Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

neata.Suntem raciti cobza cu totii....o raceala de nu poti sta pe picioarele tale.straniu e ca avem...urechile infundata si nu auzim bine....ati mai auzit de asa raceala....cu capatana infundata de tot?
asa,am dus azi pe ricu la oma...ca abia m-a pot duce la baie...de rau ce-mi este.
Adela,ti-am admirat copilasii....superbi....si felicitari pentru primii pasi.
am vazut si hairstilista de la Iasi....o dulceata...si eu aveam veleitati de astea mica....la patru ani i-am tras lui taica-meu o freza in timp ce dormea....adica i-am tuns un perciun...favorit de ala si asa s-a dus la servici doua zile.Ca nu se barbierea zilnic...asa ca la urmatorul barbierit a sesizat dumnealui ce tunsoare....sic avea.
Roxa....eu la 7 ani..in timp ce-mi parlea dentista o pulpita fara anestezie....am facut pipi pe scaun.Aceeasi trauma....pin la urma la mine au fost nevoie de radicalitati...adica placa.Macar nu e din aia de pus in pahar...sade in niscai pivoti.
astept si eu poze de la americani...noi nu sarbatorim...nici nu am fost atenta daca altii o fac prin vecinatati.
despre...cine romantice....a meu e in post...dimineata m-a intreba printre raguseli jalnice...daca poa sa-si i-a amanta...ca el nu mai poate trai asa.ricu tocmai imi dadea un mozol dragastos(oare de ce ne-am imbolnavit unii de la altii:::)la auzul amantei...a spus mama,tu vrei amanta ca papa?am zis nu....la care puiul mamii scump zice:ricardo vrea amanta ca papa.imi inchipui ce zi frumoasa v-a avea soacra-mea la auzul noutatilor...ca ricu varsa tot din casa la bunica-sa.
Andries...mult laptic in continuare ptr. bebe Mirciulica!
Bey...vaz in verde de rau...m-a duc sa mai inghit o tona de ceai cu lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ahahahaah cat de tare e Ricu!! chiar ca o sa ii faca ziua vesela lu' bunica-sa [:d] Ema sanatate multa aveti mare grija de voi, ok? paracetamol, vitamina C, jdemii de citrice. pup!
Nora sanatate lui Rares....asteptam un test peste vreo 3 saptamani? (nu daaaa!!!)
Alice pai ia masuri, vrei sa ajungi ca mine cu cangrena?
Daria unde esti? ca lipsesti de la condica deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalinoo fata draga, poi fetele nu-s surori ?? Si stii tu ca Murphy nu doarme niciodata ... sanatosi sa fim cu totii !!
Dana, chiar ca-i tare Ricu !! Socrela ta o sa aiba o zi distractiva, cu povesti "nemuritoare" spuse fromos de nepot !! Sanatate multa si voua , vad ca Nora a trimis si acolo ceva ceva din tara mucilor de paici !! Ai grija de tine si de simbulele, baga ceaiuri la greu si o tona de lamii !! Pupici multi !
Eheee, Roxi, io sper sa nu ajung asa de grav, but never say never !! Intii tre sa ajung sa-mi fac boletinu, ca mi-a expirat din iulie si am o lenneeee sa ma confrontez cu institutiile statului, ceva de speriat !! Deeeci, momentan sint inexistenta pe fata pamintului ... mai ceva ca omu invizibil !!
Chiar asa, Daria, te intreci cu gluma !! Sinteti ok ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza mai pe la pranz!

Bine ai venit Mircea Gabriel! Sa fi sanatos si sa ai noroc in viata! Andries, mult laptic si refacere rapida!

Ema, felicitari! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi sa ai!

Sunt pe fuga, tocmai s-a trezit Matei. Avem si noi poze noi http://family.webshots.com/album/561264982ZcNQJl

Sper sa mai revin!

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea - foarte frumoase pozele!!!! Sa-ti traiasca piticii cei frumosi!
Nora - te inteleg intrucit si eu inca bolesc si mucesc iar copilul il tin acasa de 2 saptamini, abia luni il duc din nou la gradi...
Roxana - chiar asa cu dentistul? Eu recunosc ca nu imi e frica si am si rezistenta mare la durere, eu sunt pur si simplu neglijenta...acum mai aveam de rezolvat 2 carii insa am ramas si probabil o sa le rezolv abia dupa ce voi naste...

