatura!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bine ca a trecut si nebunia cu Halloween-ul..Roxana nu am mincat tot...m-ai am si azi!
Ieri seara au fost durerosi copii..la un moment dat in loc de ..trick or treat...ziceau direct...we wanr candies!!! Asa ca Luca s-a drogat cu bobo...si primul cuvint diminetata a fost adca azi este Halloween again!!! ..si unde este cutia lui cu bobo

ma duc sa pun poze...

Mergi la inceput

Am reusit sa citesc..Daria azi este ziua mortilor?? Of.de ce nu ai zis si tu de ieri..pt tine..

Roxa asta da fobie!! Eu nu am nici un fel de temeri..Miine este detartrarea..asa ca sint in ton:)) Deci Pat este in vacanta..dar fara tren:(...asa ca astept ovestiri cu ..Zoro
Noricel..deci testarea a reusit!De cind luati antibioticul..nu s-a mai atenuat tusea?
Monicule..si Oana tot leganata? Statui va fac!
Dana sanatate cit mai repede..daca toto va umpleti de amanti ..sa fiti in forma
Andrea vazut copilasii dragalasii...Stefi este copy/paste..taticul ei!
Alice cum a fost Saw 4?? Si eu iubesc ..horrourile :))
Va recomand un film pt copii...fff dragut! Kiky delivery service..

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2772467480100032467EvcIAB?vhost=good-times

la ultima poztie este si un filmulet...

Mergi la inceput