Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DONIA,pup copiii minunati!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Incep prin a spune ca nu am retinut nimic.... neuronu' nu mai face fatza....
Eu sint super fericita... au venit hainutezele din Londra si sint dragutze foc, plus ca super ieftine comparativ cu preturile din RO.
Ne pregatim intens de Halloween party, desi cred ca Luca nu va rezista decat 3 minute. Aseara am venit cu coifu' de vrajitoare in cap si Luca a urlat isteric 30 de minute. Atat de tare s-a speriat ; el va fi fantoma plangatoare cred
Roxanica, vin si eu la chef.... doar ai vazut ce dansatoarea sint... dar trebuie ceva AC DC sa-mi dau drumul
Kikineata, asa ma bucur ca bea Sara lapticul...
Dianocica, cand imi fac netul acasa trebuie sa vad si eu cum rade D mc...
Chinico, pe mine nu ma mai iubesti?????
Dbunny, cum ati dormit???? Sinteti mai bine?
Donia, ce frumos se joaca ei.... super!!!!
Tema zilei: plimbare zilnic intre 11-13.30 indiferent de vreme si seara cand am eu putere inca vreo ora.....
Mai am 4 minute sa aleg spre sedinta
Revi

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Hehehe, a intervenit ceva si nu am plecat la sedinta.... mi-au dat altceva de lucru, dar eu tot cu voi stau
Ktrinel, pe vremuri eram si mai mare dansatoare... deh, batranetile isi spun cuvantul
Ingeras, e o frumoasa Maya..... ce bine ca ai pus poze; vreau si eu halat de baie pentru Luca, unde gasesc?
Dandusa, colegii imi tot trimit poza aia, tavalindu-se de ras.... oricum colegii noi s-au socat cand au vazut cum dansez
Alexandra, lasa butoiul ala in pace...
Miro, unde ai disparut?
Teutz, pupam fetele frumoase
Ruxandra, ce chef de inot mi-ai facut; poate cand vin la Buc te voi insoti... plasez copilu' la ai mei si fac si eu ceva sport... daca e deschis de sarbatori
Asizoi, pe unde umbli????
Danita, nu ne mai scrii nimic???
Gata.. trebuie sa ma apuc de lucru.. mai pup Iasiul, Timisoara, Bucurestiul, Canada, Duraul Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Valeu.... am uitat!!
La Multi Ani, Sophia si Pascal; incredibil ce repede a trecut acest an.... nu imi vine sa cred; din Cluj pup familia vesela si cocul aferent..
Am uitat sa pun Constanta si Sibiul....
AlO!!! Treci la treaba.... autocritica imi fac... oricum vad ca doar eu prestez pe forum la ora asta.....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

La Multi Ani, Sophia si Pascal!!! pupici la mamicuta voastra si la taticul minunat.

fetelor - nu am disparut - dar pregatiri - pregatiri, curatenie generala, cumparaturi de ultima ora, mai scarbiciul ...

va citesc zilnic, va iubesc inca la voi

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

harbujeilor dragi Sophia si Pascal!
Yagmur, buna dimineata mamica albinuta petrecareata. ce mai face Luchita?
Donia, am ramas fara cuvinte privind copii superbi din pozele superbe!
Dayanara, ce povesteam eu acolo se intampla in Antalya unde am fost plecati o luna de zile.
Dianocica, , ce-am mai ras mai intai la filmuletul cu d mic, apoi la ce povesteai tu acolo, cu nisipul, cu caciulita. Felicitari lui d mic pentru adormitul de unul singur. Baiat mare, ce mai!
Dia, si Kaan maraie daca nu-l scot la tura de seara si cum aduc hainele si incep sa-l imbrac instantaneu nu mai scoate nici un sunet.
Luly, la cat mai multi! Socrii mei au aniversat ieri 40 de ani de casnicie.
Ingerasa, e o dulcica Maya.
Noi iesim afara de pe la 10,30-11 pana pe la 13-13,30. Apoi mai pe seara pe la 5 jumate-6 depinde cand se trezeste din somnul de pranz.
Dorsilia, noi papam cam asa: 6 dim - lapte 100-150 ml, 9 jumate fructe in diverse combinatii cu branzica-cam 220-300 gr, 13,30 legume in diverse combinatii cu carnita - cam 150-200 plus un iaurt fie 50 fie 100 gr, 17,30-18,00 cereale-cam 200, 21,30 lapte - 200 ml. Si Kaan tot cu tona de jucarii in fata mananca. Mai nou ii place la nebunie sa le faca vant de pe masuta si sa le priveasca cum cad pe jos si apoi rade cand mami se apleaca sa le culeaga si tot repetam exercitiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
sa va zic si eu cu iesitul afara cum e: dupa somnul de dim, de la 11 pana in jur de 12.30. cu bona. ce face afara nu prea stiu, se plimba (in carut), se duc in parc (cica nu are probleme sa il ia de acolo), merg de manute, etc. dupa amiaza cu mami sau tati sau amandoi (mai rar ca tot mai gasim treaba prin casa). ieri am fost cu el de la 16 pana la 17. as mai fi stat dar nu am mai rezistat. de ce? pai de cum am iesit a inceput maraiala (e drept ca era f obosit, nu dormise decat 1h la pranz). ne-am plimbat 15min cucarutul, copilul maraia, nu am vrut sa fol suzeta din dotare, am zis hai in parc. uta in leagan. 1/2 din leagan (e cu 2 scaune) era ud, plin de noroi si pietricele. copilul vroia acolo. cu funduletul, mainile, picioarele, orice. bun. luat de acolo, dus la uta in balansoar. stat ce stat pana nu a mai putu mami de spate. luat de acolo de urlete si tipete. luat de manute sa mergem. vazut pietris pe jos. s-a asezat in fundulet (pe adidasii mamei, ca il tragea la fundulet, acuma pe bune e ud pe jos in iasi, cu o seara inainte plouase, chiar nu il las sa stea pe pamantul ud chit ca o pers cu d se va uita crucis), scormonit prin pietricele. distractie. toate bune si frumoase pana idiot mum si-a dat seama ca nu are nici un fel de servetele la ea si copilul era cu degetele la 1 mm de gurita. asa ca luat de acolo......de aici s-a rupt filmul pt ca nu a mai vrut nicaieri, nicicum, niciunde......got it? numai si numai cu tipete si urlete, pana m-am vazut nevoita sa fol suzeta din dotare. il tineam in brate, urla, se uita lumea la noi.......cred ca ziceau ca il bat/omor sau ceva de genul asta, asa plangea copilul. am intrat in casa scarii, a inceput sa rada, gangureasca, vorbeasca. ce sa pricep??????? ca ii place afara, dar daca s-ar putea in 4 labe ar fi ok. pai nu se poate ca e ud si urat. si nu mi-e mie ca se murdareste, ca exista ariel, dar chiar e frig in iasi
in alta ordine de idei, ma gandeam ieri la "nu infofoliti copiii". pai al meu cu hamleti, pantaloni grosuti (dublati), maieu, bluzita si gecuta grosuta.a! si caciula, da? eu cu maieu, bluza si geaca mai subtire. deci.....imbracata si eu ca era frigut. trece pe langa noi un copil, de vreo 6 luni cu fular la gura!!!!! am tras concluzia ca si eu il imbrac grosut, dar se poate si mai rau. pai daca acum ii pune fular la gura la -10 ce mai face? stiu....nu il mai scoate afara
as vrea sa fac lapte cu gris.....din lapte praf sau dorna?
sophia
pascal
sa va dea DD sanatate, fericire si o viata minunata!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

SOPHIA si PASCAL

Am vazut poze cu printi si printese...absolut superbi Donia povestile tale si pozele voastre ma fac sa/mi doresc iuti iuti bebe 2
Am ras cu DMIC de enspe mii de ori...Alessia se uita mirata si zicea ete, ete si radea si ea. Un scump, nu alta .Dianocica ai baiat minunat. Sa/ti traiasca!
Vazut poze de YAGMUR ...iam iam ce bunatati, toata ziua m/am gandit la ciocolata...
MIRO gata pregatirile? Incep numaratoarea...10
BAMBO, DANDUSA voi cum stati cu pregatirile?
Va pup! As mai scrie, dar ma calareste o printesuca...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Afara iesim de doua ori: dimineatza pe la 11, vreo ora...si dupa masa la 3/4...si seara la cumparaturi

DUpa 2 zile de exercitii, fata mea se da singura jos din pat. As descrie procedeul...dar, tot nu ma lasa ...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

SOFIA si PASCAL

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput