Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia poza asta e perfecta!

iar vorbesc singura? bine...ma duc sa mai scot o sticla de visinata..poate asa mai pica ceva...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

la tema cu iesitul: se pare ca numai noi mai stam ca bezmeticele asa de mult pe afara... deci prima iesire pe la 10:30-11 dim. pana la 13... apoi a doua iesire pe la 16:30 (sau 17) pana pe la 18:30 ... si uneori ne mananca undeva si mai iesim o tura pe la 20 ori la shopping ori pe afara scurt cam jumate de ora... dc nu o scot tura a treia (care nu e batuta in cuie, o mai sarim) isi pune caciula pe cap (nu si-o trage pe cap, ca nu stie, pur si simplu o tranteste ca pe o placinta pe cap, ceea ce e maaare lucru, ca afara si-o smulge din cap , dar asa a percutat ea ca ne tb caciula sa iesim afara lately ) si se duce si bate cu palmele in usa de la intrare ... si cand e urat si plua si nu putem iesi e jale mare ... ca si carla, asa si noi, plecam de manuta (mai nou nu mai vrea deloc in carucior, nici 5 minute) si batem toti boschetii in cautare de catei puricosi si de pisici... ne multumim si cu porumbei sau alte oratanii dc nu gasim catei/pisici... dc nu e picior de animal in calea noastra, e cam jale, ca nu ne oprim din cautari ... in parc ne dam pe leagane, tobogan, culegem frunze, pietricele, azi a mesterit in noroi si are mare atractie fata de rotile de la carucioare (mai ales dc sunt pline de noroi ) - sa vedeti cum se uita alte mame la mine ca-mi las copilul sa puna mana pe rotile de carucior .. oricum o aduc din parc ca un porcusor dar incantata si fericita ... azi dim am adus-o plina de noroi pe pantaloni si am lasat-o pe hol pana ma descaltam eu , si si-a gasit de lucru sa zgandare noroiul cu unghia de pe genunchi... era fascinata... a fost o priveliste de pomina, am ras de una singura

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

noi stam pe afara cam 2 ore dimineata si 2 seara cu tot cu parc si cumparaturi.

aoleo leyla ce zici tu acolo, eu nici n.am ajuns in romania si deja m.am enervat :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

da da, si noi oripilam lumea...cum, sta in nisip? pai il trage ca e rece...vai...dar pune mana pe roti...vai, cu mainile in nisipul ala unde au facut cainii pipi? pai, in pana mnea, pleaca cu cainele de aici, nu te mai mira atat ca in locul de joaca pt copii se joaca copiii...la noi mai e una...si azi tot fara caciulita ? ne stie toata lumea...vai, dar tie nu ti e frig asa? pai daca ma bag in nicip cu el, ma dau pe toate porcariile, calarim tot impreuna...nu e acelasi lucru cu statul pe banca si admirat la o tigara cum se joaca pruncul. care, bine inteles, nu are voie acolo, nici acolo, ...de ce stai, du te si joaca-te...de ce te ai bagat acolo, aia nu e pt joaca...nu mai sta cu baietii, tu esti fetita te joci cu fetitele... si supremul..vai, te ai murdarit...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

De 2 zile n-am mai apucat sa intru pe forum asa ca sunt cam in urma cu ce s-a mai intamplat pe la fulguleti.
Am intrat acum seara pe forum si am vazut stirea cu fetita Lianei Stanciu si m-a intors complet pe dos.
Offf, Doamne, nici nu ma pot gandi ce e in sufletul parintilor.
DD ai grija te rog de micuta Teodora sa se faca bine.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Am apucat sa citesc f. putin din urma din cap trecut dar nu stiu dc voi putea recupera tot ce s-a scris.
Oricum am vazut ca Dianocica e nostalgica, citeste de pe la Odisee, motanu' face iar nazuri la mancare- mama de motan te rog RABDARE, RABDARE, RABDARE (si noi suntem in greva), David de Dolores iar a facut febra- sanatate multa si sa va faceti bine cat mai repede , Eri-ka s-a oferit sa faca blogul, dar Donia a spus un NU hotarat si probabil ca nu se va face (nu stiu dc a mai facut careva comentarii pe aceasta tema ca n-am citit tot).
Eu eram cu propunerea si ideea era sa se faca un blog care sa contina informatii utile PENTRU fulguleti(si nu numai) si NU DESPRE fulguleti, adica de exp. : retete de papica,informatii despre dezvoltarea copiilor (parca nu mai pot sa spun bebeilor), info cu ce facem in caz de febra, diaree etc., link-uri catre site-uri interesante despre copii (magazine on-line, povesti, cantecele, site-uri concurente DC, joculetze...) samd.
In fine sper ca v-ati prins care era ideea, da' nu-i bai dc nu se face, oricum informatiile utile eu mi le salvez pe calc. Scopul era sa fie grupate undeva aceste info si sa aiba toata lumea acces la ele.

Mergi la inceput

Aaa, si nu v-am spus de ce-am lipsit.
Pe 25 oct am facut 10 ani de casnicie. Am sarbatorit in familie fara mare tam-tam ca astea au fost conditiile.
Doamne ce repede trece timpul!!!(si de cand au aparut copii efectiv zboara)
Gata plec si eu la culcare.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

gata, culcat fetele, fiecare cu papusica ei in brate
donia vazut poze
luly la multi ani fericiti impreuna !!
dianocica ai baiat mare de acum; imi aduc aminte de cand era Tudi mic si ieseam in parc cu el toata ziua - ce copilarie frumoasa a avut; mergeam in politehnica, aveam locurile noastre de joaca, a crescut cu inca vreo 7 copii cam de aceeasi varsta, se jucau in fiecare zi, scurmau in pamant, nisip, in ce gaseau; si nu conta daca ploua, aveam un loc la adapost pe langa electrotehnica; si vara ii dezbracam de tot si alergau pe panta aia in sus si jos...; da, pe atunci parca nu erau parintii si bunicii atat de stricti ca acum

in seara asta am cumparat decoratiuni de halloween si le-am si pus afara; bomboanele le-am cumparat acum vreo 3 zile (sper sa ne mai ajunga pana miercuri seara ca tare bune sunt...)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani Sophia si Pascal !! Sa cresteti mari si fericiti alaturi de parintii vostri !!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

SOPHIA si PASCAL

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput