Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

LA MULTI ANI Sophia si Pascal!!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salut minunatelor,
LA MULTI ANI HARBUJEILOR!!! Petrecere mare in Austria, cu 2 parinti fericiti si 2 copilasi (de acum) care fac azi un anisor!!! Fericire maxima va doresc!
Astazi la noi fu ziua cand veni bona in premiera. Rabdatoare, Rares vrea la ea in brate (i-am zis ca eu m-am chinuit rau sa nu-l obisnuiesc in brate sper sa nu-mi strice copchilu') I-am facut de mancare impreuna, de hranit l-a hranit ea, nu a facut nazuri spectaculos de mari, tot a dat pe gat castronelele (deh a mai ramas ceva prin ele da' nu cine stie ce! Luni o sa fie ziua de foc cand ramane singura cu el, sa vedem ce si cum...parca vad ca alerg prin cumplitenia de trafic ca plange Maria-sa de sare camesa de pe el...Ne-am inteles cu 900ron /luna (agentia-mi cerea de la 10 in sus), menajul complet al copilului, 11ore/zi, de luni pana vineri. Nu-i putin, stiu, dar alta alternativa chiar nu aveam! Daca am fi avut mai mult timp de cautari probabil ca ieseam mai bine...in tot cazul, nu mai conteaza banii, daca Rares o sa fie ok cu ea, eu ma declar multumita!
Leyla, bine ai revenit, astept cu interes poze de la tine...la anu' ne bate gandul sa ne facem vacanta in Antalya, cred ca ne bagam la un all inclusiv cu bebe cu tot, normal...ce ne sfatuiesti?
Vazut pozici cu Cristinel , Maya si Alexuta, bei ce frumosi sunt!!!
Bagat la cap ce zici tu Dia, multa sanatate Oanei!!!
Simo, sanatate multa Davidutzului!!!
Dorsilia, habar nu am cat mananca Rares, fiindca eu oricum umplu castronelele. Cateodata le rade, de multe ori papa cam 3 sferturi, de foarte putine ori papa jumate. Noi avem inca 2 mese de lapte chior, dimineata si seara si baga cam 340ml (adika umplu pana in buza un bibe de 330 ml, pe care-l rade.
Meniul(nu foarte variat) arata cam asa:
7.30- 330-340ml lapte
10.- un castronel cu fructe (piersica, banana, pruna, para sau mar)
14.- un castronel cu legume (rosie, dovlecel, telina, pastarnac, gogosar) amestecat cu carnita (de pui sau peste), sau cu galbenus de ou cu spanac.
18. cereale si un borcanel cu iaurt, sau iaurt cu fructe, sau branzica cu fructe, sau biscuite ras cu mar.
21.- lapte 340ml
Chinico, pe cuvant daca stiu sa raspund la intrebarile ale!!! Citesc si eu cu mare interes ce zic fetele.
Habar nu mai am ce am vrut sa mai zic...ma duc sa mai citesc din urma!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Ah, mi-am amintit...scosul afara!!!
Pai socrela il tinea cam 2 ore/zi, de pe la 12 la 14, eu nu reusesc sa stau cu el pe afara mai mult de 1 ora jumate, timp in care studiem bancile, ne cataram pe ele, mergem peste tot tinut de manute, socializam cu copiii iesiti in cale sau cu vreo baba care se baga in seama, facem Ham-ham la catei, ne uitam la rate si ne jucam cu hamurile de la carut.
Il apuca urlatul cand tre sa-l pun inapoi in carut si trebuie sa-i distrag atentia imediat cu o jucarie ceva.
Voiam si eu sa intreb ceva ca piticul meu e mare rau... Vreau sa-l dezvat de suzeta, cum sa fac? Toata ziua buna ziua vrea suzeta, daca o pierde se apuca sa o caute si tipa daca nu o gaseste...si nu prea e ok.
Ma duc sa descarc restul de poze si revin!!!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

M-am trezit si eu la spartul targului, Chinico, si noi incercam sa-i vorbim fiecare pe limba sa, eu in romana, tatal in turca. Dar cateodata le mai amestecam, de ex eu ii spun unele fraze/expresii in turca, mi se pare ca suna mai bine iar tati ii spune in romana unele chestii pe care stie ca i le spun eu. Luna trecuta cat am stat cu socrii de ex il intrebam unde este bebe in ambele limbi si ne arata o poza de-a verisorulului lui, acuma nu stiu daca chiar intelegea in ambele sau datorita faptului ca auzea cuvantul bb (in turca bebek, deci asemanator).
Danutz, multumim de urare, n-as putea sa-ti recomand un hotel, eu am stat la socri acasa...dar sunt f multe, este un subiect deschis la vacante si calatorii, un topic numai pentru Turcia. Oricum orasul este f frumos, iti pot vinde un pont pentru shopping in schimb.
Iar am vazut ca se vorbeste de bbi bolnaviori, sanatate multa tuturor.
Si, avem si noiPoze bb Kaan noi.

