Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alice, esti scumpa, multam si hehehe, imi place ca esti in ton. pai iti trimit eu cate bomboane vrei, si eu am sa incerc sa mai ascund din ele...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
azi e sarbatoare mare de tot asa ca ar fi trebuit sa stau acasa. ha ha
Oliv sper ca nu ai mancat toate bomboanele, daaa???? vb lui Alice, nu face bine la...."dantura" [aiacaredadingene]. ce bine imi pare ca ti-a iesit placinta cu dovleac, esti o maestra!! abia astept pozele. io-st mai bine, saru mana de intrebare. doar o tuse seaca a ramas. Pat sta la Bucuresti pana duminica.
Andreea spor la vazutul de case si asteptam si pozele voastre de la trick or treat.
Anca, Liliana, voi? ati avut recolta bogata anul asta la cules bombonele?
Patrick a fost extrem de dezamagit ca a plecat cu masina de dimineata....unde e trenul? l-am calmat ca macar cu trenul se intorc.... el saracul se bucura dar e un cosmar drumul cu trenul Buc-Cta, 5 ore....inebunesti!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..bombonele,bombonele sa faci un castel din elee,in castelul bombonica o iubim noi pe mamica...vreauuu si io bombonici da' numa' din alea cu multa cioco si umplute musai cu lichior..
Azi este o vreme afara bleahde numarat bani...eu am trecut pe ceaiuri ca ieri am beut 2 cafele si-un capuccino si tot am adormit inaintea mandrei problema era ca sotiorul pregatise o seara romantica si abia astepta sa adorm cupilu
Leelocika multumim pentru vestile despre Andries,pupam mamica si pe Mirciulica cel mancacios.....mei bag de seama ca trecem in minoritate,mamicile cu un singur copil,si eu recunosc ca AndreeaP ca atunci cand vad poze cu 2 pitici ma apuca un dor de facut copii
Americancelor poate nu bagati poze de la petrecere ca o incurcati rau di tat
hai pupici,treceti la semnat condica
edit:hai sa va arat ce activitati a prestat mandra cu tati:)cat timp m-am relaxat eu cu o baie fierbinte si lunga:))
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/noiembrie%202007/

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ioana, si Maria are o pasiune din a-l face "frumoasa" pe John...:)
Tare frumoasa hairstilista de la Ieshi...:)
Mitzule, am mai spus si ma repet...sunteti niste frumosi! Io zic sa mai faci unul...
Se mai cere si Maria in patutul Barosanei dar mi-e frica sa nu-l rupa la cate kile are...:)))
Andreea/Philip, mie cand vaz poze cu copilasi dragalasi imi vine sa-l fac pe al treilea!...Sper ca nu ati uitat sa faceti poze sa va vedem...:)
Cinderella, asteptam poze ...:) Nu cred ca m-as obisnui cu atatea cutremure...grrr
Alice, filme horror maica!? Brafa!
Roxana, sanatate! Cum a fost la dentist?
Trebuie sa ma mobilizez si sa incep sa ma interesez de un doctor bun care face implanturi...ca am ramas la stadiul de idee...:)
Gabi, multumim de vesti! Tu cum te mai simti!?
Andries, la cat mai mult laptic sa creasca bebe Mircea mare...:)
Liliana, voi cum v-ati distrat de Halloween!?(auzi la ei, soparla pe la mure...:) sa va vad cand o sa va aduca Adeluta aminte de chetiile astea ce ii explicati...:)))

Nu stiu daca sa o laud pe Mariuta, mi-e sa nu o deoki
De acteva zile adoarme neleganata (la noi era de groaza cu culcatu' si trezirile peste noapte).
Ii ia mai multicel dar le culcam la 21.00 ca sa aiba timp de frichineala. Insa numai cu John, eu de obicei lucrez la dublu asa ca o culc cum pot ca sa pot sa ma duc sa o hranesc si sa o culc si pe barosana...:)

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal la dentist a fost ff bine, mi-a scos o plomba veche, mi-a curatat sub ea si mi-a facut gigea si un dinte de alaturi.
vreau sa va povestesc ce schimbare am suferit eu vis-a-vis de dentisti in acest an....ptr ca poate va ajut sa scapati de o problema. eu am avut intotdeauna probleme cu dintii, nu ma spala nici de frica cand eram mica, ii pacaleam pe ai mei, ca urmare prima carie am avut-o la 7 ani. tin si acum minte in ce hal ma durea si in ce hal ma chinuia la dentist. deci am fost atat de traumatizata incat nu m-am mai dus la dentist. deloc. si am suferit teribil, am avut o alta carie la un molar pe care am lasat-o acolo 20 de ani (nu exagerez deloc....) si un alt premolar rupt. acum vreo 5 ani m-am dus la doctorita mea de cand eram mica....doar sa imi faca un detartraj si sa imi rezolve o carie mica....i-am lesinat pe scaun. nu imi facea nimic. doar de frica. si uite asa am stat ca o fraiera. intre timp, tatal meu, la fel de chicken ca si mine, si-a luat inima in dinti si sufletul in batista si a mers la doctorul care acum este si al meu, sa isi rezolve problemele acumulate tot in vreo 20 de ani. bbooon, isi facu o lucrare de vreo 100 de milioane. si de atunci a inceput sa ma bata la cap ca nu l-a durut absolut nici o secunda, ca e totul ff frumos si curat, ca doctorul e ok, samd. si eu tot il ignoram. eram in stadiul in care mi se facea rau numai de la mirosul de acid fenic din laborator. pana cand, in martie, mi-am luat si eu sufletul in batista si i-am zis sa imi faca o programare ca nu se mai poate asa. si m-am dus. mi-era asa de friiiicaaa.... de imi transpirasera mainile si imi tremurau. dar am rezistat eroic, imi tot ziceam ca am nascut fara nici o urma de frica si ca nu e asa greu ca la o operatie. si uite asa....a fost ultima data cand am tremurat la dentist. m-a ajutat faptul ca intr-adevar NU doare si ca medicul este super, genul de om exagerat de politicos si cu o atitudine atenta fata de pacient.
asa ca...cititi si faceti ca mine . mie mi s-a spus ca doar la prima sedinta imi va fi frica...si asa a fost. na, ca-s ca la martorii lu Iehova, fac prozeliti, da ce sa fac...am si io o poveste de invins fobiile .
asa ca acu am ajuns in stadiul in care il mai intreb pe doctor cand mai vin la detartraj si cand imi rezolva si toate fisurile de pe dinti..o sa va orbesc data viitoare cu zambetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Eu sunt tare depresata - ploaia asta ma darima psihic...oare se va termina???
In rest nimic notabil - servici (unde nu prea am treaba momentan) si apoi acasa - bine ca mai e o zi si vine weekendul!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalinaaa, pai treci la treaba ca tot a spart gheatza Dana speel cu al treilea si al patrulea...felicitari pentru Maria cu dormitul,noi am mai rarit-o cu maraielile, io astept ziua in care trebuie sa trag de ea s-o trezesc dimineatza...acu' mai nou vorbeste prin somn,pe la 4-5 dimineatza,da' interactiv,ceva de genul"mamaaa!" eu "da,mamamaa!"...'hai sa mai dormiiimmm un pic"...sau mamaaa...da,mamaa....vreau sa calc rufe..

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza de la Ieshi!
(deci iar va umplu pagina,luati-va pop-cornul)

N-am mai scris,ca daca scriam,ceream o drujba sa-mi tai venele.Dupa 2 saptamani de boala,o saptamana de mers la gradinita,apoi iar boala...si saptamana asta a inceput apoteotic cu o otita la RaresDeci iar doctori,iar medicamente...si tusea tot este plina...io nu mai stiu ce sa-i dau.Azi mergem la control la ORL.Mai nou si io am racit,tata e cobza si mama ne urmeaza se pare.Deci "Azi mucim in familie"...serial in 'n' episoade.Apropo de imunizare,orelista a zis ca Septilinul e apa de ploaie si n-a avut rezultate cu el.In fine...vedem noi.

In alta ordine de idei...o faza intr-o seara:

De obicei husbandul culca teroristul si io mai raman cu oaresce treburi prin casa.Intr-o seara,ne culcam toti 3 odata.Desigur...husbandul nu are stare si se tot foia pe langa mine,cu ganduri necurateDesigur...se auzea fosnind la noi in pat...si tot desigur...muftiul nu adoarme instant si mai ales daca aude zgomote.Nu faceam nik,dar husbandul nu statea tzeapan ,sa se auda musca.Si deodata,cand ne uitam spre el,domnul statea pe o parte,sprijinit in cot si cu capul in palma...taia bilete la spectacol
eu: Mai baiete,ce faci acolo?Pune capul jos!
el: Mai biete (ma imita,stalcit)...Am vazut un indiciu!! (de la Scooby Doo i se trage)
io: ce spui tu???
el: Am gasit un indiciu!!!
io: iti dau io tie indicii...pune capul jos!!

....si ..zduuf...pune capul jos instant....noi...cracanati de ras...muscam din perna sa nu crap...mama lor de indicii..

Buuun...dimineata,se scoala cu noaptea in cap (pentru el),pe la 7.Ma duc la el,il iau in brate si zic:
io: culca-te...ca e dimineata tare,e ora 7 de abia
el: nu e sapteeee...e primavaraaaa! (uitandu-se pe geam)
io: ce primavara ...e toamna si e frig si e noapte...treci la culcare!!
el: ba nuuu...e primavara,nu e noapteeee!

Ca urmare,s-a sculat,ca nah...primavara nu se mai doarme ...totul se trezeste la viata

Si apropo de seara romantica a Ioanei...al meu sotz a fost mai norocos.Ca am vrut sa-i fac o surpriza.El de mult saliva pe langa desuurile alea cu bustiera,bikinei si hamuri,dar tot nu am luat ...pana aseara,cand am gasit ceva si...i-am zis ca-i fac o surpriza
A culcat el baiatul...io m-am dus la culcare tarziu...echipata complet...inclusiv ciorapi cu banda...hamurile mai lipseau
Si ma duc sa-i dau desteptarea.....hahahahaha...cand s-a dumirit el...nu reusea sa zica decat " wow...wow...wow"
io: lasa onomatopeele si vezi sa nu trezesti artileria grea,ca iar taie bilete in cot
...ca urmare...azi era cam visator...si eu traiesc cu speranta ca nu s-a lasat cu ochi...ca saracul nu mai stia ce e cu el.

Nah...ca v-am zis tot ce am miscat

Deci Ioano....cine stie ce ai pierdut...poate isi luase husbandul tau vreun slip cu diavolul tazmanian si tu ai ratat ocazia...rusinicaaaa!!! Faine poze...de la nunta...Gorodica e grozava in toaletele alea si voi...asortati la roshu
Ce imi place e ca tati sta sa-l motzeze mandra cum vrea...hmmmm...mandra era arbitrita...dar ma intreb cum i-art sta lui tati,pe teren cu moatzele alea...ar face toti banii.

Andries....sa-ti traiasca puiul...sa creasca mare si sanatos si tu sa te refaci rapid si complet.Sa fiti fericiti cu totii!!

ema...m-ai dat pe spate...respectele mele!!!!Sa fii sanatoasa si samburelele sa creasca mari si sanatoase!!!Pe bune...esti demna de admiratie...4 copii...moamaaaa...eu iti tin pumnii sa fie cum vrei tu!!

Gabitz...sanatate multa la toti...si ma bucur ca analizele sunt bune!!Cum e cu greturile?E mai bine??Poate trec dupa 2 luni...la mine asa a fost. (da si mie un indiciu la reclama aia...pt ca una la mana,nu prea am loc la TV si nici nu ma uit la reclame,dar macar sa o recunosc daca o prind vreodata)

philip...ma bucur ca ti-au placut retetele...sa va fie de bine!!Spor la gasit case si sa va iasa pasienta cu gradinita si joburile!Cum a fost la colindat dupa bombonele?

Mitzule...multiple felicitari pt Mara...tare e harnica ea.De acum ar trebui sa-i pui clopotel,sa o gasesti prin casa,daca o ia din locMa bucur ca Tudor s-a acomodat la gradinita.frumosi copii ai...sa-ti traiasca!!..ia zi...cum au reactionat copiii la jucarele?

Olivia...Luca e BES-TI-AL in batman...moamaaa ce misto e...dar ma asteptam sa vad mai mult....cam scurt episodul...Sa pui poze si de la party,sa vedem Cinderella in rochita Cum fu aseara la trickul... ala?Sanatate multa tatalui tau!!

Roxa...sanatate si iar sanatate!!!Deci aveti vacanta...daca pleaca Pat...poate va mai relaxati si voi!Ce mai picteaza Pat?ia baga o mostra!

Papadiq...ce mai faceti voi?S-au facut bine pishcotzelele?Cum va mai distrati voi acolo?( Nu mai faci unul,sa mai citesc o Poveste a nasterii?esti grozava la povestit)

cristalule...vei fi un clasic in viata...si tu si Mariuca Deja stie juma' de oficiu povestea Scufita rosie in varianta moderna...hahahaha...nu stiam io de ce sunt cam surda...ca n-am boxe mariSi tarziu...La multi ani! lui John...sa fie sanatos, bucataros...ca wok-os este

alice...cum e cu soacra?ce a facut bun?Arunca si aici o bucata...de ce vrei tu.Beyyy...ai grija cum calci si unde calci...ca tu faci direct fractura,nu ai amortizoare Azi pe la 11.30 plec la doctir...poate vb cand vin.

Lia...ma bucur ca Deea e bine...sanatate la toti.Cat despre mama...asta e...te mai certi,te impaci...este inevitabil uneori.

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheee, a aparut Nora si nu s-a terminat pagina inca ?? oricum, vad ca nu a iesit din tipar si a scris um mesaj cit pentru toata perioada cit a lipsit ! Multumim de "reportajul din tara mucilor", io doresc grupului vesel de la ieshi sanatate la maxim !! Sa stii ca socrela nu a produs nik comestibil, poate doar o incurcatura serioasa, ca plecase dimineata la medic sa isi ia nush ce dosar si trebuia sa se intoarca acasa pina in ora 12, ca florin pleca la o reclama ... de ajuns a ajuns la 4 pm inapoi, norok ca venise maica-mea si a avut gizmoul cu cine ramine (altminteri trebuia sa alerg io bec houm !!ca nici fratemiu nu era disponibil). Drept pentru care, in dupaamiaza de ieri socrela a plecat rapid acasa, ca nah, cum se descurca biata fii-sa singura cu doi copiide sapte ani ?? Moammm, ce ma nerfez cind ma gindesc ... asa ca nu ma mai gindesc !
Roxi, deci aveti neshte zile libere, bravos, si felicitari si pentru reusita cu fobia dentistica !! Io nu sufar de asa ceva, dar ca si tine posed una bucata dinte pe care trebuia sa il repar de vreo douaj de ani (daca nu cumva mai mult) si pe care nu l-am "dus" la dentist nici in ziua de azi ! Poate iti urmez egzemplul totusi ...
Ioana, - deci ai ratat "spectacolul" de la lumina veiozei !! Iote la Nora, ce s-a mai distrat, ba mai mult, a avut si bilete de rupt la shou !! Super faine dialogurile voastre matinale !!
Daria, iuhuuuu, unde esti ???
Gabi, !! Iti tin si eu de urit ... ne "depresam" impreuna !! Tare nashpa vremea asta !
Si felicitari speciale Cristalinei, ca a obtinut un succes deosebit pe frontul "leganatului" !! Urmeaza Barosana ?? Ca tot a ramas loku liber !!
La noi akasa e distractie - au venit nenii de la Dolce sa instaleze antena (asta dupa ce am asteptat de ne-au crescut urekile si dupa ce au dat tel de vreo doo ori ca vin si nu au aparut) ... si au nevoie de cheia de la acoperis ... care cheie nu e de gasit, ca e la vecinu de jos, provider de internet, care are singurul exemplar si care nu a vrut sa ne-o dea aseara, ca cica e ma-sa acasa azi si daca o vrem, sa merem la ea s-o cerem, dar doamna a plecat pe nush unde ... ca la balamuc !!
O zi minunata va doresc ... sint pe aici ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, cunoastem! Zici ca-s facute de-o mama copilele noastre
Maria noaptea pe la 2, 3, 4 sau 5 sau cand se trezste in general ne iubeste..."tati, pot sa te iubesc si io un pic!?" si se incolaceste ca pisicile de nu mai poate bietu' om sa doarma...:)))
Nora, si noi cautam si gasim indicii prin cele mai nebanuite locuri ...noaptea sau ziua, nu conteaza...
Alice, stai ca inca nu am ajuns acolo, suntem pe drum, ca ea se mai cere si acum "pe pena"...Adoarme singurica numai cand e linistita...:)))

Si oricum, Barosana e naravita de muuult! Numai in brate adoarme, si nu oricum, plimbata prin camera si leganata in acelasi timp!
Asa ca atunci cand mai are John treaba prestez la dublu, una pe picioare apoi una in brate...si ma mai mir ca am spate de halterofil!!...
Cred ca v-am mai spus, credeam ca mai rau ca Maria nu se poate dar Oana mi-a demonstrat ca am o viziune complet gresita despre lume si viata...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput