Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 9
Tabitha spune:
M-am distrat pe bune citind acest topic
Sa il categorisesc si eu pe al meu sot: este un maniac al ordinei si curateniei. E drept ca se mai intampla sa lasam toate cele haine aruncate cine stie pe unde, dar si cand decide EL ca trebuie sa strangem, nu e de gluma.
In bucatarie trebuie sa fie mereu curat, nu bea dupa nimeni, farfuriile si paharele trebuie sa fie luna. Nu face mancare decat in caz de urgenta, dar spala vasele folosind maximum de apa posibil. Pune rufe la spalat, le intinde, aproape mereu da el cu aspiratorul, duce gunoiul din proprie initiativa, plateste toate ratele, taxele etc etc. Numai ca trebuie sa-i mai aduc eu aminte din cand in cand
Dat fiind ca locuim separat, din motiv de loc de munca, se mai intampla sa ma intrebe pe messenger: ai idee unde este a doua cheie de la masina? sau nu stiu ce carte? Iar cand ma duc acasa ma intreaba: nu stii unde este tricoul meu ala gri?
Dar e un dulce si are atatea calitati, ca acele mici "imperfectiuni" sunt haioase si il fac sa fie om si nu robot. Tare curioasa as fi sa stiu ce ar spune el despre mine...
Pupici tuturor
Tabitha spune:
A, si pentru ca mi-am adus aminte:
Un prieten de familie si-a "uitat" sotia la coafor pentru mai mult de 3 ore, in plina iarna. Abia cand a ajuns acasa si-a dat seama ca uitase sa-si ia consoarta. Si era ceva distanta de parcurs...
Victoria_mami spune:
Tabitha, mi-ai amintit: am si eu niste cunostinte, el este la fel de zapacit (geniu, nimic de zis... dar cu capu-n nori) il suna nevasta, sa mearga acasa, sa o duca la servici, ca intarzia daca mergea pe jos (ca de obicei) si el pleaca de la cabinet (e doctor) in halat, cu masca pe fata, cu oglinduta aia pe cap, se suie in masina, conduce pana la servici la nevasta, cand isi da seama ca a uitat sa treaca pe acasa, sa ia nevasta... asa ca, femeia a intarziat, oricum...
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
columbiana spune:
aveam la jobul din tgmures un coleg (un tip extrem de inteligent, de bun simt si cu umor de felul lui, -acum director general firma din Dej a grupului) si ne-a povestit odata o intimplare: ajuns acasa de la firma (lucra inca in Buc), s-a facut omul comod, mincat, facut dus, invirtit prin casa, etc, si dupa o vreme, asa mai spre seara a realizat brusc ca paaarca lipsea ceva din casa...s-a invirtit, s-a gindit pina a realizat: uitase sa-si ia pruncu'de la gradinita! binenteles c-a urmat toata drama : cupchil gasit plingind in hohote, singur cu o ingrijitoare cam sifonata, paruiala de la nevasta, soacra si catel...etc.
http://www.floriinro.ro/
tongue in cheek
angelinajoli spune:
Nu ma astept la minuni de la barbat ca nu am sa le vad.Cand ii spun mai face,cand nu crede ca nu e necesar.In rest la cumparaturi merge si mai si gateste cand are chef.Cam atat.
catinuta spune:
Da, bun si subiectul asta. Va zic eu: fac un club de femei care au soti ”cei de toate zilele„.
Noi locuim la casa, deci... tre sa stiu sa fac de toate, nu ca el n-ar face dar nu stie ce si atunci tot pe mine cade pacatul: sa organizez, sa planific, sa ma gandesc la toate, ca el face dar CUM?
