Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maria-alexia, nu prea. e pe sfarsite talpa ortopedica subtiata pe laturi, ca nu zic ca e moarta de tot.
in tendinte sunt astia: http://www.laredoute.fr/vente-salomes-mellow-yellow.aspx?productid=324125563&documentid=201207&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sau astia: http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-la-redoute-creation.aspx?productid=324118158&documentid=207607&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
la cizme vad ca stau bine astia laredoute. ia sa fac si io un shoping frantuzesc. io nu m-am bagat pana acum pe comenzile astea. cum vi se par produsele? calitatea, de asta intreb?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Aha... pacat, ca erau comozi. Nu stiu de ce retinusem ca ai ochit vreo 60% pantofi de genul asta, probabil n-am inteles bine...

Arata super pantofii bleu-marin, cei bej sunt insa sintetici si cu siguranta arata mai prost in realitate decat in poza...

Cu LR, concluzia mea personala e asa: produsele de copii sunt super, merita absolut.
La cele de adulti, cat dai atata face. Adica poti lua chestii "de consum" super-ieftine (tricouri, trening-uri, pulovere etc), la cele scumpe risti sa nu nimeresti marimea, modelul, materialul etc. Sa trimiti inapoi e crima curata la ce preturi au la posta si atunci te chinui sa le mariti...
Iarasi merita produsele sport, au preturi super fata de magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!

Abia ne-am intors de afara ,e tare frumos dar aveam treaba acasa si a trebuit sa ne intoarcem intr-o ora ,poate iesim dupa nani.
Fetele ,am nimerit si io Pampers cu elastic ,d'aia made in Poland ,in Billa i-am gasit ,sint si ieftini 50 ron bax-ul ,dau o fuga mai pe seara sa iau mai multi ,sint tare misto.

Cuscra ,am pus citeva poze mai noute

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello si buna dimineata colectie.
Se vede treaba ca aseara a fost seara taticilor, ca si la noi a venit elementul masculin acasa si s-a jucat cu progenitura, motiv de liniste pentru mine si ocazie super sa revad cateva secvante din filmul meu preferat. Dupa cum se poate citi printre randuri sunt foarte vesela ca mi-a venit sotul acasa, ca mai are si copilul un exemplu masculin in jur.
Apropo de tendinte am primit cadpuri pe cinste, atat eu cat si Titi, insa in ciuda satisfactiilor materiale avute, Goerge nu va mai pleca singur never-ever, sic dixit.
Regret nespus ca gasca de bolnaviori se extinde, de asemena imi fac mea culpa ca de nervi nu am intrat sa urez cum se cuvine srbatoritilor, o sa imi iau revansa azi.
eu an de invatat, poate de data asta reusesc sa ma tin tare si sa realizez ce mi-am propus, om vedea, daca iese bine, va spun...Pe la sfarsitul saptamanii trebuie sa se concretizeze ceva favorabil sau nu, vom vedea.
ma duc sa studiez dar stau cu ochii pe voi.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Gata ,am pus pus vreo 4-5 poze facute azi ,sa vedeti cita burtica a facut fi'miu:)
Helep ,frumoase poze

Am uitat sa va zic ,fi'miu bea din cana de vreo 2 sapt. ,singur ,fara sa curga pe el ,ba chiarimi refuza canita cu cioc mai nou ,imi cere ,,cana mae''

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madutza am fost la Billa dupa pampers si am luat 2 baxuri. Nu au elastic......S-au tampit astia de la Pampers, cand au cand n-au deja m-am saturat sa scotocesc pin rafturi sa vad unde sunt facuti...Da sa le faca naiba la fel ca e deja prea mult pentru mine sa ma stresez si pentru scutece.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

se pare ca nu cititi ce scriu, ceea ce ma enerveaza:)
am luat pampers made in poland, cum mi-ati zis, din mega image si n-au elastic. ati auzit? N-AU!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Aceeasi chestie cu uite-elasticul, nu-i elasticul s-a intamplat la pampers si anul trecut, pana la urma nu mai stiai care lot e bun si care nu .
Recomand sa treceti la alte marci, gen Libero, Happy, care au intotdeauna elastic. Noi acum suntem ultra-multumiti de Happy, plus ca sunt aproape la jumatate ca pret.

Mergi la inceput

Eu am luat ieri de la Billa din Dr .Taberei ,au elastic ,sint made in Poland dar cred ca e doar un lot asa am patit si anul trecut ,am luat 2 bax-uri cu elastic iar cind m-am dus sa mai iau ,tot facuti in Polonia nu mai aveau
Mai pe seara cind ajung eu din nou la Billa parca vad ca nu mai gasesc d'astia buni ,poate ma enervez si desfac un bax sa vad de care sint ,daca ma vedeti la stirile Protv ,sa nu va mirati :))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda nu citisi ce scrise Madutza? ea a luat Poland cu elastic din billa, dupa ea a luat Miha tot de acolo, tot Poland dar fara elastic. la dracu cu ei. chiar ca sa stai acu sa alergi prin Buc dupa pamepersi, mai ales sa platesti 2 si sa cumperi unul...
unde sa merg sa-mi iau un costum office?tineti cont si de gabarit rog raspuns urgent ca plec de akas.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput