Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

toata nemtia ureaza harbujeilor Pascal si Sophia multa multa sanatate!!
LA MULTI ANI!!

multam de raspunsuri.
mai am intrebari in ghiozdan, dar le las pe luni.

yagmur...cum, mai..pai ce intrebari pui tu acolo??? io petesc aici din greu..
cristinel si maya sunt amandoi frumosi foc. si mari. adica stiti voi..catre copii care acusi merg la gradi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Gand
A parasi o lupta din cauza ticalosiei mediului e tot una ca si cum ti-ai taia gatul fiindca e noroi afara.
(Nicolae Iorga)

preluat din Raspandacul - Publicatie pentru minti spongioase ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna fetelor!!!

lui PASCAL si SOPHIA: si multa sanatate parintilor - voi ati depus o munca "dubla" in acest prim anisor de viata a puiutilor vostrii!!!

Despre noi: joi noaptea am stat la urgente de la 00.30 pana la ora 02.00! Seara pe la 23.00 s-a trezit David urland pur si simplu - a durat cam o ora pana m-am gandit io sa sun la salvare .
Doctora de la salvare a zis ca dupa cum il aude ca urla , avand in vedere ca nu avea febra, singura problema ar putea fi urechea. Ok. Ne urcam in masina si mergem la urgenta - acolo o tipa (ca doctora n-o pot numi habar n-avea de medicina. A zis ca are rosu in gat! - cand i-am sugerat de ureche a zis ca da poa' sa fie urechea - drept urmare imi da picaturi de urechi si un antibiotic.
A doua zi ma duc totusi cu David la ORL la spitalul de copii - doctorita de acolo imi zice: "sper ca nu i-ati pus picaturi in urechi ca ma incurcati pe mine - cand am auzit am crezut ca mor!!!!! - pai ce era sa fac doamna! - daca aia de azi noapte a zis sa-i pun picaturi in urechi!
In fine sa mori, ce doctori avem la urgente! Ne-a scimbat total tratamentul : David deja avea 37.8 febra - avem un antibiotic Zinnat, Nurofen si ceva picaturi de nas. Azi deja e forte bine azi noapte s-a trezit de 3 ori sa bea lapte a dormit pana la 9!
Speram sa fie bine mai ales ca maine se insoara fratele meu si il las acasa cu soacra!! Imi pare rau ca nu-l pot duce si pe el macar o ora la nunta.....

Pupici,

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Din graba am uita sa va zic diagnosticul: otita la urechea dreapta!

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dc mai e cineva care nu stie: cand bebeii sunt raciti, tb aspirati f des si folosit serul fiziologic (chiar si din abundenta)... stagnarea secretiilor duce la otita ... asa ca mai bine se aspira mucii de 100 de ori pe zi printre urlete decat sa ajunga sa faca otita
nu dati cu rosii, am simtit nevoia sa spun asta, ca am vazut f multi bebei care au facut otita... bineinteles ca nu asta e cauza tuturor otitelor, dar poate favoriza... si mai bine prevenim

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

simo, mesajul dinainte nu era pt tine... dar dupa ce ai povestit tu mi-am adus aminte ca tot vroiam sa zic asta mai demult si tot n-am apucat ... sper sa n-o iei personal
... e mai bine bb david azi? ... of, nasol, numai la urgente sa nu ajungi cu copilul sau in spital, ca e jale... incompetenta cat cuprinde (de regula)

si daca Oana era singurul fulguletz care n-a racit sau n-a facut viroza/gripa toamna asta... tin sa va anunt ca acum a facut si ea ... inca nu stim ce, sper ca e doar o simpla raceala ... dupa 3 zile de greva foamei (da' din aia nasoala de tot) a inceput sa aiba muci... si azi a tusit de cateva ori... aseara a avut 37.9... dat nurofen si ser fiziologic si aspiram la greu ... speram sa scapam cu atata
we frumos

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Pascal si Sophia

suntem iar la greva foamei dar numai la mancare gatita mananca doar cateva lingurite si dupa nu mai vrea,daca i-as da doar fructe si cereale ar fi super i-am facut toate combinatiile pozibile,stiu ca o sa ziceti bine ca manca fructe,cereale si laptic dar nu stiu ce sa ma mai fac cu ea....voi face o pauza de vreo cateva zile....

mi-au venit si rusii,am o dispozitie f proasta simt ca nu mai pot
cu pregatirile suntem in toi

fug sa ma spal pe par cat mai doarme

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

am uitat multa sanatate fulguletilor bolnaviori sa se faca bine repede

au inceput vecinii de sus sa bata cu ciocanul sigur mi-o trezesc

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

DIA , stai linistita nici o problema - ai foarte mare dreptate, dar inainte de otita si David a avut muci vreo doua saptamani si il aspiram de 100 de ori pe zi. Asa ca nu stiu cum de s-a ajuns la otita.
Pe cand am crezut ca nu mai ii curge nasul dintr-o data s-a schimbat culoarea secretiilor(din transparenti sau facut galbeni..) Scuzati explicatia atat de detailata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multa sanatate oanei, dia, si lui david simo

bamboletta

ce pot sa fac sa nu mai manance frunze de pe jos , intre mese ? :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput