Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
Salutare
Am ajuns in faza cand vrea sa se urce peste tot se urca pe jucarele,pe pat,pe scaun inca nu reuseste dar tare ar vrea trebuie sa fiu mereu cu ochii pe ea sa nu cada
Tema zilei-in parculet iesim pe la 2-3 si stam cam 1 ora-1 ora jumate depinde cum e vremea,nu plange cand plecam din parculet si ar mai fi iesire la cumparaturi
Pt.fulguletii care implinesc 1 anisor
maine implinesc harbujeii 1 anisor
Carla-ce scumpa e Alexandra, si Antonia danseaza
Ingerasa-superba Maya
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Teutz spune:
Alexandra, pupam dulce micul grevist! Curaj, mami, si rabdare, ca va trece si perioada asta, cum bine zici si tu!
Dianav, noi am terminat cu mucii acum cateva zile dupa ce ne-am luptat cu ei o luna. La inceput i-am dat, la sfatul medicului, paracetamol, Humex si Vibrocil, plus aspirat de jdemii de ori pe zi cu batista bebelusului (sa-i dea DD sanatate aluia care a inventat-o!)+ Karvol si umidificator in camera. Dupa o saptamana am ramas doar pe Vibrocil si pe urma am renuntat si la ala. Am reusit sa-i kilarim pe domnii muci doar cu ser fiziologic, aspirat si umidificator in camera. Bafta multa si sanatate!
Acs, ma bucur ca Victoras e pe drumul cel bun!
Carla, e o scumpa, scumpa Alexuta ta!
Dianocica, bestial bebelusul ala!
Chinico, multumesc, esti o dulce! Am word-ul deschis si scriu raspunsurile pe masura ce citesc, ca altfel nu mai stiu cine, ce, cum. Pe urma copiez totul, dau paste si gata. Asa nici nu risc sa pierd mesajul in caz de vreo problema cu pc-ul. Gata cu misterul! Habar n-am cum fac animalele alea, astept si eu idei de la fete, ca avem si noi o carticica in care apar ariciul, vulpea, cerbul+caprioara, bursucul si girafa. Pana acum le-am cam ocolit ca nu stiu ce sunete scot.
Laura, de obicei, noi iesim afara o singura data pe zi, de pe la 15-16 pana pe la 17-18. Uneori mai iesim si dimineata, la cumparaturi. Ce facem afara? Ne dam in leagane, pe tobogan, ne cataram pe banci, adunam pietre si frunze de pe jos, dupa care trebuie sa ma lupt cu ea sa i le iau ca vrea sa le bage in gura. In carut are rabdare sa stea doar cat sa rontaie un biscuit. Sta mai mult daca ii dau o jucarie, ceva, pe care sa o poata arunca pe jos. Eu sa i-o dau, ea sa o arunce din nou si tot asa, pana ma plictisesc si nu i-o mai dau. Atunci incepe scandalul si trebuie sa o iau pe ea din carut. Ma rupe de spate, de-abia astept sa mearga singura. Uneori stam doar o ora, ca nu mai pot sa ma lupt cu ea, vrea sa o las sa mearga de-a busilea prin parc. Am mai lasat-o, dar duce la gura tot ce gaseste pe jos! Si are o vitezaaaa... Mai urla cand o iau de pe jos, dar ii distrag atentia cu altceva: vreun catel, vreo rata, vrabie, ce gasesc si eu prin zona.
Donia, Cristi ii manca printesele si Roxana le salva... Cred ca sunt mortali!
Roxanica, saracul musafir, cred ca i-a ramas in gat tot ce a bagat in gura! Asa e si Alexia si cred ca, de fapt, cam asa sunt toti copilasii la varsta asta. Si mie mi se pare extraordinar tot ce face si ii zapacesc de cap pe toti cu: „Ia uite, ia uite ce face! Ia uite cum se misca! Ia uite ce fata dulce are!” Deh, e fii-mea si sunt tare mandra de ea!
Mamaana, aaa, mi-am adus aminte de vremurile cand am venit in canada, mi-a cerut sa manance "red and cheese"
Ingeras, e frumoasa foc Maya!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Auras, ce mai fac printesele? Mai baga un rand pe aici!
Miro, cum e Kara? Pe unde esti?
