Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sanatate multa bolnaviorilor, pupici speciali domnisoarelor Nati si Alexia, dar si ceva mai tinerelei Iulia.

quote:
Originally posted by lavi02
Faptul ca am scos-o la aer rece i-a imbunatatit starea (scrie si in carte).

Lavi, initial am crezut ca ai uitat ghilimelele aici, apoi am vazut ca ideea cu expusul la aer rece se repeta... Interesant.
Noki, vad ca si voi ati avut voie afara la viroze...
Noi la ultima sesiune n-am primit specificatii concrete despre scosul afara (nici n-am intrebat), dar de la un punct incolo, dupa ce a trecut febra si era pus pe picioare, am inceput sa-l scoatem pe pitic la aer si chiar la munte, ca la atat ne-a dus capul . Chestie care se pare ca i-a facut bine la muculeti.

Ca vorbiti de aerosoli: Leea spunea ca a cumparat Salin si ca-l foloseste cu succes in probleme de ORL... Asta chiar nu are cum sa strice!
Pe-aici, la Ocna Sibiului, se fac instilatii (cred ca asa se cheama) cu substante saline, e cam ca o sauna cu aer sarat. Fac minuni la copiii (si nu numai) sensibili (asta o spun din experienta), la fel in cazurile de astm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau eu sunt sigura ca daca ajungeam la dr P tratamentul era mai usor, dr S tinde sa dea tratamente mai puternice. Dar azi nu aveam cum sa ajung la dr P, iar la telefon degeaba, ca nu o putea asculta la piept. Iar la dr de familie daca mergeam, ne alegeam cu antibiotic sigur si nu o ajuta cu nimic. Nati nu are doar laringita, are si traheo-bronsita toata noaptea i-a harait pieptul respirand. Nu era din nas, ca mucisori n-are.

madutza asta-i si meteahna Nataliei, sa ii coboare imediat la plamani. N-a avut cine stie ce muci la viata ei (ziceam ca voi cumpara batista bb cand voi avea prima oara nevoie de ea si n-a mai fost cazul), nu otita, in schimb bronsite....
La Orlando parca au fost si mai dese. Fiecare dr cu recomandarile lui si mai sunt si in fctie de copil.

Tania .

Acum ma uit si eu la poze:

roxi Alexia seamana din ce in ce mai mult cu tine!
Ina, Rachel tot cu George seamana sper ca pe ascendenta paterna, nu materna Chiar ca-s mortale pozele cu bigudurile! Si mi-au placut pozele de la mare, in octombrie doar in pampers? Ce tot ai cu frunzele, fata draga, mai romantic cu ele pe jos...
monet super fete, super casa! Am mai zis cumva?

maria multumim de urari!
Nu zic ca aerul rece a vindecat-o, dar i-a imbunatatit starea de moment. Cum - necum, tusea latratoare s-a oprit dupa ce am plecat de acasa. Ce-mi place mie prin saline! Trebuie sa ne mai facem drum macar la Slanic Prahova ca e aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, si io-s fana saline. Cu Slanic insa,ca ziceai ca e apropae...ai intrat cu fetele? Ca io cand am fost,intr-o duminica, e drept, era o coada estimata de aia la 3 ore cel putin si mai era o ora jumate si se inchidea. Si asa este mereu, cica.
La anul poate ajungem la Praid,nu cred ca acolo e asa de plin, ca nu e asa aproape de Bucuresti.

Madau, aglomeratie??? GVrei sa zici OMOR in trafic. Am plecat cu masina pe Maica Domnului spre Obor, drum de maaxim 5 minute. Erau masini peste tot, nu se ianinta absolut deoc. M-am intors imediat acasa si am abandonat plecarea. Desi trebuia sa merg la cofetaria ALice sa dau comanda de tort. Parca vad ca raman fara, la asemenea trafic.

Maria, ca bin zici cu cvilizatia si dependenta de lucruri atat d emarunte, inca abia cand iti lipsesc realizezi cat de importante sunt!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sa va zic acum:

[MIRI mi-ai atins inimioara cu descrierea copilariei/adolescentei noastre.

la nunta soramii eu nu am putut intra in biserica pt ca nu am inca 6 saptamani sa-mi poata face...aia de se face ca-mi scapa cum ii zice. (preotul a zis ca pot intra dar sa stau mai la usa si am zis ca mai bine in masina si la sf ma duc si eu)
ca atare am ramas cu fratemiu in masina si la un moment dat canta Queen cu "mama" si cand a inceput partea cu Galileo galileo, fratemiu credea ca a atins cumva butonul radio-ului si ca a schimbat postul.
si eu ii zic ca nu, este aceeeasi melodie, cum nu stii melodia asta?
pai cine o canta? zice el
pai QUEEN.
si el saracu cam...derutat ma intreaba cine-s astia...am ramas eu masca, cum adica sa nu stii de Queen!!!!????
dar este diferenta mare de varsta intre noi, de 13 ani....si ma gandeam ca-mi pare rau ca generatialui nu a auzit muzica adevarata.

TANIA si sanatate lui Che si ma bucur ca-i bine Anna. chiar ma ingrijorasem de icterul ei ca a durat atat, dar e bine ca-i bine.
cu botezul...noi l-am vrut pe 10 noiembrie, la un local aproape de casa, dar pana ne-am coit/foit nu am mai gasit loc liber si ca atare-l facem pe 03.11
si tu-l vei face dupa Craciun ca se intra in post. bine, poti face botezul dar sa nu faci petrecere/masa de dulce (asta daca tii "canoanele:" bisericesti)

HANUC ce face Luca????

vazut pozele toate Doamen mi se par copii vostri atat de maturi si de mari fata de Vlad...care zice "ca" si la cal si la catel si la masinuta care canta...

LAVI sanatate multa Nataliciului. a stiut sa sufla in lumanari??

MIHA sanatate multa Iuliei.

fetelor, m-a sunat Ela azi suparata (adica cam plangea) ca nu stie ca sa faca cu Daria, sa o duca la gradi sau la cresa...
cu bona cica este naspa, a scos-o afara pe ploaie pe motiv ca plangea in casa. nu vrea neam sa adoarma cu bona.
eu o sfatuisem sa aleaga gradi, parti bune/rele are si gradi si bona.

gata, ma dir ochii si cand ma uit la tv, cu ochelari sau fara. cred ca trebuie sa-mi fac un control.

eu il am pe Vlad la tara. avem botezul sambata si avem una alta de cumparat, mergem noi cu muzica si cristi trebuie sa selecteze, sa faca niste cd-uri...si cu el acasa nu ar fi putut sta la calc.

ma duc sa intind si a doua transa de rufe

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

Miha , multa sanatate lui "BUBU" a ta, pupam fata sa se faca cat mai repede bine

Meems , LA MULTI ANI, mamica draga!

Lavi , multa sanatate Nataliei, te asteptam cu vesti bune

Veronica , nu mai spui nimic?

Eu am stare ciudata, moleseala totala- cred ca de la vremea asta urata.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Meems, azi te-mbeti cu sampanie si pai tort?? Aaaa...pai sa-ti tragem o uratura-muratura de La muuulti ani, plini de bucurii, iubire, sanatate si veselie!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

off ce vreme urata, deja am obosit pe ziua de azi si trebuie sa fac cumva sa imi revin pentru schimbul doi
Multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru aprecieri

ela, problema cu mancarea se poate rezolva cumva..de ex che al taniei la gradi papa de rupe si acasa face figuri, poate si uka in colectivitate va face la fel. Cu bona, daca optezi pentru ea, trebuie avut rabdare ...e foarte greu pentru uka sa se acomodeze cu ea....trebuie multa rabdare si calm.
Eu as incerca si la gradi/ cresa..mai ales ca ai spus ca va sta si sotul ceva timp acasa.Posibil sa se simta mai bine intre copii, incearca si varianta asta. Iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru micuta uka. si ma gandesc la voi.

lavi, multa sanatate nataliei…uff ..ce de boli, si eu m-am saturat de imbolnaviri ca de mere acre( alexia are lunar cate ceva). Un pupic de la alexia sa se faca bine curand.

Tania, da, si alexia s-a imbolnavit imediat dupa ziua ei.

marie, jos palaria! Civilizatia ne omoara…dar fara ea suntem la fel de morti.poti sa iti imaginezi o zi fara telefon, tv sau pc??? Have fun la cip cip

nokiuta, mergi cu tramvaiul..sau baga comanda pe teelfon sau e-mail….asta in cazul in care stii ce vrei.Fii-mea este fascinate de mersul cu “lalaiu”

madau, era vorba de ceva crochete…ziceai ca este belea de nu le are.

mirabilis, frumos cadou ! Multa sanatate si maxima fericire si iubire
calatorim cu tine, ceva poze ai?

catastarea asta o am yo, tu ce motiv ai?

madutza, ma bucur ca andreas este bine . poze noi cu voi pe cand?

alinaaaaaaaa, ce face miss??? asa rau te-ai certat cu pc-ul? hai la o vorba in romana in olandeza ...

inasanatate bunicutei!

iulia de miha, sanatate multa!

mihaela "vecina", mai ce ochi ager ai!! yo nu vazusem "frumusete" de ponei

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Good news, pot da comanda de tort prin e-mail. Asta apropo de tehnologie fara de care nu putem trai.

Roxice mai face pitica? nu ne-ai zis nimik de ea...cum va mai este?

Caa mea arata ca dupa bombardament, desi azi am facut curatenie-luna. Si Sarah s-a trezit doar de o ora. Mai sunt inca 4.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ROXI condoleante pentru socrul tau.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Roxi tu Camelia, Inutza si Joy sunteti o "specie" aparte, nu uitati niciodata pe nimeni , cum reusiti??? Jos palaria pt voi.

Nu mai zic de LAVI, la pachet cu "cartea ei" .

Anda unde ai fugit?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput