Colectia de toamna-iarna 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Nervi...pai daca Ili are "nervi", inseamna ca Sarah e maniaco-depresiva!
Feli- nasoale drumurile astea inutile...cauzate de neatentie. Asa si mama ieri - si-a scapat o lucrare dentara e jos pe gresie dupa ce a spalat-o si normal ca i s-a spart in 2.
Am facut adineauri mere coapte cu scortisoara deasupra. M-am rugat cu cerul si pamantul de fii-mea sa guste. Nu a fost chip...tot "daurtzel" a fost mai bun.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mandyksch spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele. Mai am o gramada dar am PC-ul cam naspa acasa si dureaza mult pana ce le pun.
Tortul/torturile au fost facute de mama. Ea face defapt prajituri/torturi si pentru vanzare.Nu ma intrebati cate kg a avut ca habar nu am, dar avea vreo 50 cm lungime si ama vut doua bucati.
Si a fost yammi-yammi.
Felicia, multa sanatate mamei tale. Pup de asemenea si bebeii bolnaviori si sper sa isi revina repede. Kriszti vad ca se tine bine, de vreo doua luni am inceput sa ii dau din nou catina. Stau sa ma gandesc daca nu ar fi bine sa iau si eu.
Va doresc o noapte buna. Sper sa doarma Kriszti ca in ultima vreme cam la doua nopti se trezeste de 2-3 ori. Sambata nopatea-cand s-a schimbat ceasul a dormit super bine, fara nicio trezire de la 9 seara la 9 dimineata.In schimb noaptea trecuta...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
hello,
mai, care mai vreti gradinita si va este ok zona c.a.rosetti-lascar catargiu, gradinita asta a lui nichita este super, o recomand. daca mananca nichita....si e plina de jucarele si sunt dragute educatoarele. directoarea a fost educatoare 20 de ani.
e ziua lui meemsulet? LA MUUUUULTI ANI, SA TRAIESTI!
MULTUMESC DIN SUFLET DE INFORMATIILE CU aerosolii. felicia, am retinut, o sa- cumpar si pun ser fiziologic pt "intretinere" si cand are problema ceva , sun pediatrul pt alte substante. mai, noi avem salin, face bine, dar nu e cava spectaculos. cred ca ar trebui sa schimb placile de sare inauntru, dar nu stiu de unde sa cumpar. parca era un site, ia sa caut. ma duk la bibe
ne-am dezlegat si noi limba putin, spune cum il cheama de azi. a mai zis poa la ploua si chia la cheie.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Noki cum de-am uitat multa sanatate Sarariuciului, sa scapati repede de belea
Roxi of, rar ajung eu in Auchan. Poate gasesc in alta parte.
Anda daca e chiar aparatul SALIN, iti zice Doru care e site-ul. Avem si noi, si ni se pare ok. Dar nu ne asteptam la minuni.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
of, am cantarit copilul, 12.300. inainte de gradinita infecta avea 12.400~12.450 cam asa. nu a recuperat deci, dar mcar n-a mai slabit dupa ultima scadere ingrozitoare de la gradinita naspa.
sa laud maimutelul mic: l-am lasat la tataie si mamaie de la ora 20 pana la 20:30, sa se mai joace cu ei. cand l-am lasat veneam de afara, deci l-am lasat in haine de exterior. cobor dupa el la 20:30 si strig in hol, sa nu mai intru incaltata dupa el, la mama in casa: nichita , hai sa facem baie! in general vine la prima sau a doua strigare de la joc. a venit la a treia strigare. de ce? a venit cu pantofii, geaca si caciulita in maini! maica-mea ramasese muta, cica cand m-a auzit hai la baie, s-a uitat prin sufragerie pe la maica-mea unde ii sunt hainele de afara si le-a cules ordonat. stia ca mergem sus, acasa la noi, nu mergem afara, mereu il las la ai mei intre 20 si 20:30 si totusi, fara sa-i spuna nimeni, si-a luat toate acareturile, sa nu mai umble maica-mea sau eu dupa ele prin casa...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Anda77, ma bucur ca e ok Nichita. SA dea Domnul s afie asa si pe viitor! Si de-amu, la astuparea urechilor cu tine!
Feli, saru-mana!
La noi e eveniment: a venit Adila la 20.30 si se joaca cu Sarah.Fatza de orele 2 si respectiv 3 noaptea serile trecute, e o diferenta, nu?
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Anda dar atat are si Ili (ma rog, undeva peste 12 ca nu ma mai uit la sutele de grame). Deci e f bine, ce mai vrei de la copil?
Noki la cat mai multe seri din acestea!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
eu cred ca exista un site paralel ptr tatici de colectie unde se pun de acord ce sa ne faca.si al meu s-a jucat cu fi-su mai mult in seara asta. bine ca dupa juma de ora de joaca s-a retras la calculator, asta dupa ce i-a dat lu fi-su paharul cu "bateiiii".
tot am scris de tabla aia de la ikea, arata ca un sevalet. nu si-a dat nimeni cu parerea. in afara de Victoras-pictoras nu i se mai potriveste nimanui? de ce nu va place? ocupa loc mult?
Mirela si David - 23.12.2005
miri__b spune:
voi tot scrieti metalica si eu inteleg magnetica ce va place sa lasati omul in prostia lui!
Mirela si David - 23.12.2005
anda77 spune:
mirela, cu ce se scrie pe tabla? cu creta sau gen de carioci?
ca fiu-meu, de lenes, nu scrie decat cu carioci, a incercat creta pe jos si n-a vrut ca nu merge usor. de preferat carioci permanente pe blatul mesei din bucatarie.
mami de poet(09.12.2005)