Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
Ktrinel spune:
mamaana, nu confunda canada cu frantza....acolo CHIAR conteaza accentul...din povestirile amicilor trecuti pe acolo vreo 15 ani inaite de venirea aici, plus a coelgei mele de munca (parizianca)...am inteles ce era de inteles ...asa ca eu ii inteleg pe acei parinti, daca vor sa ramana in Frantza...C`est dur...
quote:
Originally posted by mamaana
dia chestia cu accentul e o tampenie, Tudor nu are pic de accent si am venit in Canada cand el avea 6 ani; uneori vorbeste in engleza de nu-l inteleg ce spune, asa cu prune in gura, nu stiu cum sa explic
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Flore, am uitat sa va zic ca winnie and friends au plecat duminica spre voi...eu le-am facut instructajul sa nu se opreasca pe drum ...sa nu vorbeasca cu lupu ....le-am dat si harta (adresa Diei) asa ca mai departe e treaba lor... :)))
yagmur, acum mi s-a deslusit misterul ploii grele de sapt trecuta...cu miscare aia de dans ai mutat norii din loc si i-ai trimis sper noi...mama, ca dezlantuiri...parca auzeam si muzica in fundal cand ma uitam la poza..
mirona ne pedepseste ...sau ce?
Donia, hahaha....auzi Cristinel incoronat..!
Ktrinel spune:
imi pare rau ca am intrat in perioada sarbatoririi fulguletzilor si nu pot tine pasul cu felicitarile.
fetele care deja ati serbat sau cele care urmeaza sau stiti deja care e planul...puteti baga aici niste retzete pt `felul principal` adica tortul? ceva ce sa manance si ei , cei micuti...nu am idee ce sa fac ...haideti gospodinelor!
Ktrinel spune:
hai ca incepe sa sedezghetze neuronu`...
chinico, sa nu iti mai povestesc eu cum fac toate orataniiile in franceza ..dar eu nu ma stresez prea tare....o sa decida ea
mamaana spune:
vai ingeras ce dulcica e !! cu cine e in pozele cu doi bebei??
ktrinel stiu si eu foarte bine cum e in Franta si cat de exclusivisti sunt, ideea era ca un copil invata mult mai usor, mai repede si fara accent o limba straina, traind in acea tara, decat un adult
Ana,
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
yagmur, acum mi s-a deslusit misterul ploii grele de sapt trecuta...cu miscare aia de dans ai mutat norii din loc si i-ai trimis sper noi...mama, ca dezlantuiri...parca auzeam si muzica in fundal cand ma uitam la poza..
poza era superrr
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
mamaana spune:
v-ati dat seama ca fetele inca dorm si eu stau pe forum, da?
Ana,
ingeras26a spune:
Mamaana, multumesc frumos pentru ajutor! Este cu verisoara ei, care are cu 4 luni mai mult :) si imi este si nepotica si finutza :)
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
Maya
Donia spune:
Ce dulceata e Maya! Bravo ingerasa, bine ca ai reusit sa pui poze.
Doarme si Cristinel, asa mi-e ca ma pun si eu la orizontala...
Ne-am jucat azi iar in camera Roxanei, e tare atractiva pentru el... e acolo un bebe maricel care are suzeta si Cristi merge la el si ii ia suzeta si incearca sa o bage in gurita... atat am ras de una singura!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.