Mergi la inceput

Din restul de poze vizionati Marrakech-ul
Un oras superb, dintr-o provincie unde se pastreaza traditiile berbere, are o Medina straveche, cea mai mare piata islamica (Dar-elFna) am vazut acolo de la imblanzitori de cobre si ghicitoare pana la cozi infernale la celebra lor supa de melci (care e oribila la gust), care cica creste potenta sexuala (asa se explica cozile), am vizitat o farmacie berbera (berberii sunt primii locuitori ai tinuturilor alora, limba lor nu se scrie, se vorbeste, iar invataturile se pastreaza si se transmit prin viu grai) numai cu produse naturiste traditionale, am participat la o seara traditionala marocana, cu calareti, cadine, pestera lui Ali-baba, dansuri traditionale, am vizitat o palmerie (plantatie de palmieri) unde am mers cu camilele, vizitat un palat al unui vizir care avea un ditamai harem si o gradina minunata si niste morminte stravechi.
De acolo am plecat la Agadir
Este o statiune moderna pe coasta Atlanticului, e acolo o poza cu o colina care domina statiunea pe care scrie 'Dumnezeu, Patria, Regele', plaja, soare, piscina din care beau apa pescarusii si porumbeii si frigiderul plin cu bere de la hotel legat cu ditamai lantul.
In drum spre Casablanca am oprit la Essaouira, un orasel tot la Atlantic, unde portughezii au construit un fort de aparare (se vad si astazi tunurile), cu un port micut si traditional, o Medina mica si curata si cu ateliere de relucrare a lemnului de Cedru si Tuya-mi-au placut la nebunie fructele de mare mancate acolo la pranz, intr-un restaurant chiar in port, cu pescarusii care veneau si se asezau inclusiv pe scaune. In apropiere am vazut capre care se urcam sa manance in argani (un copac care creste numai in Maroc, din care marocanii fac un ulei comestibil zic ei mai bun decat cel de masline si cosmetice frumos mirositoare) Am si vizitat o cooperativa de productie manuala a uleiului de argan, am ramas oripilata de cat de scumpe erau cosmeticele (30 eur o cutie cu crema de 100ml)-zic ei produse manual si perfect naturale.
Iar destinatia finala,Casablanca un megalopolis de vreo 5 mil locuitori si 6 in suburbii, fara metro (imaginati-va cum se circula), zgomot mult, mizerie, hoti, tin minte ca oricat ma spalam aveam impresia ca tot murdara sunt. Am vizitat moscheea Hasan II, a doua din lume de mare (dupa cea de la Mecca), cu minaretul inalt de 200m, ca si lungimea tavanului interior, cica s-au cheltuit 50 milioane ore de munca sa construiasca minunatia aia, au si o scoala puternica acolo, incat 25000 credinciosi, m-a impresionat un cartier rezidential, cu case albe si gradini superbe si porumbeii din piata lor centrala.
Sper ca v-a placut periplul prin Maroc, mie una mi-a intrecut asteptarile!
Fug ca s-a trezit Maria-sa!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

N-am apucat sa citesc nimic. Intors de la ziua finutei celei mari (6 ani deja ). Bineinteles ca conu si-a dat tot programul peste cap si deja nu prea mai poti sa te intelegi cu el. Asa ca diseara devansam baia si nani.

.. dar nu vroiam sa ratez aniversarea harbujeilor/sandokanilor/minunatilor:

Sophia si Pascal

Kokorina sa-ti traiasca!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danutz, 2 bibe de 340 ml??? [omulet verde de invidie] ...desi io-s invidioasa, am citit peste tot si mi-a zis si pediatra (de parca era cazul) ca bb la varsta asta nu tb sa bea mai mult de 500 ml lapte/zi (era vb de lapte praf) ... era ceva legat de faptul ca dc bea atata lapte nu e diversificat destul ... nu stiu mai mult, poate dc am timp o sa caut in cartile mele sa-ti zic exact, sau poate-si aduce aminte sotul (da' poate nu te intereseaza )

chiar, intrebare intrebatoare: e cineva care da meniu cu carne si la masa de seara? adica legume + carne, sau ceva de genul, asemanator cu meniul de pranz ... deci nu clasicele cereale , bla-bla ... ca eu tot incerc dar oana parca nu vrea...

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Dia1609
chiar, intrebare intrebatoare: e cineva care da meniu cu carne si la masa de seara? adica legume + carne, sau ceva de genul, asemanator cu meniul de pranz ... deci nu clasicele cereale , bla-bla ... ca eu tot incerc dar oana parca nu vrea...

da. noi. cand serveste la pranz legume cu ou - seara ii dau legume cu carne.
in ziua in care ii dau fier - il servim la 1 ora dupa pranz iar la cina ... la 2-3 ore de fier servim ceva cu carne.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danutz, sper sa fie cu noroc bona cea noua, ca meritati ! ... multumim pt povesti + poze ... m-au incantat
leyla, mi s-a facut un dor de antalya... la anul acolo mergem si noi cu oana, tot asa, la 5* all inclusive, ca am mai fost si ne-a placut super mult ... o sa caut sejur de 20 zile

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

La multi ani Sophia si Pasal!!

Mergi la inceput