De ex. ieri vin de la servici acasa, obosita si el facuse o nisa din rigips pe hol pt. telefon, chei, vaze, etc. ma rog, o idee de-a mea pt. a recupera un spatiu mort, si unde credeti ca si-a facut frontul de lucru pentru taierea profilelor de lemn? pe TERASA, in fata casei, a umplut toata terasa de rumegus si de scule si de sipci si de lemne. cand i-am zis s-a uitat lung la mine si-ntr-o clipa s-a si enervat: ca eu nu vad ce a facut el, ca unde avea sa lucreze daca acolo ii era mai aproape, etc.Mentionez ca in capatul celalalt al holului e camera centralei unde am stabilit deja ca el sa lucreze, sa faca tot felul de ”minunatii” ca sa foloseasca maldarul ala de scule pe care, la fiecare runda de cumparaturi, si-l mareste. Dar e sotul meu si mi-a facut o nisa faina, chiar daca aseara la 7.30 aspiram terasa
cristiama spune:
Fetelor,
Credeam ca numai la noi sunt muulte cutii cu scule care sunt scoase, insirate si lasate pe unde a avut treaba. De obicei un lucru mic de facut.
Anul trecut, in 2006 adica, am terminat de renovat apartamentul si am dat niste tablouri la inramat. A zis sotul ca le pune de Craciunul trecut, a trecut Craciunul, Pastele, ...OK de Craciunul asta chiar le-a pus, a facut gauri in pereti DUPA curatenia mare, a intins 1, 2, 10 cutii cu scule si suruburi diferite si in final a reusit sa puna pe pereti TOATE cele 3 tablouri cu doar un an si ceva intarziere.
La inceput le tineam insirate perin casa, doar-doar le vede si le pune, dupa le-am bagat in debara, sincer eu chiar uitasem de ele!
si hmmm.....nici la noi vasele nu se spala singure desi asa pare! Si daca le-ai spalat la inceputul saptamnii nu tin curate!
M-au amuzat teribil povestile voastre, credeam ca numai eu patesc asta!
Inca nu m-a uitat pe nicaieri, chiar ma asteapta daca ploua sau e frig din proprie initiativa.
lulu_boches spune:
Tare topic-ul
Mi-am regasit sotul in multe din povestile voastre.Are si parti bune si parti rele.Ma bucur ca nu intra pe DC, ca ar zice:vezi eu cate fac(din proprie initiativa), dau cu aspiratorul, sterg geamuri...Nu scrie apometrele, numai daca ii aduc eu aminte, iar dupa acea mai trece ceva timp(2 sapt) pana sa le puna in cutiuta de la bloc.Nu ii place sa-i fie masina murdara si ne certam ptr ca da bani la spalatorie cam des...vai masina lui, de parca ar fi nu stiu ce SUV
E al meu si nu il dau
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
Ancuta-Maria spune:
ce'mi face al meu sot aseara...
Am venit tarziu de la munca, si a venit cu un prieten cu masina sa ma ia de la gara. Buuun. Ne hotaram sa cumparam ceva de mancare ca acasa era frigiderul gol, mergem, comandam.... cand ne intoarcem la masina vad ca imi deschide portiera sa intru si zic: "mai, mai, ce galant ai devenit, ma bucur" si ii dau o pupa. La care el s'a inrosit pana in varful urechilor si spune.... "sincer sa spun vroiam sa pun plasa"
Tabitha spune:
Ultima isprava
Dat fiind ca locuim separat si la o destul de mare distanta unul de altul (motive obiective), ma intreaba azi pe mess: ce sa mananc? (ceva usor, desigur). Ii sugerez sa-si faca o salata de orez cu pui. Ii explic toti pasii procesului de productie, se duce si cumpara ce e de cumparat, vine acasa, sub indrumarea mea via messenger incepe treaba. Totul bine si frumos la inceput... Eu ii spusesem ca dupa ce fierbe pieptul de pui, sa-l lase un pic sa se raceasca, sa-l taie cubulete si apoi sa-l amestece cu orezul fiert. Dar sarmanul de el, avea o foame de lup. Asa ca a trisat, nu a mai avut rabdare sa se raceasca un pic carnea ca sa o poata taia, ci a dat pieptul de pui prin robotul de bucatarie si dupa aia l-a amestecat cu orezul. A mancat ceea ce si-a pregatit si mi-a marturisit ca s-a saturat. I-am zis ca sper ca data viitoare sa-i si placa
A, sa nu uit, imi spune la un moment dat: "si se cheama ca sunt artist culinar?" Normal ca i-am dat dreptate, ca-i un scump si jumatate. Sper numai sa nu mai stam mult timp separati, ca dupa aia ajunge bucatar mai bun decat mine