Colectia de toamna-iarna 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 14
helep spune:

Salutam colectia si cu multa intarziere Maia ureaza tuturor copilutilor care au inceput sa-si serbeze zilele de nastere deja,La multi ani si la cat mai multe jucarii !!!
Roxi - In primul rand condoleante pt pierderea socrului
.
Maia dupa cum intrebai n-as putea spune ca sa obisnuit cu bunicile noi si e din ce in ce mai lipita de mine. Iar eu cu serviciul... stau
.
Scuze fetelor ca nu am apucat sa citesc decat in mare viteza ultimul subiect, deci mare lucru nu stiu ce s-a intamplat in absenta mea.
Am pus in graba si vreo cateva poze din vacanta. Scuze ca n-am avut timp de comentarii..
Mexic Oct 2007
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
Poze MAIA 2007
anda77 spune:
helep, bine ai revenit, frumoasa vacanta voastra!
feli, da, salin e-original:), care e site-ul?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ce greeeeu era...:)) dar n-am mai cautat pe google dk ai zis ca-mi dai tu mura in gura:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Anda aia sevalet are 2 fete, una ptr creta si cealalta ptr carioci. mi-a placut ca avea si un stativ unde sa tii carioci, alea alea, si hartia era un sul din care trageai ,sigur e mai ieftina decat un bloc de desen.tot fac lobby ptr ea, parca am comision
, dar din pacate al meu nu deseneaza decat din an in paste si numai pe canapea, care apropos nu s-a curatat.
Mirela si David - 23.12.2005
miri__b spune:
Helep tare sexoasa mai esti!
si don`soara tare eleganta.
Mirela si David - 23.12.2005
cica se da lege in ianuarie ca poti sta in CIC pana face copilul 3 ani.Camelia te bagi?celelalte nu stiu dc ne incadram. a mai auzit cineva de asta?
madau spune:
Seara buna
In fine am ajuns si eu la PC, copilul doarme, si eu incerc sa ma relaxez nitel, am avut o zi plina plina
Roxi nu-i fac crochete, cred ca te refereai la baghetele din mozzarela pe care i le iau de la Real sau Cora....de alea e dependenta. Si de ciorba![]()
Noki daca iti dau eu
te superi? Pai alea-s situri sa le pui aici? Vrei sa moara gura mea de pofta?
Helep bine te-ai intors. Acum mi-am adus aminte ca am promis ca merg la prietena ta si ca o nesimtita ce sunt, am sunat-o si n-am apucat sa ajung nici acum

Feli trebuie sa caut intai tricoul..a facut Marius curat in sifonier 
Meems 

Cuscra poze ceva, nimic?
Tablita eu am luat una magnetica, mare cat o coala A4 cu litere, cifre si semne de punctuatie. De la REAL, pana in 30 ron. Foarte buna, o recomand. Daca mai vrea cineva, va fac poza s-o vedeti si ma pot uita cat e exact, v-o iau si facem cumva sa ne vedem
Vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat bineinteles 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
meems spune:
Mai fetelor, sunteti totale!! Va multumesc din suflet pentru urari, si celor care mi le-ati facut aici pe forum, si celor de pe mess. M-ati facut sa ma simt speciala 
xandra28 spune:
meems, intru si eu la spartul targului sa-ti urez la multi aaaaniii!!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
La multi ani, Meems !!

Sa aveti parte numai de bucurii si fericire!
Anda, ce zici, pantofi www.laredoute.fr/vente-escarpins-la-redoute-creation.aspx?productid=324127746&documentid=201207&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">de genul asta sunt in tendinte? ![]()