Va pupicesc si va urez noapte buna!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Donia spune:
Poze cu printi, printese si bebelusi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
leyla spune:
Eeee, sa povestesc eu cum fac orataniile in turca?.
quote:
Originally posted by Ktrinel
chinico, sa nu iti mai povestesc eu cum fac toate orataniiile in franceza ..dar eu nu ma stresez prea tare....o sa decida ea
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Deci, , salutare natiune! Am aterizat si noi pe plaiuri mioritice. Ce-i drept era asa de bine acolo, ca era cald si bineeee. Da ne si era dor de tati, de casa...si cand am intrat in casa ne uitam si eu si cupilu dubios la pereti, parca eram in cu totul alta parte. De cetit, am cetit doar capitolul curent in rest nema timp de recuperare, cred ca o sa fac o noapte alba altfel cu frichinici ziua nu-i chip ca ma solicita la maxim, ca deh l-au invatat bunicii in brate si cu atentie maxima si asta vrea in continuare. Asa, impresii de vacanta. Pai in primul rand oamenii aia au o problema cu vremea, oricat de cald ar fi nu e suficient de cald. pai cupilu meu era singurul care se plimba in carut la copanele goale doar in body, in rest cu totii infofoliti nene la greu, blugi, tricouri, sosete, papuci. si ne-a oprit o tanti pe strada sa ne certe ca n-am incaltat cupilu si ii este frig, iar afara erau 35 de grade. si soacra mea e friguroasa rau si cum scadea nitel temp la 25 de grade zicea sa nu iesim afara ca-i frig, sau sa-l imbrac bine noaptea sa nu raceasca. Asa si l-am bagat in pijama salopeta iar intr-o seara dupa baie am lasat-o pe ea sa-l imbrace in timp ce eu ii pregateam lapticul, a doua zi cand l-am dezbracat avea sosete cupilu pe sub pijama Sau imi zice sa-l invelesc iar eu o tineam una si buna ca nu-i pun paturica pentru ca el se foieste si se impleticeste-n ea si maraie sau si-o pune pe fata si mi-e frica iar ea imi zice ca nu-i nika, ca are o plapuma pt el. Bun asta cu frigul. Apoi partea cu mancatul. ca de ce nu-i dau aia, ca de ce nu-i dau aialalta, ca de ce nu-i dau intr-una sa rontaie biscuiti si paine ca la cupil ii e foame, ca de ce ii dau asa la program sa manance...aveau un fix si cu mancatul... Apoi cu socializarea, ca al meu cupil e sociabil rau, cum vede pe cineva, oricine-ar fi ranjeste nene iar respectivul normal vine si incepe sa-i pupe mana, sa-i traga suzeta din gura, ah ce m-am certat cu unii pe strada pe chestia asta. Of si cate-ar mai fi...dar in mare a fost bine, s-a comportat bine pe avioane, a fost putin greu pt mine ca am carat si scoica in care a stat in avion si carut ca am stat cateva ore in escala. Avem si poze, poate maine reusim sa le punem.
dianocica spune:
carla s a facut o frumoasa alexuta. si iti seamana ( intr un sfarsit )nu te simti stinghera, vino si poveste ne cand ai timp, chiar daca nu te prea bagam in seama la inceput eu recunosc ca raspund oricui daca sunt pe faza, dar daca trec cateva ore de cand citesc pana raspund...imi amintesc numai de fetele f active. dar lucrez si la asta.
donia cristinel seamana din ce in ce mai mult cu tine. este un scump
sunt fericita ! a adormit singur in seara asta fara tzi. el singur singurel a decis...a supt, a incercat sa adoarma, s a tot foit pana si a adus aminte de tot ce a facut el azi si a inceput sa faca de toate..vaca, pisica, ceasul...stiti voi..brrr, vrr, ma, ta, pa, trr...clasicele..asa ca i a trecut somnul..apoi am dat o tura mica in sufragerie, pupat buni, mama, tata, mama, buni, mama,.....2 la primarie, 2 la prefectura...apoi inapoi la tzi. tras 3 guri. plecat prin pat. adormit la mine pe burta. perpendicular pe mine, pus pe burta cu capul pe burta mea. a fost incredibil..ii simteam respiratia..cum se linisteste...cum adoarme...a fost extraordinar
ma simt asa mandra de mine..baietelul meu e mare..e prima oara cand il simt cum isi ia zborul..stiu, e mult spus..dar pt mine e ceva...n am cuvinte...stiam ca va face asta cand va fi pregatit, dar nu stiam ca o sa ma simt asa...ce rezolvam oare daca il lasam sa planga in patutz? daca i scoteam tzi de mii ori din gurita cand el avea nevoie de ea? ce castigam? absolut nimic. sunt atat de mandra de copilul meu...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Dorsilia spune:
hello!
asa, orientativ, cam ce cantitati mai papa la mesele principale copiii vostri? ca noi mancam nemtzeste partial: putin si rar, adica masa de pranz musai impartita in 2, asa ca mai am loc numai de o masa de cereale cu fructe si branza/iaurt.
la noi mesele sunt numai 2, deci alea principale, cam asa:
-lapte
-pranz 1 (100-120)
-pranz 2 (100-120)
-cerealele imbunatatite (100-120)
-lapte
Si nu se apuca de deschis gurita decat dupa si numai dupa ce o aprovizionez cu jucarii pe masuta, altfel sta cu capul sucit spre coltul scaunelului si ma ignora
si mai ceva: Septilin dati vreuna copiilor? pt imunitate, ca se anunta la TV epidemie de gripa
merci in avans pt raspunsuri
dianocica spune:
chinico da' de ce n ar face cainele mrrr? ca asta e universala... vorbeste cu ea cum iti vine, sotul la fel. va va intelege pe amandoi. va pleca mai freu dar va vorbi cu fiecare pe limba lui. trebuie doar sa ai incredere
tema 1-2h dupa primul somn, adica pe la 12. cateodata si inainte, cam juma deh, cateodata si dupa somnul2, pe la 5-6. dupa vreme si chef (al lui) o tura in jurul blocului, maxim pana la alex la servici (3min), pupam, vizitam, vorbim, apoi in parculet. pe calutz, pe furnica, in leagan, pe topogan, apoi pe jos la studiu. in 4 labe prin parc sau, de cele mai multe ori, in picioare pe langa vreun animalut din ala, studiem toate prinderile, surubele, chestii de baieti...cateodata ne asezam si ne mai jucam cu turnuletul ala de la ikea in care bagam frunze/crengute/nisip...la intoarcere discutam cu toti stalpii si copacii, eventual primim un biscuite pt linistea vecinilor cat urcam cu liftul
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
carla2005 spune:
Multumesc pentru aprecieri cu privire la Alexuta...daca ati oservat vestuta care o poarta eu i-am impletit-o (o probam cand a apucat-o dansatul)-deci metoda de a te lasa de fumat -te apuci de impletit! Eu am o luna jumate de cand nu am mai pus tigare in gura!
Program de plimbat: la 13-14 cate o ora o ora jumate si apoi la 17-18 cam o ora! O perioada ieseam de manuta la plimbare si aveam o traiectorie nedefinita-din boschet in boschet si dupa toate animalele posibile! Acum a descoperit ca e mai simplu sa mergi in carit...si cand mergem afara se duce la carut si topaie pe langa el sa o pun acolo, asa ca daca ii dau si un bibe de ceai in brate ma plimb o ora fara probleme-ce n-am vazut eu asa ceva de cand s-a nascut sa stea cuminte in carut, se mira tot cartierul!
In seara asta a facut-o lata! Alexuta s-a dus sa se joace la un placaj...pana sa ma uit eu sau Emil la ea si l-a tras peste ea si si-a spart buza de sus! Cand am vazut-o cu gura plina de sange si ea aproape sa lesine de plans am zis ca mor, Emil nu mai zic ca i s-a facut rau era alb ca varul! Pana m-am dezmeticit ca atata sange curge doar de la buza mi-a trecut toata viata pe dinainte! Asa ca in seara asta a baut laptele cu paharul, a baut mititica 100ml si a adormit! Acum strangem tot ce este periculos din casa fii ndca am tot amanat...parinti fara minte!!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
danita spune:
salutare dragelor
iesim cam 1-2 ori pe zi dar nu f mult. prima data la lapte si la paine iar second time merjem pe circuitul inchis de pe strazi , neavand parc in zona :(
azi mancat : pateu facut din - ficat de pui fiert, br de vaci facuta de mine + almette cu smantana ptr ca nu aveam smanatana. pus pe soldatzii americani si bagat la ghiozdan. apoi suc de porto si ...... somn. azi nu am avut curent si dragul de el imi tot arata tv-ul s aii dau drumul cand sa ne culcam ptr ca noi il urmarim pe HAU de desene si asa adormim :( . ddaca a vazut ca nu .....imi tot arata cd-playerul sa pun muzica ......nika ......asa ca a tre sa ma suporte pe mine cantand fals ..... dar a adormit .
culcat acuma seara sg cu pasarelele de pe cd .
fost la petrecere de halloween, dansat si distrat . era hipnotizat de copii . cred ca mai merjem la petreceri d-astea ;)
intrebare : dat la bb linte ? cum preparat ?? help-online !!
D
ps - vazut pe Crsitinel si pe Maya - schimbatiiiiii complet , clar nu mai sunt bb !! superrrr