Piticlonti de iulie-august 2004 (236)
Raspunsuri - Pagina 16
Nora__ spune:
Neatza!!![]()
Deci daca nu aveti scripeti,va dau io
Efectiv acum seara alergam prin casa...fiecare vrea ceva de la sufletul meu.Iar io-s bolnava de nu ma vad...aseara cel putin mai aveam un pic si plangeam de rau ce imi era.Ma dureau toate si muceam si tuseam si un inceput de cistita...si dureri de shale...Bine ca am facut doar cistita,s\nu si laringita![]()
Rares e mai bine,nu mai tuseste asa tare,luni iar la control...sper sa fie bine.Maine ma duc la o sfintire de casa la cumnata-mea si stau cu frica in san sa nu o ia Rares iar de la capat.
rares se pare ca a inceput cu pisicitul...de o bucata de timp tot vine la mine si ma iubeste.Azi imi zice: "ce faci,draga mea?....Draga mea...vreau un cadou"
...deci invata sa speculeze sentimentele mele materne![]()
Andries...bine ai venit acasa...ma bucur ca sunteti bine!!sa-ti traiasca feciorasii amandoi!!Sincer...io ma gandeam mai mult la tine,stiam ca bebe va fi bine oricum,dar tu cu probleme tale,ma ingrijorai.Stiu ce inseamna probleme in operatie si ce riscant este cand sunt probleme majore de sanatate.
Ioano...grozava mandra balerina...mai are un pic si o concureaza pe Pavlova
Io as zice sa-i pui si muzica...ar iesi bestial!Dai si tu un fursec?
Gabitz...sanatate si la tine.Tare rau e cu tratament zilnic si mai ales care te rupe la buzunar!!Cum se mai simte Stefanutz?
Olivia darling...mistooooo pozele...si iti sta grozav in mini
Acum am inteles de ce au fost colegii pe spate
Si ma repet...Luca in Batman...e memorabil...ai luat costumul din magazin sau l-ai inchiriat?
alice...ati vandut masina pana la urma?Dai de beut??
Ce face Andreiutzul?Cu ce se mai joaca?
daria...te bucuri ca e we,ai?unde mai plecati iar?Ce se aude cu masina?
Roxa...deci Murphy loveste din nou...cand aveasti si voi vacanta,se imbolnaveste matusa.Oricum...nu stati si noaptea la spital,nu?![]()
Lia...tu ti-ai zis un of,o durere si e de inteles...e greu cu bunicii care rasfata peste masura nepotii si tu ca parinte trebuie sa stai de paza si e normal sa ai grija de ei,chit ca superi parintii,dar te-ai suparat degeaba pe Olivia.Ea a zis strict din punctul ei de vedere,ca ar prefera sa se certe la o adica cu mama,dar...n-o mai are.Si Olivia si Daria,cred ca ar fi fericite sa le calce mama pragul,chit ca nu ar face totul pe placul lor...dar macar si-ar vedea mamele.Asa...sunt singure...si fara ajutor...si cu durere in suflet.Chiar cred ca e dureros sa vada cum noi,celelalte suntem ajutate de mame si ele nu le au.Deci mesajul era: bucurati-va de mame cat le aveti...bune,rele,sunt ale noastre,chit ca ne certam...chit ca multe nu ne convin...dar de abia cand le pierdem,realizam ce greu este.Si eu ma cert cu mama si apoi ne impacam..dar...ma bucur ca EXISTA!!!Si sa nu uitam ca poate in spatele cuvintelor noastre,a parerilor, exista experientele prin care a trecut fiecare...si poate chiar o drama.Si fiecare reactioneaza diferit: unul compatimeste,altul ofera solutii direct,fara sentimentalisme,altul ignora...Probabil ca stilul direct al Oliviei nu prieste tutuor si uneori deranjeaza,dar eu as aprecia sinceritatea si solutiile oferite de mesajele ei.
Deci...multa sanatate copiilor tai,Lio si multa liniste iti doresc!
Carmeeeeeen....ti-a zmuls Pasa,penele, de nu mai dai cu ghierutza pe aici?
Ia baga raport...ce fac pasaruicile,ce face Coco,ce face soacra...ce mancare buna a mai facut...zi tot!
Anca...tare dulce e Bianca...iti vine sa musti din falcutzele alea dolofane!!Dar tu ce mai faci?Ce mai zici de tine?Ce planuri mai ai?
philip....faine poze...si gropitele baiatului sunt tare dulci.Nu mai zic de freza,ca intodeauna mi-a placut stilul.
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
ema spune:
Buna seara la doamne!scuze..eu scriu din pat..si nu m-a descurc deloc cu laptopul...!
So...mult laptic in continuare proaspetei mamici...sa ne spi ce zice Victor!
am vazut poze de la americani...bre mie nu-mi place sarbatoarea asta...io-s o fricoasa...!da pupi e dulce foc...masca tare draguta.
Si fluturasa e superba...iti vine s-o papi incetu cu incetu.
Daria...io nu stiu ce sarbatoare aveti voi la oradea....dar in germania a fost absolut totul inchis..ptr. ca aici 1 nov. e ziua mortilor.stai linistita nu esti singura indoliata de aceasta zi....taticul meu drag in acea zi ar fi implinit frumoasa virsta de 65 de ani....am plins ieri cu clabuci....in loc sa treaca cit de cit durerea...la mine se accentueaza in fiece zi.parca in fiece zi al raegret mai mult.Te iubesc taticule...oriunde ai fi!!!
Nora...nu-i corect....ieri am bolit cam cum spui tu de tine....si nu numai eu...toti din casa.Ne jucam dupa masa cu ricardo pe jos...ca nici nu aveam putere sa stam in picioare....si ce crezi....am adormit toti trei pe carpeta....morti nu alta...zici ca-i casa groazei la noi...cre ca ai trimis ceva saminta de boala la noi....ca nici bine n/ai scris ca ti-e rau ca m-a si apucat.sanatate multa.
Nora__ spune:
ema...arunca samanta inapoi....mama ei de boala calatoare...cred ca m-am apucat de voodoo si nu stiu
Sanatate maxima la voi acolo!!Samburelele sunt bine?
Apropo de gripa,viroze,cica a aparut alta tulpina,mai puternica,decat cea din anii trecuti.....Ricu cum suporta boala?
Caro...La multi ani!!Sa fii sanatoasa,fericita si norocoasa!!
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Dorsilia spune:
Nora, m-ai inteles gresit, nu m-am suparat pe Olivia, sunt de acord cu ea si cu tine...bune, rele nu ni le alegem mamele, si eu chiar tin la ea, faptul ca ma mai enerveaza si ne zicem una-alta pe tema cresterii copilului eu iar ea pe alte teme divagate din nervii momentani, nu denota ca eu as ura-o, pur si simplu am convingerea ca asa e mai bine pt Dan, pt asta nu trebuie sa plece asa intempestiv din casa mea, .... desi trebuie sa recunosc am un mare semn de intrebare de fff mult timp si o durere totodata sufleteasca pt ca eu nu simt ca ea ma iubeste. Nu am simtit niciodata ca ma iubeste. Daca-mi scotocesc mintea de cand eram mica nu-mi aduc aminte nici macar o singura data cand ea mi-a citit o poveste, s-a aplecat peste mine sa ma pupe din senin, sau sa ma ridice in brate fara alt motiv decat ca-i e drag de mine, nu s-a jucat cu mine, nu m-a dus in parc. Imi amintesc cum ma ducea si aducea de la bona, apoi de la gradi, apoi de la scoala, imi punea sa mananc si fie ma trimitea la joaca fie la teme, fie la ceva treaba prin casa cand am mai crescut. Mereu grabita, mereu nervoasa. Tata se juca uneori cu mingea cu mine sau imi citea din carti, ma scotea in parc in weekenduri. Tie personal ti s-ar parea normal sa nu ai amintiri din astea despre mama ta care te-a nascut si crescut? ca eu nu pot efectiv sa stau o ora fara sa-i pupacesc pe astia micii si sa ma cobor la mintea lor. Imi sta, normal, ca un ghimpe, desi am acusi 35 de ani, intrebarea asta in minte: de ce nu ma iubeste ? ea m-a adus pe lume si am fost un copil exemplar, ea sustine asta, de fapt e singura ei lauda la adresa mea de cand ma stiu. Am fost asa greu de iubit ca si copil oare? Singurele momente cand isi indrepta atentia asupra mea era ca sa ma admonesteze pt vreo nota mai mica de 8 si pt ca nu mananc destul. Sau pt ca eram bolnava. Atunci da, ma ingrijea, pana-mi trecea. Dar doamne fereste sa ma fi imbratisat sau pupat. Astea erau rezervate pt marile sarbatori din an. Sa ma ierte cel de sus, daca gresesc dar asta simt in suflet. Si nu, nu am nevoie de compasiune, nu de aia povestecs aici cu voi despre asta, ci pt ca in strafundul mintii mele inca mai caut un raspuns. Am intrebat-o si pe ea odata despre asta si am primit un raspuns sec si ofuscat de genul: da` ce ti-a lipsit, ai avut mancare, haine, o casa curata, ti-am platit bona ca sa nu te dau in cresa, te-am ajutat zilnic la lectii, ti-am luat tot ce ai avut nevoie sa fii in rand cu toti copiii, m-am sacrificat sa te cresc cum am putut mai bine, cum nu am fost eu crescuta ca si copil si tu tot nemultumita esti". Da, ii multumesc pt toate dar o lauda, o mangaiere blanda inainte de culcare si o imbratisare spontana oricand si fara alt motiv decat pura iubire pt copilul tau nu concureaza cu nimic in mintea si sufletul unui copil.
ps. recent m-a socat cand am auzit-o spunand de una singura, si fara alt context intr-una din seri, ...era cu Dea in brate, si o pupa de zor, apoi si pe Dan, si zice "nu stiu de ce imi vine sa-i pup atata, imi sunt tare dragi, stiu ca pe voi (adica pe mine si frate-meu), nu puteam sa va pup, mi se parea aiurea, nu-mi venea deloc sa va pup cand erati mici...
ei bine, am fost atat de surprinsa de marturisirea asta a ei spontana si absolut fara nici un preambul, incat aproape ca a tiuit linistea pt o clipa printre rasetele copiilor mei, nu am putut replica nimic, pur si simplu marturisirea a ramas suspendata cumva in eter si nu a avut nici o continuitate, nici o finalitate...a ramas asa ca un ecou in mintea mea "nu-mi venea deloc sa va pup..."
szivarvany spune:
La muuulti, muuulti ani Carolina ! Sa ai parte de multa sanatate, fericire, bucurii, impliniri si tot binele din lume alaturi de comorile tale si cei dragi tie !
Un we frumos tuturor !
P.S. Kim - super pozele !!!
Noricica, sper in maxim doo saptamani ! Te puuup !
Lia, multi pupici de la Oradea pt voi !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
ema spune:
neata,
La multi ani,Caro!!!!!!!!!!Tot binele din lume,o viata frumoasa si lina.
Nora,Ricu meu,avind in vedere ca nu i-am dat medicamente.....o lungeste...la fel si eu...singurul care a bagat paracetamoale cu aspirina e Mario.....el e mai ok...desi nu e gata nici el.
noh,e a patra zi cind Ricu merge la soacra-mea...ca sa pot stationa in pat.
Lia....eu vreau sa-ti spun ca se poate si mai rau....eu cu mama mea nu ne vorbim de doua luni....deloc.si cu pupatul nepoteilor....aceeasi enigma o are sotul meu...imi spune ca nu-si aminteste ca mama-sa sa-l fi pupat mic fiind...mare nici atit.El de altfel le-a si spus in fata....nu sub forma de repros....ca asa turbati n-au fost nici o clipa dupa el copil fiind.Las ca rod acu covoarele tavalindu-se cu al lor nepot...cit ai ziua de lunga.Eu....n-am vazut pina acum la nimeni....doi bunici care sa-si iubeasca atit de mult nepotul....e ceva de domeniul fanteziei...cum poate transforma un copilas doi oameni in toata firea.Macar Mario spune asa....sunt fericit ca al iubesc amindoi pe ricardo...ca pe mine nu m-au iubit atit de mult...uite ca am crescut si sunt om in toata firea.
Acum am concurs cu soacra-mea...care din noi doua invata copilul mai multe cintece si poezii.ptr. ca o bateam la fund..si-a luat o carticica cu cintecele...si baga tare.Aseara era Ricu in cadita....cind e racit al las in cadita cu apa mai calda ca de obicei.si...imi trece asa o idee....dau chitara jos de pe dulap...si incep a cinta....ce al invatasem si pe el....si ne-a apucat un concert....el in dus in cadita...eu pe covoras zdranganeam de zor.Pina o venit tata-sau....sa ne asiste....care tata-sau l-am multiculturalizat si pe el...l-am invatat in casuta din padure.Deci....daca ne vedea cineva...se cracana de ris...ce trio faceam noi in baie.M-a bucurat cel mai mult figura lui Ricardo la vederea chitarii....i-au sclipit ochii.De multa vreme zacea pe dulap....noh,trebuie sa incep s-o folosesc zilnic..face bine copilului.tre sa fac un filmulet cu ricardo....sa v-a cinte cintecele olandeze,romanesti si ...nemtesti.Mai de una zi al aud....die kleine die große die flip flap flop.....invatat de pe la gradi...pe care le cinta cind e singurel in camera.sau vine la mine si cu o figura ingrozita....pe bune...Wo ist die coconus?si repeta la care eu m-a uit ca proasta la el.....si nu inteleg ce vrea de la mine.isi schimba imediat expresia....incepe sa rida si-mi spune banditeste...Ricardo hat geklapt!adica....ricardo l-a furat!iar o chestie de la gradi...cred ca e un joc ceva.
Va pup...m-a duc sa fac curatenie!
ema spune:
Niste poze de la gradi.....n-am reusit sa prind mare lucru...dar macar asa ca idee:
http://good-times.webshots.com/album/561175497tcxPca
nu stiu daca puteti sa v-a dati seama cit este ricu meu de inalt...poate in poza unde e cu una din doamne la bucataria in miniatura din clasa.E cam cit copii de cinci ani din clasa...am fost acum vreo luna la un tirg si erau chestii de jumping...de alea cu curele pe sub fund si cu niste elastice....copilul sare si al ridica la cinci metri....a vrut si ricu nostru.Scria acolo...copii peste trei ani....insa taica-sau precaut intreaba pe tipul de acolo daca ricu poate sa jumping si el...la care omu....sigur ca da...pai daca are trei ani...e ok..vad ca al dumneavoastra e mare are cinci ani,nu?
Aoleu ce i-a mai placut...mie imi tremurau chilotii pe linga trambulina aia...si ricu meu voia sa se rasuceasca in aer....pacat mare ca n-am avut aparatul sa-l pozez...la inaltime.
ema spune:
Am avut o activitate....adica o dupaamiaza au fost invitati parintii sa confectionam lampioane pentru San Martin.......copii pleaca sa-l caute pe acesta cu faclii si lamppioane.deci a trebuit sa facem impreuna cu copiii nostri....Ricu meu s-a facut numa clei...imi mototolea hirtia.....numa boacane..in final insa am facut un lampion frumos....cred ca l-ati remarcat.Foarte draguta gradinita...un singur lucru m-a nemultumeste....cind vreunul se plictiseste...iese afara in curte sa se joace...fiecare clasa are usa spre curte.Si am inteles ca Ricu meu....e foarte mult pe afara....v-am mai spus ca el cu coloratu...decupatu...mai subtire.Cum altfel...daca afara e raiu pe pamint cu roti de camioane...groapa cu nisip imensa...si multe alte tentatii...
g_ioana spune:
LA MULTI ANI CAROLINA!!!!SA FI FERICITA SI IUBITA SI SA AI NUMAI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!!PUPATURI DULCi

Te asteptam sa semnezi condicutza sa ne povestesti ce pozne mai face Alle,cum ii merge Feliciei la scoala si sa pui poze de la petrecere!!!

Ema,pupam samburelele si tinem pumnii sa-ti treaca repede raceala...sunt superbe pozele,are niste ochisori Ricu
iar gradi arata ca-n povesti...acu' sincera io va invidiez cel mai tare pentru verdeatza multa si deci aerul curat ,ceea ce la noi lipseste cu desavarsire
.....cand ai tim si poti mai scrie odata reteta aia pentru masca de par,pentru regenerare
Noricico deci azi ai program de mancare si beut las ca-ti trece raceala cu un Martini
.....btw si io ma intrebam pe unde umbla Carmencita,io sper sa fie in tzarile calde
si ca tot familionul este ok.
Vivia si io zic ca Noricica colegii erau pe spate de la tinuta ta si nu de la placinta cu dovleac
.....acu' sincer o sa cam duceti lipsa in romanika de manifstari din astea![]()
La noi este soare cu dintzii,suntem singurele ca tati este la meci,am prestat un pic de curatenie,plimbare prin parc cu hranit porumbeii si acum nani,sa edem ce prestam dupa....
hai sa avem un weeek-end placut,pupicei
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

&andreea