Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Salutam colectia si cu multa intarziere Maia ureaza tuturor copilutilor care au inceput sa-si serbeze zilele de nastere deja,La multi ani si la cat mai multe jucarii !!!
Roxi - In primul rand condoleante pt pierderea socrului .
Maia dupa cum intrebai n-as putea spune ca sa obisnuit cu bunicile noi si e din ce in ce mai lipita de mine. Iar eu cu serviciul... stau .

Scuze fetelor ca nu am apucat sa citesc decat in mare viteza ultimul subiect, deci mare lucru nu stiu ce s-a intamplat in absenta mea.

Am pus in graba si vreo cateva poze din vacanta. Scuze ca n-am avut timp de comentarii..
Mexic Oct 2007

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)

Poze MAIA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

helep, bine ai revenit, frumoasa vacanta voastra!
feli, da, salin e-original:), care e site-ul?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

www.salin.ro

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce greeeeu era...:)) dar n-am mai cautat pe google dk ai zis ca-mi dai tu mura in gura:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda aia sevalet are 2 fete, una ptr creta si cealalta ptr carioci. mi-a placut ca avea si un stativ unde sa tii carioci, alea alea, si hartia era un sul din care trageai ,sigur e mai ieftina decat un bloc de desen.tot fac lobby ptr ea, parca am comision, dar din pacate al meu nu deseneaza decat din an in paste si numai pe canapea, care apropos nu s-a curatat.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Helep tare sexoasa mai esti!si don`soara tare eleganta.

Mirela si David - 23.12.2005

cica se da lege in ianuarie ca poti sta in CIC pana face copilul 3 ani.Camelia te bagi?celelalte nu stiu dc ne incadram. a mai auzit cineva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Seara buna

In fine am ajuns si eu la PC, copilul doarme, si eu incerc sa ma relaxez nitel, am avut o zi plina plina

Roxi nu-i fac crochete, cred ca te refereai la baghetele din mozzarela pe care i le iau de la Real sau Cora....de alea e dependenta. Si de ciorba

Noki daca iti dau eu te superi? Pai alea-s situri sa le pui aici? Vrei sa moara gura mea de pofta?

Helep bine te-ai intors. Acum mi-am adus aminte ca am promis ca merg la prietena ta si ca o nesimtita ce sunt, am sunat-o si n-am apucat sa ajung nici acum

Feli trebuie sa caut intai tricoul..a facut Marius curat in sifonier

Meems

Cuscra poze ceva, nimic?

Tablita eu am luat una magnetica, mare cat o coala A4 cu litere, cifre si semne de punctuatie. De la REAL, pana in 30 ron. Foarte buna, o recomand. Daca mai vrea cineva, va fac poza s-o vedeti si ma pot uita cat e exact, v-o iau si facem cumva sa ne vedem

Vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat bineinteles

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai fetelor, sunteti totale!! Va multumesc din suflet pentru urari, si celor care mi le-ati facut aici pe forum, si celor de pe mess. M-ati facut sa ma simt speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

meems, intru si eu la spartul targului sa-ti urez la multi aaaaniii!!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Meems !!
Sa aveti parte numai de bucurii si fericire!

Anda, ce zici, pantofi www.laredoute.fr/vente-escarpins-la-redoute-creation.aspx?productid=324127746&documentid=201207&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">de genul asta sunt in tendinte?

Mergi la inceput