Piticlonti de iulie-august 2004 (236)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile bune, este adevarat ca si mie mi-a fost frica,, iar lui Gicu si mai si, trompele le-am legat la insistentele lui, acum revin cu partea a doua...cand am venit acasa...Victor era in vizita si l-am adus dupa ce m-am instalat eu acasa, cand l-a vazut a spus "ce bebelus dragalas", apoi m-a vazut pe mine si "mai ai un bebelus in burtica? inca un bebelus????" doar aveam o burtica asa de vreo 5 luni...acum deja e mult mai retrasa, azi am vazut ca buricul si-a reluat forma inauntru. La mine incizia la piele e cusuta intradermic, nenea doftorul a fost boier la faza asta ca am fost singura cusuta asa.
Dupa aceea Victor a venit cu jucariile lui preferate sa i le arate lui "bebe", cand l-am vazut ca isi aduce martinelul sa il dea lui Mircea am ramas impresionata, apoi a vrut sa-l ia cu el in pat, in fine...apoi a vrut sa se urce in capul lui, trebuie sa avem in vedere ca eu totusi nu vreau sa intru in clubul Cristalinei deci i-am taiat-o scurt si i-am spus ca Mircea e frat'su, nicidecum o jucarie plus inca vreo trei, patru texte pe care le-am invatat in spital de la psiholoaga sefa (Filantropia are psiholog pentru mame, el se ocupa mai ales de preventia abandonului, eu l-am agatat pentru relatia dintre frati) si urmarea a fost ca a inteles. A inteles dar nu prea ii convine ca nu il lasam sa faca cu dl. Mirciulescu tot ce-si doreste el. A vrut sa ii faca el baie. Noi jucam doua roluri, ca de obicei eu sunt aia care nu-i da voie sa faca diverse si ta'su ii da voie sa "fie de ajutor". Ajutor, ajutor, dar eu tot trebuie sa fiu foarte vigilenta. de exemplu Gicu ma cheama pe mine ca ii e foame lui Mircea, apare Victor in mega viteza cu un biscuit sa i-l bage pe gat!! Sau ii facea "entertainment' cu niste zdranganele, ala mic urla, Victor s-a gandit ca poate nu aude bine si a apropiat zdranganeaua aia de urechea lui de era sa-i dea una cu jucaria in cap!! Una peste alta situatia este sub control, singura chestie pe care inca nu am rezolvat-o este cum sa-l fac pe Victor sa vorbeasca mai incet. Am inceput sa vb noi in soapta si prin imitatie a inceput si el sa vb incet.
In rest ce sa spun, Mirciulescu ma dispera cu kk de sapte ori pe zi, cate-o sparcaitura, dar care trebuie curatata, a avut in spital un eritem fesier de toata frumusetea...s-o bag eu undeva pe o anume asistenta ca l-a lasat cu cacatul la fund, noroc ca am venit eu pe neasteptate si am dezbracat copilul si am parat-o la doctor, mi l-au tratat si am venit acasa aproape ok, dar tot trebuie sa prestez la schimbat non stop. Pielea asta blonda e foarte estetica, dar frate nici macar pipi in pampers nu suporta, cum se pisa cum plange. Kk nu mai zic... e jale. Sper sa fie si o parte buna in chestia asta, poate il invat la oala la fel de repede ca pe Victor.
A mai fost o faza de tot rasul...cand Victor l-a vazut pe Mircea cum se "mufeaza" si trage a tipat "aoleu" si-a acoperit ochii si a plecat din camera. pe urma a vrut sa vada si el pe unde a iesit bebelusul, i-am aratat plaga (care arata foarte bine ca altfel nu i-o aratam) si a zis "ohhh" si ma mangaia...cred ca el isi imagineaza ca eu am suferit cam mult pentru Mirciulica.
Andries
Andries spune:
hai ca ma duc sa fac poze la copil ...e asa slaaab...n-are pic de carne pe el, numai capul si gura de el, arata ca un paianjen cu cap
Victor arata ca o maimutza, asta e si mai si ...totusi ai putea spune ca 2950 fata de 2700 nu ar trebui sa fie mare diferenta, dar este, mi-a scazut la 2450. Cantar imi cumpar pentru Gicu, sa stea el sa il cantareasca, de ieri ma bate la cap sa ii dau completare si eu nu vreau. I-am promis ca ii dau completare daca nu creste in 2 saptamani macar 300g.
