Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, se vede treaba ca ai o zi plina de realizari azi, s-o tineti tot asa! Probabil e efectul "cine se scoala de dimineata departe ajunge", asta ca sa ma consolez ca mie nu-mi iese absolut nimic

Eu pana acum nu l-am lasat pe Cristi niciodata sa nu doarma de amiaza, desi am fost pe-aproape de cateva ori. Daca nu tine nimic si e vreme buna, aplicam aceeasi strategie cu caruciorul, daca nu - il facem o tura cu masina . Uneori adoarme atat de tarziu incat cand se trezeste crede ca-i dimineata, imi cere "ptic-ptic" si nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor lansez si eu un apel: are cineva de vanzare un carusel muzical pt patut pliant? Nu gasesc in nici un magazin online (sau nu stiu unde sa caut??).

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki iesim cum nu. Dragostea a durat cateva ore, acum sotul meu e back to business....
Tania lasa-ma sa ajung acasa sa vad daca il mai am eu pe al lui Titi. Tu parca ai patut Graco? daca da si noi tot din ala am avut deci merge la voi. daca il mai am e free of charge desigur, asta pentru pile ulterioare la psiholog si pentru ca ne place fata. Deci diseara sau maine iti spun daca il mai am si vedem cul il trimitem.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cronica de front: Sarah misuna prin casa fff fericita ca a flausat somnul, iar io ma indop, evident de spume si de depresie. nani, cura de slabire...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Vecina ia mana de pe dulceata si scuipa ciocolata din gura...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Buna ziua, colectie!!
sper ca nu ne-ati uitat ca io nu v-am uitat.
nu am avut net toata perioada asta.
s-au petrecut multe schimbari in viata noastra: pe scurt,ne-am mutat in casa noua, io ma intorc de joi la serviciu si Daria e la mama. o sa intru in amanunte zilele urmatoare ca intentionez sa recuperez, sa vaz ce mai faceti, ce-ati mai facut si voi si piticii.
acum sunt pe la serv. sa fac ultimele pregatiri pentru marea reintoarcere si am intrat rapid pe net, nu m-am putut abtine sa nu va scriu ceva.
vreau sa urez "La multi ani" din tot sufletul gandaceilor care deja au implinit 2 ani!!
am stat si in Buzau o perioada si ne=am intalnit cu Cami si cu Dariuca scumpa si stiu ca mai avem in colectie si bebei micuti, micuti (Tania, Joy - sa fie sanatosi!!)

acum plec in cautare de cadou pt pitica mea ca vineri e ziua ei si habar n-am ce sa-i iau.
apoi ma duc si io la casa noastra cea noua ca nici nu stiu unde e, nici cum arata.

va pup pe toate si mai vbim de joi incolo cand o sa am din nou net.

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, mi-ai montat camere video prin casa????? Taman bagam o mamaliga cinstita cu lapte si...dulceata de crese!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki te stiu ca pe buzunarele mele....Da-o la naibii de dulceata....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stefan iubeste aspiratorul
POZE AICI
In patutul lui nu mai incape...doar se mai cere in el din cand in cand sa se joace, asa ca l-am pus in vanzare.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

M-am intors de la Billa ,am luat ultimul bax de pampers cu elastic nr 5 ,s-a vin tot dar bine macar c-am mai gasit unu si dupa cum va spuneam am avut nesimtirea sa desfac un pic baxuletu' la fata locului sa nu cumva sa iau teapa si n-am luat :)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput