MAMICI DE ITALIA (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

katia - da, stiu ... ca asteapta un bb ... si ma bucur enorm pt. ea ...

Pai noi putem sa ii facem galerie si auguri ca poate ne citeste ... si o asteptam cu drag pe la noi ....

Haaaaaiiiii danutzaaaaaaaaaaaaaaaa ... ...

Ce zici, bastano toti urlatorii astia ???? Vine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petcost-mie mi-ar face placere sa vina si pe la noi sa traim emotiile si noi impreuna cu ea
am gasit ceva ce-mi place fetelor uitati-va si voi ca sigur gasiti multe chestii interesante
aici

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

katia - da, chiar interesant ... am salvat link-ul si am sa-l studiez. Merci .

Mergi la inceput

Petcost-si eu l-am pus la preferiti ca e interesant
daca dai clic in stinga pe somario iti intra tot

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna seara!
Ce de mamici curajose, deja vreti bb 2! Mie nu-mi mai trebuie, mi-am facut datoria fata de specie . Visam si eu ca fiecare sa aibe multi copii, dar dupa primul an cu bb mi-a trecut. E frumos tare, dar greu, vorbesc numai de cazul meu, ca n-am dormit 3 ore continuu in nicio noapte, ieseam pe strada si ma uitam inainte pe trotuar sa vad daca am vre-un obstacol in fata sa pot inchide cateva secunde ochii. Oricum am constatat ca sunt tare dibace in a face divere lucruri cu o singura mana ca in cealalta era bimbo. SA nu va mai plictisesc cu greutatile vietii cu copil mic, va povestesc mai bine de placerile ei: am fost pe la verisoara sotului, care are doua fetite, de 3 si 2 ani, cica sa mai stea si salbaticul meu intre copii, sa se joace impreuna. MAi mult le-a stricat jocurile la pustoaice, ele puneau papusile in carucior le plimbau prin casa sa adoarma, fi-miu se ducea si rasturna caruciorul sa invarta rotile. A tras de toate jucariile din rafturi fara sa se joace cu ele, obosisem sa-i spun nu, nu, nu. Verisoara a fost amabila si l-a invitat sa manance impreuna cu fetele ei, dar eduard a luat doua linguritze de papa si a fugit sa scoata telefonul din priza. Pai la mine e tot baricadat unde nu e voie, poate fetitele sunt mai linistite, ca al eu zici ca a baut din izvorul cu apa vie....
V-am pupat pe toate , ma cheama datoria!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Micio-wow combati cu el nu gluma
eu pina acum pot spune ca sint super incintata de fetita mea nu mi-a facut nici o noapte alba deloc ma trezesc ii dau lapticul si adoarme din nou
pina acum e totul bine acum sa vedem cum va fi cind ies dintisorii sigur n-o sa ma mai laud

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Acum s-a potolit si el cu trezitul noaptea de cand l-am intarcat, dar inainte parca ii era frica sa nu dispar, nici nu manca bine, laptele meu e clar ca nu-i ajungea ca era mare bebeloiu' , dar a trecut, acum ajungem la 3 ani si ce baiat cuminte se face... (asa scrie in cartea aia de ne-a aratat-o Raluk, am citit-o, are staturi practice si explicatii de bun gust).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

micio hihihi,ce haioasa ai fost cu "a baut din izvorul cu apa vie"...cam asta cre' ca m-asteapta si pe mine la cit de agitat e grasomegul meu de pe acum...iar cu dormitul no comment...sint atit de obosita mi s-a intimplat sa adorm in timp ce-i dadeam biberonul...
Uite un pt piccola peste...
Petro si Cristina pacatoasa rau candida asta...din fericire in sarcina n-a ferit Dumnezeu,dar acum vreo 3 ani nu mai scapam de ea ...am bagat la ovule de nu mai stiam de mine...si n-o sa va vina sa credeti cu ce mi-a trecut...cu sapun Sole,din ala galben...mi-a zis si mie o prietena sa numai folosesc detergente intimo citeva zile,ci Sole...m-a usturat un pic,dar dupa 2 zile nu mai aveam nimic...
Cristina imi pare rau ca s-a pricopsit si Giulia...sper sa-i treaca cit mai repede mititica
Petro sub nicio forma sa nu uiti sa soliciti antibiotic inainte de nastere
Eu acum tocmai am terminat tratamentul cu Macmiror,pt ca la controlul de 40 de zile mi-a zis ca sint inflamata si ca probabil am luat vreun streptococ...bleah
Danangie auguriiiiiii! sa fie intr-un ceas bun!
Katia interesant link..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Micio-wow combati cu el nu gluma
eu pina acum pot spune ca sint super incintata de fetita mea nu mi-a facut nici o noapte alba deloc ma trezesc ii dau lapticul si adoarme din nou
pina acum e totul bine acum sa vedem cum va fi cind ies dintisorii sigur n-o sa ma mai laud

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Da-mi si mie reteta "de convins" sa doarma

Ma uitam acum pe linkul ala si vazui ca ar trebui evitate mezelurile si lactatele...ma da dea naiba...eu beau lapte la greu,iaurt idem,iar mezeluri abia am asteptat sa nasc pt a putea minca si acum aflu ca iar sint interzise...boh...la spital mi-au zis sa nu maninc asparagi,usturoi,ceapa si mincaruri condimentate in general...
Acum nu stiu ce ma cred...

Mergi la inceput

Picca, m-am molipsit de limbajul din povestile lui Eduard
Cu mezelurile nu stiu cum sta treaba, iar la lactate stiam ca e vb de laptele dulce pt ca lactoza din laptele de vaca trece in laptele mamei si da probleme la bb. Cu iaurtul nu cred sa fie probleme, ca "dizolva" fermentii lactoza asta.

Mergi la inceput