Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
bamboletta spune:
Am fost a plimbare cu tot familionul Antonia a fost cumintica la inceput dupa nu ne-am mai inteles cu ea tipa incontinuu asa ca ne-am intors frumusel acasa
leyla-tare scump Kaan,cred ca e tare alintat cu 4 bunici
Danutz-superbe pozele din Maroc,cum a fost plimbarea cu camila? ati fost si in locurile unde s-a filmat Clona?
Antonia nici la pranz nu vrea mancarea seara nici nu mai zic,daca i-as da mereu banane+cereale+lapte cred ca nu i-ar mai trebui nimic
azi i-am gatit piept de pui cu smantana si pastai verzi era asa bun...a mancat doar 3-4 lingurite
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danutz
Voiam si eu sa intreb ceva ca piticul meu e mare rau... Vreau sa-l dezvat de suzeta, cum sa fac? Toata ziua buna ziua vrea suzeta, daca o pierde se apuca sa o caute si tipa daca nu o gaseste...si nu prea e ok.
de ce vrei sa-l dezveti?sa nu-mi spui ca te bat babele la cap...
stii ce am simtit de curind?...,o mare multumire sufleteasca datorita faptului ca fata mea inca suge si in felul asta,SINGURUL FEL ,isi alina durerea cauzata de dinti,masele,stare napsa de la raceala...,etc...,ma gindeam ce-as fi facut eu ,daca nu aveam titza...,cu ce as fi putut eu s-o ajut,in conditiile in care nurofenul a fost administrat...,chamomilla afost administrata...,dentinox,calgel...,NIMIC,nu a ajutat-o...ce m-as fi facut eu daca nu aveam titza?!?
eu zic sa te mai gindesti putin...,nu-i lua aceasta alinare...,pentru el suzi este poate cel mai bun prieten...,fara de care nu doarme...,prietenul care nu-l lasa la nevoie si care ii ia durerea cauzata de dinti,masele,raceala..,etc...
te rog eu ,mai gindeste-te...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
la multi ani Pascal si Sofia, va iubim mult, harbujei mari!
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
chiar, intrebare intrebatoare: e cineva care da meniu cu carne si la masa de seara? adica legume + carne, sau ceva de genul, asemanator cu meniul de pranz ... deci nu clasicele cereale , bla-bla ... ca eu tot incerc dar oana parca nu vrea...
eu stiu ca-i prea mult doua mese de carne,ou,ficat,etc...
deci citez...ORI,ORI,ORI...am incheiat citatul...,o masa pe zi...
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dandusa spune:
LA MULTI,MULTI,MULTI,ANI,Sofia si Pascal,sa cresteti mari,sanatosi si frumosi
Kokorina,fa-ti mila de noi si nu ne mai tine pe uscat...,o citirica,ceva...,o felie de tort...
dianocica spune:
bai nene, eu nu inteleg nimic. sunt toata depasita de situatie. copiii astia nu au voie sa aiba nimic? nu au voie sa se trezeasca mai prost dispusi intr o dimineata, nu au voie sa aiba un disconfort, sau, mai rau, un confort?
daca ia un amarat de virus si face 38, imediat cu medicamente la greu, corpul nu are cand sa lupte cu nimic...dar dupa aia de ce e copilul atat de sensibil?
de ce tre' sa manance domne, ca la carte? mooor. hai sa va dau o veste foarte prosta: stiti cat aer se incorporeaza in mancare blenduita? enooorm. lasati un castronel cu fructe blenduite si uitati va la gramaj peste cateva ore...nu i asa ca copilul manaca si mai putin?
de ce nu e ok daca suge suzeta? pt ca nu vrem noi? pt ca ni se pare noua nu stiu cum? daca lui ii e bine asa, daca asta il linisteste...de ce nu e ok? cand copilul va fi pregatit sa renunte, o va face. la suzeta, la san, la masa de noapte, la orice
de ce nu le acordam nici un fel de incredere? poate azi simte nevoia sa manance mai multe fructe. poate corpul lui ii spune ca are nevoie de vitamina c. poate legumele nu au nici o vina, doar are nevoie, acum, in acest moment, de fructe.
de ce disperam daca nu mananca doua zile 'bine'. am zile cand daca vad carne in fata ochilor vomit. si altele cand il trezesc pe alex de dimineata si ii zic sa dea o fuga sa ia niste muschiulet, ca aia vreau sa mananc in dimineata aia. asta imi spune corpul meu si decid sa l ascult. la voi nu e la fel? la ei de ce ar fi altfel?
in cele mai multe cazuri (de la noi, de la fulguleti) s a dovedit ca nu de nebuni nu mancau. exista ceva. o raceala, o infectie...ceva. si a trebuit tratat acel disconfort pt ca copilului sa i revina pofta de mancare=cheful de viata. daca nu mananca ar trebui mai intai sa ne gandim sa tratam cauza si nu efectul.
diana si david 03.12.06
saryta spune:
Salutare ... ce dor ne-a fost de voi!Gata de azi avem net toata ziua.
LA MULTI ANI!Pascal si Sophia
multa sanatate si tot ce va doriti sa se indeplineasca.
Am incercat sa pun cateva poze AICI care sper sa va placa. Antonia a facut primii pasi pe 19 luna asta ... a plecat singura de langa patut si a facut vreo 4-5 pasi .... suntem super incantati.