Abia astept sa vad pozele de la Trick or Treat - ul de peste Ocean!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

ema....m-a dat pe spate Ricu...deci Mario si-o tras demn urmasSaracul Mario...de acum mai prinde 'artificii' cand va face urmatorul copilSanatate multa la toata gashca!!!

alice...ce ziceai de Murphy???te-a luat si pe tine sub aripa...s-au inteles mama cu soacra sa te puna la incercare,ca daca tot n-ai celulita,macar nervi intinsi la maxim sa fieSi de ce iti pui Dolce,daca nu-s indiscreta???Am auzit ca n-ar fi asa seriosi...

cristalule...sa caute el indicii,dar i-as sugera ziua,noaptea cauta tat-su indicii....diviziunea muncii

Roxa...am facut io pe Zorro asta noapte,ca si asa a fost Haloween-ul si m-am costumat...dar parca vad ca-mi sar ochii prin masca luna viitoareOricum...macar n-am patit ca in banc...sa-mi zica husbandul:" hello Zorro...ce avem de mancare?"

Andrea...faine poze...Cum se mai simte Stefi?Tot cu muci?Imi pare rau ca Rares pierde atat de la gradinita...altii invata si el sta acasa..

Gabitz...a trecut depresia de la vreme?Cat despre raceala...si io am racit in primele 3 luni de sarcina si mi s-a spus ca pot sa iau medicamente gen paracetamol,aspirina...dar nu antibiotic...decat la prescriptia medicului si numai daca e musai.Sanatate la amandoi!!

Deci am fost cu Rares la control...e mai bine dar tot mai trebuie sa ia tratament si luni iar la control.Interzis gradinitaMacar a consultat-o si pe mama ca a inceput si ea cu raceala si i-a dat tratament.Offf...de mine nici n-am mai indraznit sa spun ca se lua doctorita cu mainile de cap.Deci de luni presteaza husbandul la copil....trebuie sa stea cu el acasa.

Carmeeeeen...unde umbli,neicusorule?Ia zi...ce fac pasaruicile mici?Dar cele mari?Mai stii cum arata Pasa sau te uiti in poze?

Dario...n-ai net sau n-ai chef??

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea tiiii ce cupii frumosi!! imi place asa mult poza "obosita"....e o dulce Stefi acolo! pup cupiii si mamica!
Gabi, zau ca nu exagerez sub nici o forma. deci discuti cu fosta lasha lashelor in ceea ce priveste stomatologia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Chiar, Andrea, ca frumosi copii mai ai ! Mie mi-a placut poza cu Mateiul trezit de dimineata !! Sanatosi sa fiti cu totii !!
Nora, uel, eu ii spusesem lui Florin ca daca socrela promite ca se intoarce pina-n 12 ale prinzului, nu e ca se si poate tine de cuvint, ca noi stim foarte bine cum este la spitale si cit de repede te rezolva medicii !! Si ca urmare aveam sa am dreptate, doar ca hazbandu s-a ofticat si o suna pe ma-sa din sfert in sfert de ora, ca unde e si de ce nu ajunge ?? De ce mi-am pus Dolce ? pentru ca mi-a placut oferta lor, doar aprox.3 euroi pe luna abonamentul standard (daca vrei extraoptiuni, alegi din lista lor), si cum sint abonat romtelecom, instalarea e gratuita ... se vede bec de clar (florin e ultramultumit) ... iar astralul incepuse sa faca figuri si m-au cam suparat, plus ca plateam o carutza de bani !! Recunosc cu mina pe inima ca nici eu nu-i iubesc pastia de la romtelecom, dar acum astept sa vad cum merge treaba ... o sa mai spun mai incolo impresii !
Of-of, iar tratament teroristului ?? Macar de data asta sa treaca tot raul ! Gradinita las ca nu fuge dacolosha de unde este, baietul sa fie bine !
Hihii, Zorro zici ca fuseshi ?? Cuul ... se poarta filmele cu urmari, asa ca poate ne povestesti "zorro" reloaded peste o luna !!
Sanatate si mamei tale, apoi daca tot ereai la doftor, ce nu i-ai spus neicutza satz dea si tie ceva ?? Sau mergi pe naturiste ?? Ai scapat de ... "scripeti" ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrea, pupam copiii frumosi! Mie imi place aia "gatita"...:))

Roxi, ma recunosc in fiecare cuvintel din ce ai scris!

Gabi, cat fusei insarcinata cu Barosana am fost la dentist mai des decat la ginecolog! Asa tare m-a zapacit la dinti ultima sarcina...
De abia cand am facut anestezia epidurala pentru cezariana am scapat de dureri!...:)))
Arat de zici ca n-am fost deloc la dentist, mi-au cazut lucrarile din gura...
Acum trebuie sa ma mobilizez sa ajung la un doctor bun ca sa reparam ce se poate repara...:)))

Ma duc sa culc galustile...O zi frumoasa in continuare.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt aici, alaiv, da` n-am avut curent, va dati seama, dezastru !!!
Dar sunt fff depresurizata, nu ma intrebati dice.
Nora, ma bucur ca steti bine !
Amironeanu - pupam cupiii, frumosi-frumosi !
Atata am retinut, mai vin io pe aici

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput