MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 6
katiapam spune:
Cristina-ne axam pe Giulieti
si eu am iesit ieri cu marsupiul,pe vremea asta cu carucior umbrela si etc.............e mai comod
am si eu dezinfectant cum ne-ai aratat eu le pun in apa fiarta 1o minute apoi in dezinfectant si apoi le clatesc
Piccaflor-eu sint de servici azi cu cafeaua,faccio la barista per oggi daca mai vrei vino dar daca bei prea multa trece la Matteo si chiar ca ma acuzi
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Neatza si de la mine!
Da' eu,ca de obicei,fara cafea,ca nu numai ca nu sunt obisnuita,dar imi face si rau mirosul..Tare ma bucur ca incepe we sa am jumatatea aproape!![]()
Mami,drum bun si sejur placut acasa!
Cristina,eu cunosc un dezinfectant de la Amuchina,se gaseste la Coop,chiar la raionul de nou-nascuti.
Dananagie,felicitari,sa fie cu noroc!
Oana,ai fost mortala cu Eduard al tau si cu apa vie
Dar stii ca nu sunt 2 copii la fel,poate daca te mai incumeti o data,iese un inger..sage comme une image!
Roxali,bine ai revenit!Oare dupa cate zile??Si asteptam cu nerabdare istorioara nasterii Soniei!
tuturor!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
Fetelor ne-am intors de la farmacie si am cumparat tot.Ati vazut ce timp urat,bine ca nu ne-a prins ploaia ( la mine si la Giulia ma refer
)
Katiapam ce ham ai cumparat ptr Giulia?
Raluk Amuchina este un desinfectant ptr piele si cusaturi,nu? Eu il foloseam ca si desinfectant vaginal dupa taietura in spital
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Cristina,eu l-am folosit pentru piele la indicatiile dermatologului,insa este indicat in special pt fructe/legume si obiectele nou-nascutului (tetine,biberoane..).Ma refer la solutia concentrata.
Raluca
cristina85ss spune:
Raluk pai atunci data viitoare cumpar de la amuchina,multumesc ptr informatie
Stii cumva cat costa?
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Vreo 5-6 euro pt un litru,daca-mi amintesc bine.Cu placere
Raluca
katiapam spune:
ciao Raluk
Cristina-amucchina e pt. tot si pt.fructe si legume
am primit marsupio www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_01193395472.jpg" target="_blank">asta
www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_11193395507.jpg" target="_blank">asta
doua poze cu www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_21193395530.jpg" target="_blank">dulceata mea
www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_31193395552.jpg" target="_blank">dulceata mea
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
cristina85ss spune:
fetelor voi cum puneti bb sa doarma,pe burtica,pe spate sau pe o parte? Eu imi pun mereu fetita sa doarma pe o parte insa am intrt pe pagina data de Katiapam si acolo scrie ca dormitul pe burtica sau pe o parte poate produce moartea subita a sugarului. voi ce credeti?
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
e dragut marupiul Katiapam
si al meu tot albastru este,ptr ca roz nu am vrut sa iau de frica sa nu se murdareasca prea repede
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
katiapam spune:
Cristina-Giulia doarme mereu pe spate nu vrea intr-o parte ca acum si gira da sola si pe burta o puneam sa doarma si o pindeam mereu,tu poti sa o pui ca le place sa doarma pe burta dar sa fi atenta
acum nu prea ii mai place la a mea sa doarma pe burta si nici intr-o parte boo
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07