Colectia de toamna-iarna 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Daca tot nu ies afara, ci caut diverse pe net, iacata ce am gasit: www.thecakefairy.co.uk/pages/cakegallery.html" target="_blank">Torturi!!!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
salutare, fetelor!
in primul rand la multi ani sarbatoritilor - adik sarbatoritelor de ieri
in la II-lea rand: multa sanatate la bbii bolnaviori (cei pana la 2 ani) si la copiii bolnaviori (cucuietelor mai mari de 2 ani, de fapt nuroricii, sper ca alexia e deja bine)
stiri de la noi:
I) anais are primul dintisor
II) ambii kupii sunt muciosi transparenti cu tuse productiva. astept sa le treaca. ambii nervosi, imi vine sa ma urc pe pereti
III)ieri am avut iar criza de bila. laparoscop scrie pe mine. intrebarea e cand, ca n-am timp, asa ca sufar ca un caine si acum regim - bleah, numa' fierturi
si admir niste struguri de azi dimineata...
mira, imi pare bie ca ti-a placut la stuttgart. mergem si noi peste o luna. noi adik eu+gabi+andrei. pe ana o las cu mama&sor-mea, ca numai concediu n-ar fi cu amandoi. nici noi nu stam mult, plecam vineri si ne intoarcem marti, si in afara de zoo si muzeul mercedes noi mai vrei sa vedem si targul de craciun. este cadoul nostru pentru andrei (si am emotii, ca toamna asa a fost cam racit, nu grav dar suficient cat sa fie marait, si eu vreau sa ne distram, nu sa-l doftoricesc)
in rest aveam gramezi de zis, dar am uitat :(
va pup, ca vrea fi-miu desene
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
![](images/user_woman.png)
Gandacel spune:
Buna!
Eu iar nu am avut timp de forum, nici nu cred sa am in viitorul apropiat. AM citit asa, in graba, cateva pagini din urma, nu mai sunt la curent cu ultimele evenimente, asa ca nu voi zice decat un "LA MULTI ANI!" din tot sufletul sarbatoritilor pe care i-am ratat de ziua lor, adica Krisztian, Nati si Maya. Multa sanatate, mai ales ca inteleg ca Nati nu este grozav in continuare...:-(
Eu trebuie ca in urmatoarele doua luni sa ma organizez minunat, numai buna sa fiu pentru intoarcerea in campul muncii si tot nu am gasit bona!!! Am doua promisiuni vagi, insa poate sa nu iasa nici una din doua! Sper macar sa am timp sa organizez casa (inca n-am terminat, v-ati prins!), mai am de facut ordine intre documente, exact ce nu suport!
Noki, te rog mult, daca ma citesti, mai zi-mi cum se numea gradinita aia care are doua sedii, unul undeva in Bucurestii Noi si altul unde are o prietena de-a ta copilul. Te-am mai intrebat o data, dar nu mi-ai raspuns, sau nu am mai prins eu raspunsul.
Voi ati avut probleme cu schimbarea orei? Ca la noi anul asta s-a simtit, anii trecuti deloc. Anul asta, duminica s-a sculat Stefania la 5:30, iar azi Bogdan la 5:45. De culcat s-au culcat normal, ca am tras noi de ei. Sper ca maine nu o mai fi la fel, ca mor de oboseala.
Va pupam si ne mai auzim, sper ca nu mai ratez urmatoarea aniversare, la data ei!
mandyksch spune:
Buna seara si de la noi.
Am reusit sa pun si eu niste poze de la ziua lui Kriszti dar si alte cateva. Spre sa va placa:
http://s227.photobucket.com/albums/dd272/mandyksch/Septembrie-octombrie%202007
Noki_Lara spune:
Gandacel, scuuuuze pentru lipsa de raspuns! E vorba de "Gradinita Mea". E foarte scumpa, dar s epare ca merita. Isa fetita e in jur de 4-5 ani. face toate nebunelile de extra-optiuni, plus transport etc ajunge care 15 milioane.
quote:
Voi ati avut probleme cu schimbarea orei? Ca la noi anul asta s-a simtit, anii trecuti deloc.
Eheheh...EXACT asa si la noi! Sarah mea care se scula la 9-9.30, ieri s-a sculat la 7!!!! iar azi la 8.20 (fosta ora 9.20). Io tot sper insa sa-si revina in cateva zile.
![](ups.gif)
Poze cu Sarah si mami
![](mamica.gif)
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
miri__b spune:
Mandy chiar aratau bine torturile. toate.imi place Kristy in poza cu telefonul.
Mirela si David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Mandy, suuuper pozele. Maaama ce frumusete de baiat ai! Se vede ca nu ai mai pus poze demult, a crescut enorm! Si inalt si atat de matur!!!
Cat despre tort...mooor in chinuri. Cate kile a avut si cine l-a facut? De fapt amandoua erau suuper.
Io-s masochista, e clar! Pe ce site-uri stau si la ce poze mai uit, io in cura fiind...
------
Mai, io vorbesc singura pe aici???? Unde sunteti, nenicule, toate???? Afara in ger si ploaie????
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Feli, ! Pune mana si lasa jocurile pe PC, citeste i urma si povesteste si tu cate ceva!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
miri__b spune:
Ati vazut pe undeva mascota de la danonino sub forma de jucarie? moare fi-miu dupa dinozaurul "nuno"
Mirela si David - 23.12.2005