Andries
ema spune:
Ioana,imi cer un milion de scuze...stiam ca am uitat ceva.Deci eu asa fac...o lingurita de ulei de ricin,o lingurita de ulei de mesline,una de vit.A(gasesti la sticlute sub denumirea de acetat de retinol in farmacii)si un galbenus de ou
le amesteci pe toate...nu mult pina se incorporeaza si arata cam ca o maioneza.Frictionezi cu maioneza asta pielea capului.pe urma pui o folie de plastic in cap...si stai patru ore.sau....numai doua dar trebuie sa pui un prosop cald peste folie.eu fac asa...ud un prosop,al storc bine...si-l pun in microvele.Ptr. 1 min..Al scot si infasor capul...peste folie.Dupa 15 min. al incalzesc iar...ideea ca la cald au efect mai intens toate uleiurile astea.Chestia asta eu o fac simbata.Iar marti sau miercuri....frictionez pielea capului cu o fiola de vit C,o las juma de ora si m-a spal.asta tratament fac eu...jur ca-mi cade parul ingrozitor de mult....dar la fel jur e ca...la desime nu se cunoaste
am ditamai claia....cu toate ca-mi cade fff mult.eu zic sa incerci macar o luna.plus ca....creste foarte repede.Succes
szivarvany spune:
Pupam Ricu si pe mama ei :-) Vazut poze :-)
Si sar`na de reteta de masca pt par ! Uite unde ne plimbam noi diseara, pana la farmacie, desi am zis ca io nu ies ... :-)))
Andries - revin doar sa vad feciorii in poze, daca zici ca te pui pe treaba !
Pup gashka !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Dorsilia spune:
Ema, cum se simt samburelele? eu zic ca vor fi fete 100%, amandoua. Sa stii ca am tras si eu cu ochii la reteta ta de regenerare capilara, singura mentiune e ca aici la TM nu gasesc fiole de vit C nicaieri, trebuie sa comand de pe la gioana, cred, daca o vrea sa-mi trimita, sau de pe net daca identific o sursa. Pe mine ma intere sa creasca mai reoede parul, ca am facut bine si l-am tuns cam scurtut, adica ea coafeza nu a tinut cont cA parul meu nu e drept si ud fiind l-a taiat dar apoi uscat s-a ridicat cam mult peste asteptarile si preferintele mele :-) Vazut poze cu Ricu, e chiar fff inalt pt varsta lui, cati cm are ? Si vad ca se simte excelent la gradi, brava voua. Cu mami tau, ce sa zic? Nu e acolo cu voi, va vedeti rar, cum sa nu va vorbiti de doua luni? Nu e Serban la ea? Cu el vorbesti? Daca crezi ca-s ca musca-n lapte cu intrebarile astea ignora-ma, pur si simplu eu am ajuns sa ma simt asa familiara cu voi incat poate uneori prea le zic la modul la care numai in familie le poti zice fara sa se atace si suspicioneze nimeni de altceva. Azi am facut un pas inainte eu si-am sunat-o pe mama. Eu nu suport tensiunile si tacerile si prefer sa le demontez. Stiu ca ea nu ar fi facut-o nici peste luni de zile, ei bine, eu n-am atata mandrie, e timp pierdut aiurea timpul in care stai suparat cu cineva, asa cred eu. Am sunat-o si am povestit despre copii, despre altele, parea sa nu mai fie suparata, n-am abordat subiecte sensibile, n-am dat si nici cerut explicatii, pur si simplu am vorbit.
Si eu ma bucur ca ii iubeste pe copiii mei atata, iar tatal meu e topit dupa Andreea, spune ca asa un copil bun si bland n-a vazut. E tare lipicioasa si stie sa intre sub pielea omului imediat, Dan e putin mai distant, cere mai mult efort pana sa se apropie de cineva.
ce mai vroiam sa zic? am uitat...revin later
ps: stiu ca-s datoare niste pozici si eu, uite chiar asta seara le prepar
Daria, va pupam si noi!
Copiii mei, tot muciosi sunt, azi a fost caldut, 12 gr si soare si am facut greseala sa-i plimb 2 ore pe afara, ca nu-i mai scosesem de joi, i-am adus acasa si mai muciosi si mai infundati, abia ii desfundasem rezonabil si acu uite ce-am rezolvat
ema spune:
scuze Lia...problemele mele sunt foarte grave...imi pare rau dar nu pot scrie de ce am ajuns la asta.Pot insa sa te asigur...ca am motive intemeiate.Ricu e f inalt...al suspectez de 1.10m.Pina ajunge la 2m...mai are destul.
Dorsilia spune:
Ema, in viziunea mea, dar repet, e a mea si nu o cer acceptata de cei din jur, problemele foarte grave, sunt reprezentate de boala si moarte, doamne fereste, restul mi se par deranjante dar rezolvabile cu vointa si toleranta, eventual si cu mici compromisuri ce nu fisureaza stima de sine.
Intradevar nu-mi pot imagina gravitatea de care vorbesti, chiar nu pot. Ai o viata minunata si o figura foarte senina (din foto), doi copii frumosi si destepti, esti din nou insarcinata cu un barbat inteleg care merita sa-l iubesti, si il iubesti, esti respectata de socri, ai o situatie buna, esti si sanatoasa .... asta e partea plina a paharului vietii tael ce a razbatut pana la mine din mesajele postate aici. Nici o clipa nu mi-am imaginat ca ai avea probleme grave ...sper sa le depasesti insa, oricare ar fi
pako spune:
Multe felicitari Andries...sa-ti traiasca baieteii!Sa ai o viata fericita si multe bucurii alaturi de ei!Refacere rapida dupa sarcina!
Am mai citit pe sarite...imi pare rau ca nu mai pot fi activa pe forum, momentan trec printr-o perioada mai grea...cu mutatul de domiciliu, cu sanatatea mai ales...Pana sa plec din tm mi-am facut un papanicolau si se pare ca rezultatul nu e prea bun...am pap3 si sunt putin speriata.Am incercat sa-mi fac o programare la dr. badea m. dar pentru anul asta nu mai sunt locuri iar la mine nu trebuie amanare.Dupa multe cautari pe net am reusit sa-mi fac o programare vineri pe 9 la dr.anghelescu mihaela la 'medical city'.Asa ca sunt cu stresu' cat casa....
suntem toti raciti, cu muci...andreea chiar are putin temp. ridicata...bb, eu, socra-miu...stranutam si mucim.Mai sunt suparata si ca nu prea imi place ce gasesc pe aici in domeniul mobila, a trebuit sa mai fac si compromisuri...bine ca a intrat frigiderul pe usa din bucatarie ca altfel puneam sa se sparga peretele si nu-l lasam pe hol cum ma luau peste picior berbantii familiei...
Andries, cu tipatul e boala grea...o sa se obijnuiasca Mircea ca nu are incotro.La noi Andreea a inceput sa se mai "domesticeasca" cu bbLiviu...o sa fie mai usor cand poate comunica impreuna...pana atunci iti doresc nervi de otel....pupici
szivarvany spune:
Pako,
muuulta, muuulta sanatate la voi ! Eu sper ca rezultatul tau sa fie unul bun, daca te pot ajuta cumva sa-mi spui ! Prietena mea, care a facut conizatia anul trecut la Cluj, tot pt un Pap3, e cea care a nascut bb3 :-) Deci totul e ok !!!
Ema,
nu pot sa cred ce citesc despre tine si mama ta ... eu sper sa reusiti sa rezolvati, orice ar fi!
Lia,
io inca astept pozili cu frumosii tai ! Sper ca sunteti bine !
Andries,
ce -ti fac feciorii ?
Kro,
pe unde sunteti ? ...
Si pun absent schimbul 3 :-)
Noi acum am sosit de la teatru, piesa grea, dar am rrezistat si chiar ne-a placut !
O duminica frumoasa !
Daca aveti soare, trimiteti si aici, la noi plouaaaa crunt ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
neatza:)) si noi am fost la teatru,la piesa "De ziua lui Pinochio", mandra a fost in extaz,cand plecam mai urma o piesa si nu vrea sa iasa din sala ca vrea sa o mai vada si pe aia![]()
Felicia multe
tinem pumnii sa fie bine si eu am avut prin 2000 o rana pe col cu ppn3 si am inceput tratamentul cu obiectivul sa ajung la 2 si sa ma cauterizeze,dar in urma tratamentului medicamentos si naturist am scapat fara,iar acum nu mai am nik
Ema multumesc mult,am notat,sper sa gasesc vointa sa ma apuc de treaba....Lia daca gasesc vit C la noi iti spun si-ti livrez si tie,pupici
hai ca se trezi cupilu si ma cheama la datorie...eu tot astept pozele alea cu piticii![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele