Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sara buna,

Hilde, ce iti face piticul in una din poze, danseaza?, ca-i o figura. Vad ca nu numai al meu lasa dezstru in urma lui...si la noi is vraiste jucariile.

M-am benoclat azi pe poze, si cu parere de rau trebuie sa spun ca io nu am reusit sa vaz pozele de la ziua de nastere a Alexiei, nu stiu ce nu fac io bine, dar nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mandy ,nu cred ca e ordina in vreo casa unde locuieste un copil de 2 ani ,sa vezi la noi ,string toata ziua si tot dezastru e ..

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Vai, Mada, io am senzatia ca "fuge casa". Cred ca in week-endul care urmeaza ii sortez jucariile si o parte din ele le dau unor copilasi care nu prea au parte de jucarii multe. Macar asa n-o sa mai fie imprastiate asa de multe prin casa.

Na, fetelor ma duc sa spal vase. Mama ce placere, mai ales dupa o zi f nasoala la lucru. Vad ca de o vreme incoace tot prost imi merge.
Singura veste buna este ca vom avea concediu din 21 decembrie pana in 6 ianuarie. Yupii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vesti despre Nati:
-e mai bine dar ritual de exorcizare e putin spus despre ce se intampla la aerosoli. aseara ne-au luat 2 ore, azi dimineata am reust cam in 20 de minute. Cu n pauze, urlete, stari de cvasi-voma si pupicuri.
-intre timp i-a iesit un canin

quote:
Originally posted by tania-z
Nu mai zic de LAVI, la pachet cu "cartea ei" .

Ba, eu mai uit pe cate cineva pt ca nu pot raspunde cat as vrea din lipsa de timp.

Eu va contrazic cu lipsa de civilizatie: asa de bine ma simt sa evadez la munte cateva zile - o saptamana, fara telefon, fara calculator, fara internet...

corap
Mi-a placut urarea pt copii mai mari de 2ani, nurorcica
Adica o intarci pe Anais-uca? Altfel - super faina ideea cu Stuttgard-ul. Asa misto oras e de va duceti cu toatele?

Gandacel la ordinea la documente, arunca ce poti, ca altfel te sufoci in ele. De ex copii xerox inutile, etc.
Multumim de urari! Chiar te intorci la munca in 2 luni?

mandy vazut poze! Krisztian - frumusel cum il stim! Ai o minunatie de copil, sa-ti traiasca! Ce de torturi!

meems vazut poze din Santa Barbara - arati ca o adolescenta, iar Rianna e o scumpica.
La multi ani! pentru ieri!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toate lucrurile frumoase din viata ta!

Feli Omronul l-am luat de la Helpnet, n-am mai stat sa caut. Nu mi-a dat dr S pontul dar ai zis tu mai de mult pe forum. Bineinteles ca am uitat. Oricum a fost ceva oferta spaciala la HelpNet, 220 in loc de 255 asa ca asta este.
Aoleu, nici n-am citit ca mama ta a fost operata. Multa sanatate si bafta la rezultate!

Si eu sunt de acord cu tine ca aerosoliu cu ser fiz putem face de la noi putere, altceva eu n-as pune din proprie initiativa in niciun caz. Mi-a zis dr P ca toate astea (bronhodilatatoarele, etc) afecteaza si inima, nu-i de joaca cu ele.

roxi nu-i mai da si tu iaurturi cu fructe de cumparat, mai bine pune in niste iaurt simplu, gem de casa. Mult mai sanatos si la fel de dulce.

Multa sanatate Alexiei si lui Sarah!

Mergi la inceput

Eu le-am tot sortat ,cam la 2-3 saptamani ma descotorosesc de cite o punga cu jucarii mai micute ,am oprit doar cele mari ca sa nu mai umple casa ,uite aici pot sa spun ca e ordine :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/?action=view¤t=DSC03904.jpg

Lavi ,ce bine ca-si revine Nati ,cu aerosolii o sa se obisnuiasca ,cite zile tre' sa faceti?

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Mamici ,am o intrebare:e normal ca un copil sa aiba burtica atit de mare ?Daca va uitati la pozele mai noi o sa vedeti despre ce vorbesc ..,am intrebat dr si a zis ca e ok dar totusi mi se pare prea burtos ,gras nu e dar burtika e mereu umflata

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

Mergi la inceput

Hi-hi-hi Mada, chiar ca e ok, e ordine. Al meu e o mica tornada.
Mey, io bantui pe aici ca nu prea am chef de spalat vase. Si nici de altceva. Imi aduc aminte de vremurile bune cand intram muuult mai des pe DC, acuma...ce sa zic rar si putin.
Lavi, mersi de aprecieri. Am vazut si eu pozele cu Nati, mi-a placut aia cand era tare rusinoasa. Multa sanatate va doresc. Acum ma bag si eu-ca si sfat- de ce nu incerci si tu catina? Poate ca v-ar fi de folos. La Kriszti functioneaza. 3 lingurite pe zi.

Edit: Mie mi se pare ca e ca si Kriszti, are un pic de burtica, dar cam asta e conformatia lor, cel putin asa ma consoleaza vara-mea care e educatoare. Imi spune sa nu ma stresez ca asa ii are cam pe toti la gradi. Se mai lungesc ei si capata "silueta" mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu nu reusesc sa vad poza Madutzei cu camera.

Anda cu LR-ul cam asa zic si eu ca si Maria. In niciun caz nu te apuca sa cumperi pantofi de acolo ca la monturile noastre slaba sansa sa ne vina ceva pe neprobate. iar de 70-80 de euro.. gasesti ceva bun si la noi.
Haine de copii - au fost f bune cele de vara, dar dupa ce mi-am facut aprovizionarea de toamna-iarna de la H&M, C&A si Zara, nu m-am mai prea uitat pe LR.
De ex am comandat niste blugi pt Silvia care pareau OK, cand colo modelul e f larg (si putin lung) dar n-o sa-i vina bine in veci. In schimb i-am luat unii slim de la H&M... (si uite cum ne proiectam propriile frustrari si neimpliniri asupra copiilor, nu pot purta eu blugi slim - ii cumpar Silviei )
Asa ca daca umbli frecvent prin Occident, mai bine iei de acolo pt Nic, vezi clar pe ce dai banii.
Inca ceva: - depinde ce noroc ai cu posta. Mie avizele imi vin 1 din 2 iar daca merg sa intreb la ele fara aviz sunt tafnoase. Am avut inclusiv pachet intors la LR, nedesfacut. Asa ca am lasat-o moale cu LR-ul.

Noki pai ce faci mami, ori VREI, ori NU VREI sa slabesti. Daca vrei sa slabesti o lasi moale cu mancatul si punct. Altfe; o tii din frustrare in frustrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seara buna,

mandy nici eu nu am chef de spalat vase ......sa vad poate le spala Sory azi ,tocmai am terminat de smotruit baia timp in care Sorana a luat de pe masina de spalat un pahar in care mai era detergent ......ce a facut cu el??La imprastiat peste tot
nu mai zic ca salivez de dinineata de cand am vazut torturile din pozele tale.sa-ti creasca mare Kriszti ,pana la urma ce iai luat de ziua lui ?

miha,mersi de reteta pt muraturi ,am pus gogosari cu conopida.

Helep,frumoasa foc fetita ta si foarte eleganta si asortata!super cred ca a fost concediul vostru ,cel putin locatia pare de vis.

raportez si eu azi primul pisu la olita al Soranei la cerere,dar cred ca a fost doar o intamplare si m-am bucurat prea repede ca nu s-a mai cerut porma.dar macar mai sta pe olita .

buna ideea cu sortatul de jucarii ca siasa are prea multe si strang toata ziua la ele.

Hilde a crescut Stefan , este un scump ,foarte bine il prinde albastrul.cand aveti invitati weekendu asta ?

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Lavi ,uite aci ,,ordinea '' din casa ,azi chiar a fost ordine ,asta insemnind ce vezi in poza http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/?action=view¤t=DSC03904.jpg

Nu-mi vine sa cred ce copil cuminte am ,se joaca singurel de vreo 2 ore cu masinutele ,le baraie de mama focului ,d'aia amumplut 2 pagini cu mesaje ,cine stie cind ma mai intilnesc cu momentele astea

By the way ,s-a uitat careva la Prison Break ??Io am vazut cele 2 sezoane si din al treilea doar 5 episoade ,stiti cumva daca a aparut si 6?Am innebunit si eu si sotu;' cu filmu' asta ,am pierdut nopti intregi vizionand ,mereu ziceam ,,hai mai vedem un episod si apoi fugim la nani '' ,da de unde ,ne apuca 4 dimineata ,d'asta ceva vreme n-am avut chef nici de forum ,eram prea obosita sa stau ziua in fata calc. ,nu-mi vine sa cred ce a putut face un film din mine .
Care nu l-ati vazut merita din plin !

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

Mergi la inceput