MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
buna seara....pai PETRO nu intelegeam ce tot auzeam ca ma striga cineva?
Va multumesc tuturor......vroiam sa intru pe aici mai tarziu.....dupa ce faceam eco....chiar daca nici in ziua de azi nu am reusit sa imi fac o prgramare pana pe 4 noimebrie. [red]PETRO maine am sa sun la doctorita aia sa vad daca reusesc sa imi fac o programare pana pe 4.
Ce sa va spun despre mine.....continuu sa am dureri de burta si spate....sau durere abdominale in partea stanga. iau buscopan dar nu e ca imi face cine stie ce.....si de aceea evit sa-l iau ca imi este si frica la cat buscopan am luat.Mai iau paracetamol.......seara iau progesteron.........ametesc destul de des: ori de la progesteron, ori de la anemie.....de 2 zile a dat foamea in mine.....la o ora de cand termin de mancat deja mi-e foame din nou.......greata am avut pana acum doar de 2 ori.......odata dupa ce am mancat un mar...si-o data in timp ce mancam lenticchie. In rest, am racit.Pana la urma am luat raceala de la sot cu toate precautile care le-am luat. Ma ustura in gat si in nas. Cam atat.
Va multumesc de primire si sa ne "auzim" cu bine.
mult asteptat
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by micio
Ce de mamici curajose, deja vreti bb 2! Mie nu-mi mai trebuie, mi-am facut datoria fata de specie . Visam si eu ca fiecare sa aibe multi copii, dar dupa primul an cu bb mi-a trecut. E frumos tare, dar greu, vorbesc numai de cazul meu, ca n-am dormit 3 ore continuu in nicio noapte,
Oana si Eduard (19.01.2006 )
ma regasesc si eu ... Ale se trezea noaptea si din ora-n ora.
de cand l-am intarcat (avea 13 luni), lucrurile sau schimbat, doarme mult mai bine. Uneori se mai trezeste, se invarte ... ii mai este sete, dar adoarme imediat.
mamii spune:
buna dimineataaaaaaaa
Bunn avem si foaia de via si toate cele mai ramane sa facem bagajele si sa pelkm
Piccaflor ai voie sa mananci orice mai putin: ou crud carne de porc mezeluri cremvushti si cam atat park!In mom in care vezi k bb reactioneaza nasol la unul din alimebntele p care le.ai mancat excluzi din mancare!Iar pentru cele interzise de mai sus din cauza pericolului de infectare cu salmonella
In rest vad k sunteti tare vorbarete :) Pupici de la noiiiiiiiiii
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
Roxali spune:
Neata!
Am sosit si noi ieri de la spital...deci am nascut 22 la 12, scor apgar 10, cm 49 si 2.670 kg, micuta , dar draguta se numeste SONIA.
Ma apucasera niste contractii super puternice, euforice de am scapat si telefonul jos si numere ioc cand am avut nevoie...in principiu am fost pe fuga ca nasteam acasa.
Aseara m-au apucat niste frisoane sper sa nu fac febra laptelui...le aveam umflate rauuuu, de fapt si acuma...am sa incerc sa ma mulg un pic singura.
...va pup sant pe fuga
Ali39si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Neata'
sinteti prezente? cafeaua e gata azi e rindul meu
Danangie- sa ai sarcina usoara fara probleme si un bebe sanatos,iti doresc sa-ti treaca repede durerile si sa fie tutto ok,si eu am racit o data in timpul sarcinii si nu mi-a dat nici macar caramele pt gat,niente
Dana-dar tu la al 2 ci pensi? vad ca esti cam ocupata de nu prea scri,nu ca si noi casalinghe....
Piccaflor-strano e ca din prima zi de cind am adus-o acasa a dormit noaptea si a facut singura diferenta dintre zi si noapte cind eram insarcinata cind doarmeam eu doarmea si ea iar dupa ce ma trezeam si incepeam sa difilez si ea se trezea poate a ramas dupa programul meu oricum non mi dispiace affato
va astept
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
salut Mamii-cit ai stat prin ambasada mult?
si eu trebuie sa merg intr-o zi pt certificatul de nastere
ti-an facut programare prin internet sau ai mers fara?
Roxali-bine ai revenit sa va traiasca Sonia si sa fie sanatoasa
tanti auguri si cind ai timp sa ne-o prezinti
ai nascut mai repede de termen? chiar daca e micuta e o scumpa o sa creasca ea
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
piccaflor spune:
'neata mamici,burtici,bebici!
Katia buna cafea ai facut ....daca nu doarme bebe iar,e vina ta hihihi...
Roxali bine ai revenit! Sa-ti traiasca micuta comoara,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai fericire!!
Micio si Mammi inseamna ca eu mincam o gramada de cose interzise...uffa...
Danangie ma bucur mult pt tine!...sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
PS:acum sun ostetrica s-o intreb despre alimentatia in timpul sarcinii
cristina85ss spune:
Buna dimineata la toata lumea
Am vazut ca avem o proaspata graviduta printre noi,danangie felicitati! Nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Katiapam deci si Giulia ta este o fetita cuminte noaptea? Pai daca are acumva legatura cu numele,eu si la bb 2 o sa-i spun tot Giulia sau Giulio Sau bineinteles ceea ce deriva de la numele asta: poate Giulietta..
Roxali abia astept sa vi sa ne povestesti cum a fost nasterea si sa-ti vad puisorul!
Petronela tinem legatura
Fetelor in dimineata asta ma duc sa caut un desinfectant ptr suzete ptr ca nu se pot sterliza la cald si nu stiu cum sa le desinfectez.Am auzit ca ar avea un produs chicco: http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067589.000.000&idFascia=21&idSezione=49 Voi ce parere aveti? Ati incercat produsul? Merita?
M-am gandit sa o imbrac mi grosut pe Giulia,sa o pun in ham (ptr ca este mai practic decat carutul) si sa mergem la farmacia de sotto casa.Mai trebuie sa cumpar si bicarbonat de sodiu sa o spal pe fundulet,poate trece blestemata aia de candida,si euclorina desinfectant ptr mine ( inca mai am niste pierderi de sange)
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea