Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumesc mult de urari, fetelor. Sunteti foarte dragute!
Poze cu nepotica, vom face dupa ce va veni acasa. Speram ca asta sa se intample maine sau poimaine.
Doresc muuulta sanatate Nataliei, Iuliei, Alexiei si tuturor celor bolnaviori, mici si mari.

Adelina si Albert Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Meems ,happy b-day !!!Sa fii sanatoasa ,fericita si iubita ,distractie placuta!!

Am pus citeva poze mai recente cu tero ,nu's cine stie ce ,toate in casa ,facute de plictiseala :))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, ce joc pe pc, ca deja neuronul mi s-a imbacsit in panze de paiajen. Azi am facut-o lata, am patit rusinea internet-istului: am blocat serviciul Raiffeisen online, ca in urma cu cateva zile am schimbat parola (mi-au cerut-o ei, ca tb schimbata periodic) si azi mi-am dat seama ca a uitat care e parola. Am incercat de 3 ori si evident ca am blocat contul Asa ca am pierdut vremea pe la banca Urasc chestia asta!

Pe de alta parte, a fost si Doru azi la Real, mama, cata lume nebuna. Apropo, Madau eu am un tricou la tine nici nu ti l-am platit, sa stii ca inca il mai vreau. Poate cand mai mergi la cumparaturi i-l dai lui Doru.

Mama e bine, maine o externeaza de tot, iar rezultatele biopsiei ies abia peste 2 saptamani, sper sa fie ok.

Lavi multa sanatate Nataliciului! Sper ca Omronul sa-l fi luat de la firma distribuitoare ca e mai ieftin, nu? Ca mie mi-a dat drS pontul.

Fetelor, cu aerosolii nu e chiar asa de simplu. Mie dr S mi-a zis ca de la mine putere sa folosesc doar ser fiziologic. Asistentele din sectia lui spuneau ca au vazut detsui copii veniti in starea grava (chiar unul cica intrase in stop respirator) ca pusesera parintii diverse in aparat. Din cae stiu eu, dexaometozona trebuie dozata cum trebuie.
Mai e o mamica in Poli careia dr i-a prescris aerosoli cu Fluimucil (de fapt baietelului, evident).

Meems LA MULTI ANI!

Mandy wow, ce dragut e "ciuful" de Kriszi, aare o fatzuca de baietel pus pe sotii Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mama denaturata ce sunt...i-am dat alexiei o bucata de mar direct in mana si tipa de zor." fafufie..pe fafufie".
e mult mai bine la stomacel, furazolidonul si-a facut efectul.are pofta de mancare de ma sperie si nici febra nu a mai facut.recunosc in fata adunarii generale ca i-am dat tnuva cu piersici si este posibil sa fi facut de la el???

tania, ...eu citesc cu placere pe toata lumea si de multe ori uit ce vreau sa spun si imi aduc aminte peste catvea zile si spun atunci.imi suteti atat de dragi toate ca nu pot sa nu recunosc ca am devenit dependent on...

noki, gata am venit si yo de la "seviciu"...bani nu am deci stam in casa. Chiar asa ....cum tocmai tu ai pus asa link??Ce ai ales pana la urmaa?

[red]miri[red], hi hi fii-mea este terorizata de el..umbla prin auchan. iti spun de vad ceva.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems, La Multi Ani!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, unde ati vazut o tablita magneticamai zdravana, care sa nu se rupa la primii nervi ai Ilincai? Ca am vazut samata la un baietel si a fost innebunita dupa chestie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

feli nervi are si lexi la greu...si a busit bine tabla...a rezistat eroic , costa numai 11 lei si se gaseste in auchan. de vrei mai scumpa si mai cu figuri tot in auchan gasesti dar merge spre 100 lei, parerrea mea este ca nu face.

BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

feli eu am luat ptr d cu cifre cu magnet, de la selgros cam 15 lei.marime-format A4, rezista la nervi, care se pare ca-s la moda.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maine dimineata vine doctorul, ca sa fiu eu singura ca e din gat fornaiala si nu din piept. Si sa-mi dea o medicatie clara-clara, ca acum o doftoricesc eu dupa metodele mele+ale doctorului dar date in alta situatie.

Roxi, goood news! Nu cred sa fie de la Tnuva, ca Mimmy ii da Dariei, care la randul ei e ff sensibila si nu are nimik de la el.Mai scaneaza memoria pentru eventualele cauze de entero.
Mai descrie odata tablita aia...ce piese are de pus pe ea???

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

SE POARTA NERVII in culorile colectiri de toaman iarna 2005!!!
noki, e simpla si are doua stampile un iepuras si parca un catel..in rest creionul cu care scrie la greu.
a venit si tati acasa acum si imi face nervi, revin.

BUBU

Mergi la inceput