Colectia de toamna-iarna 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Of, Lavi, tare mi-e ca asta ne asteapta si pe noi, ca la descreirea bolii se cam potriveste cu ce a avut Sarah saptamana trecuta. Acum suntem i stadiul incare tuseste rar, parca=para ceva mai prodcutiv, nu sec total.
Ciudata faza cu aerul rece. Mie doctorul, sambata trecuta, la diagnosticul de usoara laringita mi-a bagat interdicitie de a iesi afara 2 zile. El, care la viroze niciodata nu mi-a zis sa stau in casa...si a mai zis ca daca nu-i trecea pana luni sau daca se accentua raguseala, sa o mai tin inca 2 in casa.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mirabilis spune:
Buna fetele. Intru si eu dupa un w-e foarte misto in Germania. Sotul meu s-a gandit sa imi daruiasca un sejur la Stuttgart, oras pe care il stie bine pt ca a facut niste studii acolo cateva luni. Si a fost de vis. Orasul pe dealuri, muuulta verdeata, parca era mai multa decat case si toata aurita/aramita de toamna. Am vazut muzeul Mercedes (idee la care initial am strambat din nas...) cu primele masini, numai bijuterii vechi.FF fain. Si gradina zoologica unde am mers de m-au durut picioarele, insa...super...Fiecare animal pus in mediul lui. De fapt, era o gradina botanico-zoologica. Si mai multe...Fff frumos. Noroc cu sotul meu care nu se zgarceste niciodata la cadouri (cel putin cand mi le face mie..)
Nu am prea citit din urma ca ma o gramada de treaba, doar asa, ultimele pagini.
Miha Sumetrolimul este antibiotic. I-ai dat? Dc nu, lasa-o in pace daca face febra ....Oricum, nu stiu cat de bine merge asta pe rinofaringita. Adica..nu ca nu stiu cat de bine merge...ma indoiesc ca e un antibiotic potrivit..
Lavi imi pare rau pentru Nati, ca a racit, am vazut pozele si e su-per-ba! Sa fie sanatoasa si inteleapta! De curiozitate, cat timp ii faci aerosolii de dexa? Si cat ii pui? O jumate de fiola, nu?
Mai fetelor, nu stiu ce sa fac,, trebuie sa merg si eu la o nunta, a varului meu primar si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Cred ca o sa incropesc o tinuta cat de cat eleganta...Adica..Mi-ar face placere sa imi cumpar ceva, dar sa investesc atatia bani ca sa arat bine o seara? Nu stiu....E si ziua Iuliei, mai bine ii iau ei ceva mai consistent....sunt exagerata?
Madutza10 spune:
Lavi ,Miha ,sanatate la fete !
Lavi ,noi avem aparat de aerosoli de la 8 luni ,i-am facut des cu Ventolin si Flixotide ,dr. mi-a zisca la orice fel de tuse ,muci ,secretii sa bag aparatu in functiune si trece super repede ,e o achizitie super buna .Dupa ce-i faci citeva sedinte o sa se obisnuiasca ,al meu isi tine singur mascuta acum dar cu conditia sa se uite la desene animate.
Anda la farmaciile Help sau HelpNet gasesti ,al meu e tot Omron dar anul trecut am dat 300 ron pe el.
Noki ,insanatosire grabnica si la voi!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
anda77 spune:
pai bre, imi trebuie aparatul deoarecen nichita face otitele de la nasul infundat. asa a fost mereu. mai intai nasul infundat, apoi otita, explicatie data si de dr, de altfel. nichita a luat antibiotic din prima zi de viata deoarece l-am nascut cu puroi in nas. el are tot orl-ul sensibil. n-are ce rau sa-i faca aerosolul la nasuc din cand in cand.
cand nu-l foloseste el, il folosesc eu, ca nici la sinuzita n-are ce sa faca rau. apropos, dupa 7 zile de antibiotic si alte medicamente: imbunatatire zeroooo. sunt infundata, zici ca am nasul lipit si respir noaptea pe gura si sforai
prietena mea are astm si o fetitza mucioasa , si ea vrea aparat pentru amandoua:)
m-ati bagat in ceata, mdt si madutza, desi va multumesc pentru informatie: totusi are sau nu masca omron-ul asta? imi trebuie masca, nu ne trebuie, care e treaba? masca e un fel de accesorizare in plus, daca se poate si fara, nu? sau cum?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mirabilis, wooow, o escapada in Stuttgart! Ce suuuper!Nici io nu as investi oarte mult inr-o tinuta de nunta, mai ales daca nu esti nasa si daca nu e ceva foarte pompos, gen Anda77. Io la nunta d ela Bistrita am avut noroc sa gasesc o bluza super de satin in trenduri, pe care am asortat-o cu succes la o pereche de pantalni negri de la un costum mai de seara asa. E dept ca nu era stilul de pantalon care se poarta - pe picior , dar am fost foarte eleganta si m-am simtit si super bine.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki si noi avem 3 zile interdictie de a iesi din casa DAR in carte scrie ca solutie de urgenta daca se sufoca copilul sa deschizi geamul sa-l pui sa inspire aer rece, ca reduce inflamatia.
mirabilis super ideea cu week-end-ul! Poze?
3 zile de dexometazona, 1,5 ml de 2 ori pe zi. Cu 2 ml de ser fiziologic. N-a stat la tot nicicum, nici cu forta, dar 3/4 cred ca a mers.
La inceput a stat f cuminte apoi s-a plictist. A doua oara, convinsa cu greu, a stat mai putin. A treia... (Din prima doza zic)
Madutza totusi nici Ventolinul asta nu e bomboana sa-l iei una doua... bine acu' stiu ca si Orlando e cu bronsitele...
anda aparatul are masca si de copil, si de adulti si tub de bagat in gura si pt nas. Si are un motor pe principul foenului. Si un sistem de vasute de plastic unde pui substanta de vaporizat.
Baby haler-ul e doar o masca fara gaurele (asta e CU) pt ca acolo dai un puf si gata iar el trebue sa respire din puf-ul ala de 2-3 ori. Pe cand la aparat stai minute bune si masca are gauri prin care iese surplusul de vapori si ce expiri tu.
Eu am senzatia ca aerosolii sunt mai mult pt bronsite decat pt nas dar posbil sa fie buni si pt nas, nu stiu.
A 2-a bronsita a Nataliei i-a trecut doar cu aerosoli cu ser fiziologic; atunci am imprumutat un aparat de la cineva tare de treaba . Astia banuiesc ca sunt fara efecte adverse, probabil ii poti face si din proprie initiativa, acasa, in caz de tuse, muci(?), nas infundat...
tania-z spune:
vin si eu gafaind incercand sa ajung la zi cu cititul! In primul rand va multumesc pentru urari si mesaje, pt. ca ati fost alaturi de noi cat am stat in spital
Lavi ce veste trista cu tatal tau, sper sa vina in curnd si vestile bune. Of...si acum cu Nati, parca e un model deja: toti sarbatoritii se imbolnavesc? Parca si Alexia lui Roxi a fost bolnavioara. Sanatate multa!
Miri eu am dat apa la soareci citind postarea aia cu generatia in care ma regasesc si eu.. au fost anii adolescentei mele descrisi acolo, cum sa nu ma atinga? Of-of, m-am simtit deja HB
Mihaelutza daca te paraseste vreo doaga in urma contactului prelungit cu poneii, eu ma ofer sa gasesc pe aici prin Sibiu vreo canapea pentru o psihoterapie scurta . Reducere iti fac clar, ca esti de colectie.
Ina initial am ras de cum te-ai diagnosticat singura cu tulburare obsesiv-compulsiva, dar cand am vazut ce munti de frunze aveai prin poze iti dau dreptate! Rachelina e absolut superba!
Nu am putut sa vad pozele lui Alexia si ale Mayei .
Anda sa vezi ce am inteles eu: ca fetita bozata a abut rochie neagra, conica, fara maneci Deja eram in ceata completa si ma gandeam ce-o mai fi si cu moda asta.
Miha sanatate multa Iuliei. Nu te plange ca mananca, inversul e si mai nasol!
Ela noi-noi-noi suntemla fel de disperati/disperanti cu mancatul. Da, si noi numai pasat, ca de, de cand nu mai mergem la cresa, am uitat cum se mesteca
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Of, de dimineata sunt numai pe drumuri, va dati seama ca-s franta de oboseala, dupa ce ca e infiorator sa conduci in Bucuresti, mai e si ploaia asta tampita, conduc toti de zici ca i-a locit ceva in freza si au uitat ce trebuie sa faca. Acum am venit acasa sa mananc si eu ceva si am tras cu ochiul al ce s-a discutat
Lavi Miruna a avut acum 2 sapt laringita, avea la fel..tusea asa latratoare si nimic altceva. Mi-a zis dr sa-i dau cu WicK Vaporub pe piept si pe spate si sa-i pun o esarfa ceva la gat, asta de 3 ori pe zi, Vitamina C, Sinupret si foarte foarte bine i-au facut pastilutele de HOMEOGENE, cate 1/ora...in 2 zile era ca noua. Aaa, si ne-a zis sa nu iesim cu ea afara, sa nu riscam sa i se inflameze laringele si sa se sufoce
Trage Miru de mine...revin mai incolo cu scrisul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Mai eu zic ca doar pt nas infundat sint de ajuns aerosolii cu ser fiziologic dar daca tuseste si are secretii deja trebuie altceva,la noi de fiecare data cind a tusit ,au urmat secretiile apoi varsaturile ,deci clar bronsita ,bronsiolita ,ceva de genul asta ,mi-a fost usor sa-mi dau seama cum trebuie tratat pina sa ajung la medic ,plodu asta al meu n-a avut niciodata o raceala simpla ,muci ,stranut si atit ,el da direct in ,,d'alea nasoale'' dar multumesc lui Dumnezeu nu s-a mai intimplat de ceva vreme ...
Anyway ,repet ,la noi aparatul de aerosoli a facut minuni ,am fost tare fericita cind dr ne-a intrumat sa-l achizitionam
Anda ,pentru ,,intarirea Orl-ului'' la poet eu te sfatuiesc sa incerci un tratament homeopat ,a dat roade la copii sefei sotului,ea este cea care mi-a recomandat dr respectiva ,avea o groaza de probleme cu ambii copii pina acum citeva luni cind dupa niste tratamente d'astea s-au terminat brusc problemele ,de atunci cica nu s-au mai imbolnavit deloc ,ba chiar ca si in cazul nostru ,,a dat foamea ''peste plozii respectivi
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
maria_alexia spune:
Avem apa, avem apa, avem apa!!!
Am avut un weekend-full, numai chestii faine, pana acum vreo 24 de ore cand... ni s-a spart teava de apa din strada . Am stat fara apa pana acum, pe mine m-au apucat toate nevrozele, psihozele sau ce-or fi fost, nici n-am putut dormi azi-noapte . La serviciu iarasi am fost varza, am venit acasa si stiam ca nu reparasera, tocmai intram cand... apare in capatul strazii ditai masina de la comp. de apa... Tot intr-un stres am stat pana acum, cand am auzit apa galgaind pe teava !!
Fug sa ma imbat... cu apa rece !
PS. Nici nu va dati seama cat suntem de dependenti de civilizatie!