Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu sunt intr-o pasa 'telectuala ultra-proasta, nu-mi iese nimic la serviciu, nu ma pot concentra etc. O fi bb2 care si-a insusit jumatate din jumatatea de neuroni ramasa, o fi altceva, cert e ca deja imi fac calculele cu prenatalul

si tocmai am inceput un proiect care pe langa ca e nasol si prost specificat (= premisa esentiala de esec ), mai are si deadline fff apropiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, fix aceeasi faza am patit-o si eu, tot la Real: am cumparat un bax de pampersi si am platit 2 . Eroarea am descoperit-o pe drumul de intoarcere, dar ne-am intors sa ne luam la harta cu ei.
Mai intai cu casiera, care a admis eroarea fara sa clipeasca - semn ca nu era total inocenta de faza. Apoi la supraveghere case, apoi la serv. clienti... Noi eram pregatiti de scandal, cand colo toata lumea s-a purtat firesc si ne-a dat banii, ca si cum "am incercat o teapa, nu ne-a iesit, nu-i nimic, va dam banii, numai nu faceti scandal ca sa afle si altii" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai fetelor ,m-ati omarat cu Real-ul asta ,ce e de fapt ?De ce se inghesuie lumea asa de tare ??

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Miri incearca Dika la Romana, au modele ok si preturi acceptabile. Parca mai era ceva prin unirii dar nu mai stiu numele. Eu imi mai luam costume de la Tina R, dar parca in ultima vreme s-au prostit. Acum mi-am adus aminte de Koton, in Mall Vitan, etajul 2, aripa noua. preturi super bune modele frumoase. trebuie sate chiorasti bine printre rafturi ca sunt intercalate cu bluzite si puloverase.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Madutza Realul este pomul laudat precum si apa la care te duci cu ulciorul dar numai o data ca apoi se sparge....De fapt este un nou hipermarket
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Memms, LA MULTI ANI ! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce-ti doresti sa devina realitate!

EDIT: Fetelor eu sunt pe dinafara, azi incerc sa recuperez cu cititu', pen'ca minunata sedunta care trebuia sa se tina duminica s-a tinut ieri dupa amiaza, si din aceasta cauza ieri am fost in "vrie"!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello la ora de masa a lui fii-mea!

De ce nu suntem la masa? pentru ca dau unii jos cu bormasina, decinu are rost sa-i dau d epapasi s-o culc ...inca!!!

A fost doctorul la noi, suntem in etapa de sfarsit de viroza care a coborat putintel pe trahee. Ne-a dat Ambroxol si Claritine seara.Deci suntem ok si va trece repede. Sau nu.

Am terminat si actaraia medicala de la Policlinaica - cea de intoarcere la serviciu. Am dat si comanda de tort - la Alice, am fost si in parc cu copilul...haricutza, ce mai!

Acum ma duc sa ma bat cu fii-mea, aka sa-i dau medicamentele.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki cum a fost la Policlinica? cam cat ai stat pe la usi?
Ar trebui sa imi fac si eu anlizele de la domn' ministru dar asa imi e sila de stat la usi ca mai bine ma las pagubasa....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Vecina...am mers cu pila hotarata la o dr de familie specializata pe medicina muncii. Programul incepea la 8 dar ca sa fiu printre primii, ca stiam ca va fi omor, am fost acolo de la 7.20. Am plecat la 9.15 cu toate actele gata, inclusiv deci cu drum la casierie, platit, luat factura etc. Io sunt tare incantata, zic eu ca a mers repede. Dar nu am avut programare si alte rahaturi birocratice.
Eu una nu mi-am facut analizele date de nenea ministru, nici Adila si nici Sarah, din motive de sila fata de sistem. Adica pentru dosarul asta era MUSAI sa merg. Dar pentru analize de sange nu ma duc, nici daca ma platesti...
Iesi azi, sau te bucuri de dragostea caminului si sotului s pe mine ma abandonezi? Ca daca e asa, merg la mama. Daca iesi, vin si eu si o duc maine la mama.

Fii-mea a papat, e liniste, dar nu doarme...cred ca azi va fi o zi de-aia, fara somnic de pranz.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Yuuuuupiiiii, Sarah nu doarme, dar a facut primul kk la olitza!!!!!

---------------

Daca nu adoarme nici dupa ce voi reusi sa-i pun papersul ianpoi - e in faza de iubire a olitzei - cred ca meg in parc cu ea, s-o adorm in carutz! Deh, ca-n copilaria noastra...

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput