Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries bine ati ajuns acasa!! poti manca orice. mai putin ceapa cu salan goala ma gandesc eu
felicitari pentru laptic si da-i inainte cu alaptatul, asta da veste buna! iar cantar...no way, ce iti veni? lasa-l incolo ca e ok sa cantaresti copilu o data la 2 saptamani cand il vede pediatrul. succes mult!
Gabi, mda clexanele nu este compensat....credeam ca stii...si e o avere!
nu mai stiu ce vroiam sa zic....is toanta.
Cristal hai ca poat enu zaci tot week end-ul, baga regim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Gabi, !! Clexane asta e ceva pentru coagulare ?? Tin minte ca si mie mi-au facut injectii la cezariana cu asa ceva ... dar nu imi mai aduc aminte pentru ce era anume ! Nashpa ca nu se compenseaza, cit tre sa il faci ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Da, cam asa ceva. Trebuie sa mi-l fac zilnic, pina nasc plus perioada de lauzie...
Da, nu e compensat - mi-am luat acum de la farmacie primele 10 injectii si am cotizat 170 ron...dar farmacista mi-a spus ca de la 1 noiembrie s-au ieftinit multe din medicamentele de import, printre care si asta, asa ca probabil in curind (cind s-or alinia preturi, farmacii, casa de asigurari, etc) o sa-l iau mai ieftin...

Andries - bine ati venit acasa!!!! Iti urez sa dureze productia de lapte si Mirciulica sa fie un fomist! Si cum zic si fetele - asteptam pozele!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Houli mozes, da cita tratamentuuu de lung !! Eh, voi doi sa fiti sanatosi, Gabitzule !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Asta a fost cu anestezia, un balamuc total... doctorita ma banuia ca o mint cu diagnosticul meu, in fine... operatia in schimb a fost brici, super rapid, elegant, fara sangerare, taietura la piele 12 cm, super!!!

Pentru trompe.. trebuia sa dau o declaratie speciala ca vreau legarea lor...eram pe masa deja cand le spun sa nu uite de trompe, raspuns; "da' ati semnat?", eu: "ce?" , raspuns: "declaratia", offf...o scrie asistenta si eu o semnez cu stanga, dar... bine si asa, sunt sterilizata acum!!

Mai si am avut noroc, auzisem ca doare, ca draci, laci...mai pe mine nu ma doare, m-a durut 48 de ore pana an facut kk si apoi pauza, erau acolo cezariene care se urcau pe pereti de durere, mie...mi s-a parut super lejer, regret ca nu l-am facut si pe Victor prin cezariana. Si nu am avut analgezice pe cateter ca nu m-a lasat anestezista, sa nu cumva sa sangerez, doar niste ketonal in fund de 2 ori pe zi, doua zile.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu cred ca treaba cu cezariana difera de la pacienta la pacienta in functie de ... materialul clientei !!
Mie durerea operatiei in sine mi s-a parut un fleac fata de durerea pe care o simteam cind venea nenea doctoru sa ma apese pe burta sa vada cum se comporta uterul !! Imi venea realmente sa il musc de git, ma durea atiiit de tare, ca ma mir ca nu mi-au plesnit dintii de cit am strins din ei !! Florin cumparase la indicatiile medicului nush cite fiole de analgezic (am uitat cum ii zice), din care mai am si acum, nu am folosit decit una si aia nici macar la cererea mea !!
Oricum, si eu am fost fericita ca am facut cezariana, m-am vindecat super rapid, dureri absolut suportabile (chiar minore fata de ceea ce citisem) si la citeva saptamini de la "incident" urcam carutzul singura pe scarile blocului !!
Gata, acusi chiar ca fug acasa ! Pupi multi si sa aveti grija de voi !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io fac parte din cele nesimtite. Nu m-a durut deloc-deloc-deloc, nici in prima zi,nici a doua cand ne-au ridicat, nici in ziua de azi nu simt sub operatie. Insa op. mea e mare, are vreo 20 cm si e grosolana de la cheloid. Insa nu ma deranjeaza deloc, e pt o cauza nobila !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2278585610100032467FZTzZI?vhost=good-times

am mai incercat...si eu pot vedea pozele..hmm

fug la dentist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia acu' se vad,mamaaa ce bine arati,superrrrsi Batman este cool, ne-am uitat la toate pozele impreuna cu mandra si la filmuletz de doua ori...meiii da cel mai mult, am murit de invidie cand am vazut...tzepii colegei
Andries si io zic la fel ca fetele, nu-ti trebuie cantar deloc,eu una o cantaream o data la doua saptamani,o singura data am facut proba suptului si o singura data i-am cantarit mancarea si am concluzionat ca nu am neuroni necesari pentru asa ceva...si io m-am simtit ca ..nesimtita dupa cezariana,si am o operatie mica di tot,doctorul care a fost mana a doua, un rezident care s-a nimerit sa fie vecin cu mine in copilarie,facea misto a doua zi dupa operatie ca dupa un an de zile pot sa port slip tanga la mare
Sa ne povestesi ce a zis Victor cand l-a vazut!!!!!!!
Eu am prestat pana acum fursecuri cu stafide,yami,yami
Alice,cuscra mea minunata pusei un filmuletz cu gratioasa balerina
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/?action=view¤t=PB010342.flv
dar nu curgea muzica asa ca....multumesc de intrebarei-a trecut burtica de ..luni,ca dimineata a facut un puseu de 3 scaune dupa care nik pana miercuri,da' febra a mai facut si marti,acum incet incet revenim la mancarea obisnuita....
Cristalina regimul alimentar este sfant ca sa te refaci,acu io n-am glumit cu afinata si afinele-s bune strang burta
pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

n-am mai scris ca am facut mancare speciala...de doua zile m-a lovit gastronomia in tartacuta...in plus am o stare cam nasoala, astia micii amandoi sunt mucosi pana la loc comanda.

vroiam sa -i zic ceva Oliviei, poate si tu si multi altii ti-ai facut despre mine o opinie cum ca as fi o zgripturoaica certareata sau pe aproape, ma rog, ideea e ca chiar daca-s rea de gura uneori macar stiu sa spun "I`m sorry" si chiar e din suflet. Ai dreptate, nu e bine sa ne avem rau cu nimeni, cu atat mai putin cu rudele de prim rang, insa sunt momente in viata cand simti ca mai presus de menajarea sentimentelor acelor persoane predomina interese mai nobile, ca de exemplu sa ai grija ce, cat si cum mananca si se joaca propriul copil.
Poate-s pisaloaga, nu am nevoie sa demonstrez cuiva ca as fi vreo zana, insa nu mi se pare corect sa fiu vazuta intr-o lumina aiurea doar pt ca am luat atitudine. Oricum vad ca nici pana azi mama nu a mai dat vreun semn de viata si daca las dupa ea va tine ranchiuna ani de zile, ma gandesc daca s-o sun eu, insa ma strange-n spate parca s-o fac, cand ma gandesc cat se lasa de imbiata sa revina la normal si cat mai are de reprosat pana la urma crede ca chiar nu are nici o vina. E genul d epersoana pe care dac a o intreaba cineva daca crede ca a gresit ceva vreodata si daca a a avut remuscari, raspunde promt ca n-a gresit niciodata cu nimic in viata ei si n-are de ce sa aiba pareri de rau. De pilda acum la 62 de ani ar divorta ca s0a saturat de tata, ca ii mananca zilele. Si pe tema asta se cearta zile la rand si cu el si cu oricine. Pai il ameninta cu divortul de la 30 de ani si inca tot impreuna sunt, dar tot il ponegreste si-l cicaleste de ma mir ca o mai suporta la cate ii aud urechile.
imi pare asa rau ca ma marcheaza inca prostiile lor, as vrea sa le pot ignora si as vrea sa ...
in fine, ma scuzati ca va spun din casa, poate vi se pare ca nu e normal ce fac

sanatate tuturor si bun venit acasa Mircea si Andries!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana , merci de complimente...stiam eu ca vei fi invidioasa pe tepi Vazut gratioasa balerina! Super!!!!
Roxana ce aveti in plan acum ca sinteti singurei?
Alice notat!
Andries tu intrebi pt Mircea? Eu pe Luca nu l-am cintarit niciodata (doar la dr)..ai poze?
Daria acum am inteles...este ceva ce se serbeaza in partile voastre..

Am vazut si fluturasul Bianca..dulce fluturas! Tu ce mai faci Anca?

La multi ani Carolina!!!
Carmen esti ok?
Felicia voi cum sinteti?

Mergi la inceput