Sper sa am mai mult timp sa va scriu....si aku tre sa vad toate pozele caci am ramas in urma.
Va pup .
Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
Dorsilia spune:
Dia- sanatate Oanei si LMA !
LMA si Sofiei, si lui PAscal!
Dia- eu stiu ca 2 mese proteice sunt too much pt ficatelul lor. Pe zi, scrie peste tot (uite chiar si-n ultimul nr al unei reviste nu zic care, importanta:)), ca la varsta asta NU au nevoie de mai mult de 30-40 gr carne de pui, vita sau peste slab, ori un ou, ori un ficatel de pui, ori 60 gr branza calcica. Se admite in aceeasi zi carne si branza, dar fara a depasi cantitatea recomandata. Asa ca nu cred ca e ok sa incerci sa supralicitezi cu mesele proteice. Stiu ca e importanta proteina dar zau mie chiar si alea 50 de gr de i le pun eu mi se par fff mult. E ditamai gramadoiul de carne acolo. Ca o solutie de compromis am ajuns la 40-45 de gr
Stii ca Dea nu poate manca 200 gr odata de mancare gatita asa ca de aia are practic 2 mese cu carne. Pt ca eu ii prepar pe zi 2 borcanele mici, a cate 120 gr fiecare si i le incalzesc pe rand, unul la pranz, altul cand se trezeste pe la 16-17. Deci din alea 240 gr de mancare practic numai 50 gr este carne, restul sunt legume si zeama de legume. Ideea de a da legume si carne fifty-fifty mi se pare irealizabila pur si simplu, desi am mai auzit ca ar fi in folosul luarii in greutate, dar n-am auzit prea des chestia asta. In ultima instanta nu sunt culturisti sa ii indopam asa cu proteine doar-doar or face masa musculara. ma gandesc ca le suprasolicitam sistemul digestiv si functia hepatica doar.
Deci sa inteleg ca nimeni nu foloseste Septilinul sirop in scopul imunizarii?
dianocica spune:
quote:pt aspectul cu carne+ficat+ou
Originally posted by Dorsilia
Dia- sanatate Oanei si LMA !
LMA si Sofiei, si lui PAscal!
Dia- eu stiu ca 2 mese proteice sunt too much pt ficatelul lor. Pe zi, scrie peste tot (uite chiar si-n ultimul nr al unei reviste nu zic care, importanta:)), ca la varsta asta NU au nevoie de mai mult de 30-40 gr carne de pui, vita sau peste slab, ori un ou, ori un ficatel de pui, ori 60 gr branza calcica. Se admite in aceeasi zi carne si branza, dar fara a depasi cantitatea recomandata. Asa ca nu cred ca e ok sa incerci sa supralicitezi cu mesele proteice. Stiu ca e importanta proteina dar zau mie chiar si alea 50 de gr de i le pun eu mi se par fff mult. E ditamai gramadoiul de carne acolo. Ca o solutie de compromis am ajuns la 40-45 de gr
Stii ca Dea nu poate manca 200 gr odata de mancare gatita asa ca de aia are practic 2 mese cu carne. Pt ca eu ii prepar pe zi 2 borcanele mici, a cate 120 gr fiecare si i le incalzesc pe rand, unul la pranz, altul cand se trezeste pe la 16-17. Deci din alea 240 gr de mancare practic numai 50 gr este carne, restul sunt legume si zeama de legume. Ideea de a da legume si carne fifty-fifty mi se pare irealizabila pur si simplu, desi am mai auzit ca ar fi in folosul luarii in greutate, dar n-am auzit prea des chestia asta. In ultima instanta nu sunt culturisti sa ii indopam asa cu proteine doar-doar or face masa musculara. ma gandesc ca le suprasolicitam sistemul digestiv si functia hepatica doar.
Deci sa inteleg ca nimeni nu foloseste Septilinul sirop in scopul imunizarii?
nu, nu folosim septilin
diana si david 03.12.06
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
chiar, intrebare intrebatoare: e cineva care da meniu cu carne si la masa de seara? adica legume + carne, sau ceva de genul, asemanator cu meniul de pranz ... deci nu clasicele cereale , bla-bla ... ca eu tot incerc dar oana parca nu vrea...
Dia, cum noi avem doar 4 mese/zi, din care 2 de lapte si pranzul de carne+legume/pilaf => la masa nr3 papam asa:
- cereale instant, cam la 3 zile (nici conu nu se inebuneste dupe ele)
- galbenus+cartof+unt+lapte+cascaval ras
- galbenus+mamaliga+branza calcica+telemea+iaurt
- galbenus+legume+cereale+smantana
(galbenus mananca unul la 3 zile, carne zilnic la pranz)
- banana+iaurt+cereale
- branza de vaci+fructe (rase sau de la borcanel)
- pere/mere rase+cereale orez
- mamaliga+..+.. (fara galbenus)
- cartof+telemea+smantana
Tocmai pt ca nu are decat 4 mese, din care 2 sunt de lapte simplu (nu-l vrea cu cereale) incerc sa-i servesc 2 mese consistente. Asa ca fructele pica mai pe la coada.. Ca sa compensez ii dau la sfarsitul mesei nr3 macar juma dintr-un fruct pe post de desert; dar nu de fiecare data.
Cred ca poti sa-i dai carne de 2ori/zi, dar imparti cantitatea.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!