Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

da stiu tot noi suntem de vina teoria o stiu si eu f bine,dar mai greu de pus in practica
din pacate nu avem 2 zile de cand nu mananca,cred ca sunt vreo 2 sapt,niciodata nu a mancat ca la carte si nici nu vreau asta...in fine...mai bine tac

Saryta-bine ati revenit sunteti superbe
felicitari pt primii pasi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dorsillia sora mea ii da fetitei ei septolin, din cate stiu, ea are 3 anisori, vezi ca e colega cu tine la iulie-august, amironeanu. sincer, stefi e racita, parca incontinuu, din primavara, asa ca nu stiu cat efect are septolin. in plus, nu stiu de la ce varsta e permis. mai arunca o intrebare si acolo. noi nu folosim inca. pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

[/quote] pt aspectul cu carne+ficat+ou[/quote]

astea-s flori pe bune sau cu ghilimele? pai cine face altfel ? cred ca se intelege clar ca am zis ori carne ori ou ori ficat nu si-si-si

Mergi la inceput

merci Laura, o sa mai studiez ce si cum cu Septilinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANISORI HARBUJEI DRAGI!

Kokorina,petrecere frumoasa!!!!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Lavinia,
pune filmulet cu Mihaita...,promit sa nu rid de accentul tau...,desi la cit esti tu de scumpa ...si gur te prinde super...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

quote:
pt aspectul cu carne+ficat+ou

astea-s flori pe bune sau cu ghilimele? pai cine face altfel ? cred ca se intelege clar ca am zis ori carne ori ou ori ficat nu si-si-si

era pe bune. sunt unele aspecte in care nu pot fi de acord cu tine nici batuta, si stim amandoua care sunt....dar la capitolul asta mi s a parut ca ai spus exact ce era de spus, asa ca ti am oferit o floricica.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bine ca mi am amintit..lavinia nu cred ca trebuie sa te stresezi cu accentul. atat timp cat in jurul lui toata lumea vb cu accent...da, s ar putea sa poti face o diferenta..dar cred ca una prea mica...si oricum eu voi rade cu drag

sa va zic de ce mi iubesc eu sexosul asa mult? azi dupa ce am citit forumul, am ramas cu o stare naspa..nu stiu..parca mi au cazut greu toate mesajele ...ati vazut voi...si el ce mi zice...? mami, te rugam sa nu mai aduci problemele de la serviciu in casa ! sa nu l iubesti?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Dianocica, , nici batuta la ora asta nu-mi aduc aminte de aspectele asupra carora nu suntem noi doua de acord, dar merci de floricica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by saryta

Am incercat sa pun cateva poze AICI care sper sa va placa.

mamaaaaa,pazeaaaaa ca vineee bunaciune de mamica a trei fetite...,bai nene...,m-ai spart ce frumoasa esti...,arati superrr,
fetele sint minunate cum ne-ai obisnuit deja...,sinteti o familie super...,mor dupa familiile cu trei copilasi...,mor de drag...
aaa,sa nu uit...,finuta ta,vad ca numai cu mina pe fundul lui finu sta...,ce se intimpla domnule?!?...,of,dragostea asta...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput